10 πολυαναμενόμενα games που έρχονται πριν τα Χριστούγεννα

Στην Ε3 2019 έγιναν τα αποκαλυπτήρια για πολλούς συναρπαστικούς τίτλους παιχνιδιών που θα απασχολήσουν το κοινό τους επόμενους μήνες. Η λίστα περιλαμβάνει πολλά games για PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC, που θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για τίτλοι της χρονιάς. Με τόσους πολλούς επερχόμενους τίτλους, ετοιμάσαμε μία λίστα με τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια που περιμένουμε μέχρι τα Χριστούγεννα.

 

Control (PC, PS4, Xbox One)

Πρόκειται για επόμενο πόνημα της Remedy Entertainment. Έχει ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις αποσπώντας διθυραμβικά σχόλια από εκπροσώπους διαφόρων μέσων που έπαιξαν την πρώιμη έκδοση του παιχνιδιού. Το Control συνδυάζει στοιχεία από επιτυχημένους τίτλους όπως το gunplay του Max Payne και τη σουρεαλιστική κι ανατριχιαστική ατμόσφαιρα του Alan Wake. O τίτλος τοποθετείται σε μια υπόγεια εγκατάσταση που ονομάζεται The Oldest House και αποτελεί τη βάση Federal Bureau of Control, η οποία ελέγχεται από απόκοσμες δυνάμεις. Η πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού, Jesse Faden, κηρύσσεται νέα Διευθύντρια της βάσης. Έτσι καλείται να αντιμετωπίσει τους στρατιώτες που ελέγχονται από υπερδιάστατες οντότητες χρησιμοποιώντας το Service Weapon και τις υπερφυσικές της ικανότητες. Με οπτικά εφέ που κόβουν την ανάσα και με μια ανατριχιαστική ατμόσφαιρα που θυμίζει ταινία τρόμου, το Control θα σε κρατήσει για πολλές ώρες μπροστά από την κονσόλα σου.

Ο νέος τίτλος της Remedy Entertainment αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου. Διατίθεται ήδη στην αγορά για προ παραγγελία η έκδοση για PS4 και για Xbox One.

 

Gears 5 (PC, Xbox One)

Το Gears 5 υπόσχεται να επαναπροσδιορίσει τη σειρά, προσφέροντας ακόμα πιο καθηλωτική εκστρατεία και συνολικά πέντε συναρπαστικά game modes, μεταξύ των οποίων και μια συνεργατική εκστρατεία για τρεις παίκτες. Στο νέο κεφάλαιο της σειράς, ο πρωταγωνιστικός ρόλος περνάει στην Kait Diaz, η οποία αποφασίζει να εγκαταλείψει τη θέση της για να ανακαλύψει τη πραγματική της ταυτότητα και τη σύνδεσή της με τον εχθρό. Το μόνο που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι ότι η Diaz σχετίζεται με τη Locust Queen Myrrah. Ο τίτλος έρχεται στις 10 Σεπτεμβρίου σε εκδόσεις για PC και Xbox One. Υποστηρίζει 4K και HDR με ομαλή ταχύτητα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο στο Xbox One X.

 

 

Borderlands 3 (PC, PS4, Xbox One)

Έχει περάσει πολύς καιρός από το τελευταίο παιχνίδι της σειράς. H Gearbox όμως μας προσφέρει όλα όσα επιθυμούσαμε με το Borderlands 3, το επόμενο κεφάλαιο του αγαπημένου co-op shooter-looter.

Το Borderlands 3 περιλαμβάνει πολλά νέα χαρακτηριστικά, όπως νέα εντυπωσιακά όπλα, μοναδικούς κόσμους για εξερεύνηση και τέσσερις εκπληκτικούς Vault Hunters, ο καθένας με μοναδικές ικανότητες, στιλ παιχνιδιού, δεξιότητες και αμέτρητες επιλογές εξατομίκευσης. Οι πρωταγωνιστές θα πρέπει να εμποδίσουν τους φανατικούς Calypso Twins να ενώσουν όλες τις συμμορίες των ληστών και να αποκτήσουν την απόλυτη δύναμη στον γαλαξία. Ένα ακόμα συναρπαστικό στοιχείο του παιχνιδιού, είναι ότι μπορείς να παίξεις με οποιονδήποτε οποιαδήποτε στιγμή online ή σε split-screen co-op. Αυτό ισχύει ανεξάρτητα από το επίπεδο ή την πρόοδο της αποστολής σου. Το Borderlands 3 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου ενώ υπάρχει ήδη διαθεσιμότητα για προπαραγγελία.

