Υβριδικό Στεγνωτήριο LG με αντλία θερμότητας – Το «έξυπνο» στεγνωτήριο

by Aggeliki Tsoukana

Η νέα γενιά στεγνωτηρίων της LG «κάνει τη δουλειά» παραπάνω από καλά και δείχνει να κινείται παράλληλα με τις τάσεις της εποχής και την καινοτομία που αυτές επιτάσουν. Με προηγμένες λειτουργίες και τεχνολογίες το νέο στεγνωτήριο της LG θα κάνει την καθημερινότητά σου καλύτερη με διαφορά!

 

Εξοικονόμηση χώρου και χρόνου… τσεκ!

Μεσω του υβριδικού στεγνωτηρίου της LG, ζητήματα όπως «το πού θα το βάλω» και «σιγά μην έχουν στεγνώσει μέχρι να γυρίσω» αποτελούν παρελθόν. Το στεγνωτήριο μπορεί να τοποθετηθεί απλούστατα πάνω από το πλυντήριο, μέσω του αποσπόμενου ραφιού που διαθέτει, ενώ το άπλωμα γίνεται παρελθόν. Άγχη όπως η υγρασία και ο μουντός καιρός δεν σε αφορούν πια.

 

 

Υψηλή προστασία υφασμάτων με 99,9% λιγότερα βακτήρια

Αν υπάρχει κάτι που όλοι ζητάμε από ένα στεγνωτήριο ρούχων, αυτό είναι να μην φθείρονται τα ρούχα. Η LG κατάφερε να προσφέρει στα υφάσματα των ρούχων σου, τη μέγιστη δυνατή προστασία, μέσω της λειτουργίας σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Τέλος πια οι φθορές, και «ζήτω» τα… «σαν όπως τα αγοράσαμε»!

Εκτός όμως της φροντίδας των υφασμάτων, σημασία έχει και η φροντιδα της υγιεινής τους. Για τον λόγο αυτό το πρόγραμμα Allergy Care μειώνει τα βακτήρια στα ρούχα κατά 99,9%, δυνατότητα εξαιρετικά σημαντική για ανθρώπους που ταλαιπωρούνται από αλλεργίες και αναπνευστικά προβλήματα. Τόσο η TUV SUD, όσο και το BAF(Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) έχουν πιστοποιήσει την παραπάνω λειτουργία, πράγμα το οποίο λέει πολλά και για το μεράκι που έβαλε η LG στη συγκεκριμένη σειρά στεγνωτηρίων.

 

Στεγνωτήριο με υψηλό IQ

Όλα όσα αναφέραμε είναι παραπάνω από εντυπωσιακά, όμως το σημείο που αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για το υβριδικό στεγνωτήριο της LG είναι η ευθυγράμμισή του με τις νέες τεχνολογικές τάσεις.

Η τεχνολογία ThinkQ, σου επιτρέπει, μόνο με το smartphone σου να εκκινήσεις το στεγνωτήριό σου. Μέσω της τεχνολογίας Eco Hybrid, αλλά και του αυτοκαθαριζόμενου συμπυκνωτή που υπάρχει στη συσκευή, μπορείς να εξοικονομήσεις χρόνο και ενέργεια. Τέλος, μέσω του Smart Pairing, σου δίνεται η δυνατότητα «συνεργασίας» του LG στεγνωτηρίου με το LG πλυντήριό σου, έτσι ώστε το πρώτο να επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος για τα ρούχα.

Life’s definitely Good με ένα υβριδικό στεγνωτήριο της LG…

Μπορείς να δεις ακόμη