Την έχεις ξαναδεί παιδί; Καλά κάνεις!

by Zikou Stella

Ο Μάιος δεν έχει μπει καλά από καιρικής απόψεως, ευτυχώς όμως έχεις κάποιες επιλογές σε παιδικά, μέσα από τις οποίες μπορείς να διαλέξεις και να τις απολαύσεις με την οικογένεια σου.

Αυτό το οποίο μπορούμε να υποσχεθούμε είναι πως σίγουρα θα περάσεις καλά συντροφιά με τους μικρούς της φαμίλιας και θα σου δώσουμε και το κάτι έξτρα για σένα το «μεγαλύτερο παιδί».

Τα Muppets στο Disney+

Οι παλαιότεροι σίγουρα θα θυμούνται το «The Muppet Show». Ήρθε λοιπόν η ώρα και για τους νεότερους να ανακαλύψουν το franchise, μέσω του «The Muppets Mayhem». Στις 10 Μαΐου έρχεται στο Disney+ η τρελοπαρέα που έχει στόχο να κατακτήσει την μοντέρνα ροκ σκηνή.

Οι Dr.Teeth, Animal, Floyd Pepper, Janice, Zoot και Lips, με τη βοήθεια της παραγωγού Nora Singh, φτιαχνουν το γκρουπ «Electric Mayhem Band» και δίνουν τη μάχη τους για να ηχογραφήσουν το πρώτο τους άλμπουμ. Η σειρά είναι κατάλληλη για όλους  και η πρώτη σεζόν περιλαμβάνει 10 επεισόδια.

 

 

Καλό παιδικό animation

Στις 8 Μαΐου επιστρέφει στο Netflix η παιδική σειρά «Spirit Rangers» με τον δεύτερο κύκλο της. Η πλοκή αφορά τις περιπέτειες τριών μικρών αδελφών, του Κόντιακ, της Σάμερ και του Έντυ, που μεταμορφώνονται σε ζώα – πνεύματα για να προστατεύσουν την φύση από πιθανούς κινδύνους.

Η σειρά αποτελεί μία από τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν για τους μικρούς της οικογένειας και υπόσχεται αρκετές στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

 

 

Η ψαγμενιά μας

Για το «μεγάλο παιδί» της παρέας η πρόταση για σήμερα είναι το άνιμε «Tokyo Ghoul». Αν απολαμβάνεις «άρρωστες», υπερφυσικές ιστορίες είσαι στο σωστό σημείο. Η σειρά αφορά τη μάχη μεταξύ των ανθρώπων και των γκουλς που τρέφονται από την σάρκα των πρώτων. Ήρωάς μας είναι ο Κανέκι, ο οποίος αποτελεί την ένωση των δύο κόσμων και προσπαθεί να αλλάξει την πορεία της ιστορίας και των όσων ίσχυαν μέχρι την δράση του.

Μιλάμε για ένα άνιμε που αποτελείται από τρεις σεζόν και είναι κατάλληλο για ανηλίκους άνω των 16 ετών.

 

 

Ο σωστός τρόπος για να απολαύσεις όλες τις παραπάνω προτάσεις είναι μέσω μιας τηλεόρασης με τεχνολογία ήχου Dolby Surround. Εμείς δίνουμε ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα με περισσότερη δράση και φαντασία.

Μπορείς να δεις ακόμη