 

 

The Legend of Zelda: Link’s Awakening (Nintendo Switch)

Έχουν περάσει πάνω από 25 χρόνια από το πρώτο The Legend of Zelda: Link’s Awakening για το Game Boy. Είχε μαγέψει τους πάντες με το πλούσιο gameplay και τον εμβυθιστικό του κόσμο. Τώρα, ο τίτλος έχει ανασχεδιαστεί για το Nintendo Switch. Διαθέτει υπέροχα HD γραφικά και ανασχεδιασμένα επίπεδα. Παράλληλα, διατηρεί τους μηχανισμούς gameplay που γνωρίσαμε στην πρωτότυπη περιπέτεια. Το νέο Link’s Awakening αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στο Koholint Island και να δημιουργήσουν τα δικά τους μπουντρούμια.

 

 

Death Stranding (PS4)

Το Death Stranding είναι το πρώτο παιχνίδι του Hideo Kojima μετά το franchise του Metal Gear. Πρόκειται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS4.

Ο νέος τίτλος του Kojima διαδραματίζεται σε ένα σκοτεινό μέλλον. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κατέχουν οι Norman Reedus (The Walking Dead), Guillermo del Toro (Labyrinth of Pan) και Mads Mikkelsen (Hannibal). Κάθε trailer που έχει δημοσιευτεί μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει ακόμα περισσότερα ερωτηματικά για την ιστορία του τίτλου. Όμως όσα έχουμε δει είναι άκρως εντυπωσιακά. Ο πρωταγωνιστής Sam (Reedus) ταξιδεύει σε κατεστραμμένους ερημότοπους αποφεύγοντας υπερφυσικά πλάσματα και έχοντας ως στόχο να σώσει την ανθρωπότητα από την επερχόμενη εξάλειψή της.

Ο Hideo Kojima υπόσχεται μια μοναδική περιπέτεια δράσης. Αυτό φαίνεται κι από τον υψηλό προϋπολογισμό του παιχνιδιού που πλησιάζει τα χολιγουντιανά στάνταρ. To Death Stranding αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου. Υπάρχει ωστόσο ήδη η επιλογή για την προπαραγγελία του.

 

 

Pokémon Sword and Shield (Nintendo Switch)

Το Pokémon Sword and Shield της Game Freak, είναι το δεύτερο σετ παιχνιδιών Pokémon για το Nintendo Switch μετά τα Pokémon Let’s Go Eevee και Let’s Go Pikachu. Το νέο Gym-battling τοποθετείται στην περιοχή Galar, σε μια απέραντη γραφική ύπαιθρο φέρνοντας ολοκαίνουργια Pokémon, συμπεριλαμβανομένων και δύο θρυλικών που αντιπροσωπεύουν τις δύο πλευρές (Sword και Shield). Εξερεύνησε μια τεράστια έκταση γης και λάβε μέρος στις μάχες Max Raid μαζί με άλλους παίκτες, για να αντιμετωπίσετε το γιγαντιαίο και εξαιρετικά ισχυρό Pokémon, γνωστό ως Dynamax Pokémon. Ο νέος τίτλος Pokémon αναμένεται στις 15 Νοεμβρίου.

 

Star Wars Jedi: Fallen Order (PC, PS4, Xbox One)

Η ιστορία του Fallen Order λαμβάνει χώρα μετά τα γεγονότα του Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith. Βασικός πρωταγωνιστής του Fallen Order είναι ο Cal Kestis, ένας εκκολαπτόμενος Jedi που κατάφερε να επιβιώσει από την Order 66 και την εντολή αφανισμού των Jedi. Ο νεαρός Padawan έχει πλέον αποκαλύψει τις δυνάμεις του και τώρα καταδιώκεται από τη Second Sister. Πρόκειται για μία Imperial Inquisitor που έχει βάλει στόχο να εξοντώσει όλους τους εναπομείναντες Jedi. Ο τίτλος της Respawn υπόσχεται πολλές επικές μάχες με lightsaber. Με ένα έξυπνο σύστημα μάχης σού επιτρέπει να δημιουργήσεις διαφορετικούς συνδυασμούς melee επιθέσεων με lightsaber και Force abilities.

Χρησιμοποίησε το traversal και άλλες ικανότητες Jedi για να ξεπεράσεις στρατηγικά τους αντιπάλους σου και να λύσεις παζλ στην πορεία τους μέσα από αυτή τη νέα περιπέτεια στο σύμπαν του Star Wars. Μετέφερε kyber crystals για να προσαρμόσεις την εμφάνιση και τις δυνάμεις του πρωταγωνιστή ή για να ενισχύσεις τη δύναμη του φωτόσπαθού σου. Το Star Wars Jedi: Fallen Order αναμένεται στις 15 Νοεμβρίου. Φυσικά, μπορείς να το προ-αγοράσεις από τώρα για όποια πλατφόρμα προτιμάς και να αποκτήσεις αποκλειστικό περιεχόμενο.

 

 

Shenmue ΙΙΙ (PC, PS4)

Μετά τα remasters των Shenmue I και Shenmue II, η πρωτοποριακή σειρά από την εποχή του SEGA Dreamcast, επιστρέφει για ακόμα μία φορά μέσα από μια ολοκαίνουργια περιπέτεια για PC και PlayStation 4. Στο Shenmue ΙΙΙ, αναλαμβάνεις το ρόλο ενός μαχητή που ονομάζεται Ryo Hazuki καθώς προσπαθεί να αποκαλύψει ποιος είναι υπεύθυνος για τη δολοφονία του πατέρα του. Ο τίτλος περιλαμβάνει στοιχεία από τα προηγούμενα κεφάλαια της σειράς. Αυτό σημαίνει ότι περιλαμβάνει επικές μάχες σώμα με σώμα και τη δυνατότητα να αναβαθμίζεις τις ικανότητες του πρωταγωνιστή. Το Shenmue ΙΙΙ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Νοεμβρίου.

 

DOOM Eternal (PC, PS4, Xbox One, Nintendo Switch)

Το DOOM Eternal της id Software είναι η συνέχεια του πολυβραβευμένου και αγαπημένου DOOM που κυκλοφόρησε το 2016. Με αναβαθμισμένες πανοπλίες και ένα οπλοστάσιο νέου και εξελιγμένου εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένου ενός κανονιού στον ώμο σου, μιας πτυσσόμενης λεπίδας και τη νέα δυνατότητα της γρήγορης εφόδου, ο νέος DOOM Slayer είναι ταχύτερος και δυνατότερος από ποτέ. Διέλυσε καινούριους και παλιούς δαίμονες με ισχυρά όπλα σε απίστευτους και μοναδικούς κόσμους που δεν έχεις δει ως τώρα. Κι όλα αυτά υπό τη συνοδεία του ολοκαίνουριου soundtrack από τον Mick Gordon. Το DOOM Eternal θα κυκλοφορήσει στις 22 Νοεμβρίου.

 

Neverwinter Nights: Enhanced Edition (PS4, XBO, Nintendo Switch)

To Neverwinter Nights της Beamdog συγκαταλέγεται ανάμεσα στα all-time classic games, αποτελώντας ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα των CRPGs. Τώρα, η Enhanced Edition του τίτλου βρίσκει το δρόμο της και στις κονσόλες, προσφέροντας αναβαθμισμένο UI και αναλύσεις στα 4K και 1080p που ομορφαίνουν και φιλτράρουν το δημοφιλές παιχνίδι. Το Neverwinter Nights: Enhanced Edition θα κυκλοφορήσει στις 3 Δεκεμβρίου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη