YouTuber σχεδίασε 3D printed αντάπτορα που του επιτρέπει να χρησιμοποιεί το DualSense με το ένα χέρι

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Παρόλο που τα τελευταία χρόνια τα gaming studios προσπαθούν και ενσωματώνουν ολοένα και περισσότερα accessibility χαρακτηριστικά στα παιχνίδια τους, εντούτοις το πρώτο εμπόδιο για τους ΑμεΑ gamers παραμένει ο χειρισμός. Για αυτό και πρωτοβουλίες όπως το Adaptive Controller, που είχε παρουσιάσει η Microsoft για PC, Xbox One και Xbox Series X|S, είναι όχι μόνο καλοδεχούμενες, αλλά έπρεπε να έχουν βρει και μιμητές. Δυστυχώς όμως δεν έχουμε δει ακόμα κάτι αντίστοιχο από πλευράς της Sony. Αυτο το κενό, ανέλαβε να καλύψει ο YouTuber Akaki Kuumeri, o οποίος δημιούργησε ένα 3D printed αντάπτορα, που του επιτρέπει να παίζει στο PS5 του με το ένα χέρι.

 

 

Όπως μπορείς να δεις και στα σχετικά πλάνα ο αντάπτορας του Kuumeri μπορεί και εφαρμόζει στο DualSense gamepad είτε από την αριστερή, είτε και από τη δεξιά πλευρά, και επιτρέπει τον χειρισμό του αντίστοιχου μοχλού ακουμπώντας το χειριστήριο σε μία οποιαδήποτε επιφάνεια, και των κουμπιών, συμπεριλαμβανομένων των φτερών, με το αντίθετο χέρι. Μάλιστα, ο Kuumeri έχει ανεβάσει το σχέδιο της κατασκευής του στο Internet, ώστε να μπορεί να το κατεβάσει δωρεάν και να το τυπώσει οποιοσδήποτε το έχει ανάγκη. Μακάρι να βλέπαμε ακόμα πιο συχνά τέτοιες δημιουργίες!

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη