Επέτειος 10 ετών για τον Max Payne 3 και η Rockstar το γιορτάζει

by Aggeliki Tsoukana

Δέκα χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του Max Payne 3 και η Rockstar Games αποφάσισε να το γιορτάσει. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως σκοπεύει να διαθέσει αργότερα μέσα στη χρονιά μία νέα επετειακή έκδοση του επίσημου soundtrack του παιχνιδιού, που θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή έκδοση στις πλατφόρμες streaming και σε φυσικά αντίτυπα σε βινύλιο περιορισμένης κυκλοφορίας.

 

 

Το OST του Max Payne 3 είχε επιμεληθεί η μπάντα HEALTH από το L.Α., η οποία διακρίνεται για τις σκοτεινές και μελαγχολικές συνθέσεις της, με χαρακτηριστικά κομμάτια όπως το TEARS, που έγινε μεγάλη επιτυχία. Μάλιστα, η νέα επετειακή έκδοση του Soundtrack θα περιλαμβάνει και καινούργια ακυκλοφόρητα κομμάτια.

 

 

Όσο για το ίδιο τo franchise, η Rockstar ανακοίνωσε σε πρόσφατη ενημέρωση των μετόχων, ότι σχεδιάζει να κυκλοφορησει remake των δύο πρώτων τίτλων – του Max Payne και Max Payne 2: The Fall of Max Payne -,  για PC και κονσόλες νέας γενιάς (PS5 & Xbox Series X|S). Την ευθύνη για την ανάπτυξη του remake θα έχει για μία ακόμα φορά η Remedy Entertainment, το studio που μας είχε δώσει και τους original τίτλους, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το remake θα περιλαμβάνει και τα δύο παιχνίδια σε ένα ενιαίο τίτλο.

Η μόνη άλλη πληροφορία που είναι διαθέσιμη και που παρουσιάζει ενδιαφέρον, είναι ότι το παιχνίδι θα βασιστεί στη Northlight μηχανή γραφικών της Remedy, μηχανή γραφικών που έχει χρησιμοποιηθεί και στο πολύ εντυπωσιακό Control, ένα από τα πρώτα παιχνίδια που υποστήριξαν την τεχνολογία ray-tracing, στην Ultimate Εdition του τίτλου.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη