Άγνωστη, ξανά, η ημερομηνία κυκλοφορίας του Prince of Persia: The Sands of Time remake

by Aggeliki Tsoukana

Δυστυχώς, το remake του Prince of Persia: The Sands of Time της Ubisoft δεν θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων ως τις 31 Μαρτίου 2023, όπως είχε πρόφατα υποσχεθεί η γαλλική εταιρεία. Αρχικά, δημοσίευμα της έγκυρης ιστοσελίδας IGN ανέφερε το γεγονός ότι πολλά καταστήματα είχαν σταματήσει να δέχονται προπαραγγελίες για τον τίτλο και στη συνέχεια αυτό επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο της Ubisoft.

H νέα καθυστέρηση αποδίδεται στην αλλαγή του studio που είναι υπεύθυνο για την ανάπτυξη, με τα ηνία να έχει πλέον αναλάβει η Ubisoft Montreal.

“Ως αποτέλεσμα, τη στιγμή αυτή δεν είναι εφικτός ο στόχος της κυκλοφορίας μέσα στο οικονομικό έτος 2023 και το παιχνίδι έχει αφαιρεθεί από τις λίστες των καταστημάτων. Αν οι παίκτες θέλουν να ακυρώσουν την προπαραγγελία τους, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το κατάστημα λιανικής μέσω του οποίου την πραγματοποίησαν. Θα ενημερώνονται για το project όσο η ανάπτυξή του προχωράει.

Το remake ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2022, με την υπόσχεση ότι η δημιουργία του θα ξεκινούσε από το μηδέν και η τιμή του θα ήταν περίπου €40.

Αρχικά αναμενόταν τον Ιανουάριο του 2021, όμως στη συνέχεια το λανσάρισμά του αναβλήθηκε επ’ αόριστον, μέχρι που λίγους μήνες μετά η Ubisoft όρισε τον ορίζοντα κυκλοφορίας για εντός του 2022. Πριν μερικές εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας, ορίστηκε ο στόχος του να φτάσει το Prince of Persia: The Sands of Time remake στα χέρια των παικτών ως τις 31 Μαρτιου 2023.

Τελικά η ευθύνη της ανάπτυξης πέρασε από τις Ubisoft Pune και Ubisoft Mumbai στην Ubisoft Montreal, η οποία χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στο project και να θέσει νέους στόχους.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη