YouTuber μετέτρεψε την PC έκδοση του The Last of Us σε FPS

by Zikou Stella

Αν ένα παιχνίδι στους υπολογιστές μπορεί να αλλάξει με mods το σίγουρο είναι ότι η κοινότητα των modders θα κάνει θαύματα. Αν λοιπόν είχες αναρωτηθεί ποτέ πως θα ήταν το The Last of Us, αν δεν χρησιμοποιούσε οπτική τρίτου προσώπου, αλλά πρώτου προσώπου, δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι πια, καθώς ο YouTuber Voyagers Revenge, έκανε ακριβώς αυτό χρησιμοποιώντας την έκδοση του The Last of US Part 1 που πρόσφατα έγινε διαθέσιμη για υπολογιστές.

 

Συγκεκριμένα, ο YouTuber συνδύασε μία σειρά από mods εργαλεία των Flawless Widescreen, JediJosh920 και TheMagicalBlob, για να πετύχει το FPS στυλ, το οποίο όπως μπορείς να διαπιστώσεις και από το gameplay υλικό που δημοσίευσε αλλάζει άρδην την εμπειρία του παιχνιδιού, επιτρέποντας ένα πολύ πιο άμεσο και επιθετικό στυλ gameplay.

 

 

 

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζεις το remake του The Last of US Part 1 για τους υπολογιστές, αφηγείται ξανά την αξέχαστη ιστορία του Joel και της Ellie, φρεσκάροντας ολοκληρωτικά την εμπειρία του PS3, προσφέροντας πλήρως ανανεωμένα γραφικά με υποστήριξη για αναλύσεις 4K χωρίς περιορισμό στα fps, οθόνες ultrawide αναλογίας πλευρών 21:9 και 32:9, τεχνολογίες V-Sync, Nvidia DLSS, AMD FSR 2.2, 3D audio. Τέλος, για πρώτη φορά το παιχνίδι είναι πλήρως μεταγλωττισμένο και με δυνατότητα επιλογής ελληνικών υπότιτλων.

Μπορείς να δεις ακόμη