Ολοκληρωμένη λύση φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για την επιχείρησή σας

by Aggeliki Tsoukana

Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα έχουν υιοθετηθεί και αγαπηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο, δίνοντας μια οικονομική μα κυρίως οικολογική εναλλακτική στις αστικές μετακινήσεις. Σε ό,τι αφορά στη χώρα μας, ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές επενδύουν σε ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα και μηχανάκια. Κάτι που έκανε επιτακτική την προσθήκη περισσότερων σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Ελλάδα.

Μπορείτε πλέον να συμβάλετε κι εσείς στην ανάπτυξη του δικτύου σταθμών φόρτισης, επενδύοντας σε ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης για την επιχείρησή σας.

 

 

Γιατί είναι σημαντικό για την επιχείρησή σας

Με δεδομένο ότι μέχρι σήμερα κυκλοφορούν ήδη πάνω από 8.500 αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη χώρα μας, σε σχέση με το 2019 που είχαν ταξινομηθεί μόλις 404 οχήματα, είναι πλέον εμφανές ότι στο πολύ κοντινό μέλλον, η ηλεκτροκίνηση θα είναι ο κανόνας. Έτσι, ανοίγει ο δρόμος για πολλές επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερη ευελιξία στους πελάτες τους, παρέχοντας υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Έχετε την ευκαιρία να προσελκύσετε υψηλού επιπέδου πελάτες και παράλληλα να συνεισφέρετε στον περιορισμό έκλυσης ρύπων CO2. Αναβαθμίστε την εικόνα της επιχείρησής σας, προσθέτοντας επιπλέον υπηρεσίες στους επισκέπτες σας, και αναδείξτε την περιβαλλοντική σας ευαισθησία.

 

Για ποιες επιχειρήσεις ενδείκνυται

Η προσθήκη σταθμών φόρτισης αφορά μια ευρεία γκάμα επιχειρήσεων όπως ξενοδοχεία και εστιατόρια, μέχρι καταστήματα λιανικής. Επομένως, αφορά κάθε επιχείρηση που θέλει να προσφέρει υπηρεσίες φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στους πελάτες της.

Μία ξενοδοχειακή μονάδα, ένα κατάστημα λιανικής ή ένα εστιατόριο που βρίσκεται αρκετά μακριά από ένα δίκτυο φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων, θεωρείται αυτόματα «δυσπρόσιτο» για τους καταναλωτές που διαθέτουν ηλεκτροκίνητα οχήματα και αναζητούν προορισμούς που θα τους εξασφαλίσουν την ευκολία πρόσβασης σε κάποιο σταθμό, ώστε να μπορούν να φορτίσουν το όχημά τους ανά πάσα στιγμή.

 

 

Ολοκληρωμένη λύση φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων με την εγγύηση της Κωτσόβολος

Η Κωτσόβολος συνεργάζεται με αναγνωρισμένους προμηθευτές φορτιστών ώστε να προσφέρει βέλτιστες λύσεις για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσφέρουν φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων στους πελάτες τους.

Οι έμπειροι τεχνικοί της ομάδας θα αναλάβουν τη μελέτη εγκατάστασης, την προεργασία παροχής ρεύματος και, ασφαλώς, την εγκατάσταση επιτοίχιων κιβωτίων / πριζών φόρτισης με πολλαπλές δυνατότητες πρόσβασης από τον τελικό χρήστη, όπως μέσω RFID κάρτας, ή μέσω εφαρμογής για κινητά.

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει επίσης την επίδειξη διασύνδεσης και καλής λειτουργίας, με τις επιχειρήσεις να απολαμβάνουν μια προηγμένη πλατφόρμα διαχειριστή με δυνατότητα προσθαφαίρεσης χρηστών, παρακολούθηση κατάστασης των φορτιστών, μέχρι δεδομένα χρήσης όπως χρόνος φόρτισης και πραγματική κατανάλωση ανά χρήστη.

 

Υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης υψηλών προδιαγραφών

Η Κωτσόβολος είναι πάντα δίπλα σας παρέχοντας πλήρης τεχνική υποστήριξη με τηλεφωνικό κέντρο, αλλά και με εξειδικευμένους συνεργάτες που εξυπηρετούν εργασίες συντήρησης και τεχνικής υποστήριξης στον χώρο σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στο b2b.kotsovolos.gr, απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 2102899800 ή αποστείλετε e-mail στο b2b@kotsovolos.gr.

Μπορείς να δεις ακόμη