Ανακοινώθηκε η Anniversary Edition του Grand Turismo 7 που γιορτάζει τα 25 χρόνια του franchise

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Σε μια κίνηση που δεν την περίμενε κανείς, στο πρόσφατο PlayStation Showcase η Sony ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του επόμενου Gran Turismo, του Gran Turismo 7 δίνοντας συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας για τον Μάρτιο του 2022. Εκτός όμως από τις απλές εκδόσεις για PS4 και PS5, η εταιρεία ανακοίνωσε και την επίσημη συλλεκτική, Anniversary Edition του τίτλου, η οποία θα γιορτάσει τα 25 χρόνια του franchise.

H Gran Turismo 7 25th Anniversary Edition, θα διατεθεί και αυτή 4 Μαρτίου 2022, και εκτός από το παιχνίδι θα περιλαμβάνει:

Ένα συλλεκτικό Steel Book,

In-Game Credits – 1,100,000 CR,

Το Toyota GR Yaris με ειδική εμφάνιση

30 Manufacturer / Partner Avatars

Το επίσημο soundtrack του Gran Turismo

Το Toyota Castrol TOM’S Supra

Το Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth)

Την Porsche 917K Living Legend

Να τονίσουμε εδώ ότι τα τρία αυτοκίνητα (Toyota Castrol TOM’S Supra, Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth), Porsche 917K Living Legend), καθώς και 100,000 CR σε In-Game-Credits θα τα πάρεις και εσύ που θα προ-παραγγείλεις οποιαδήποτε από τις απλές εκδόσεις.

Αν πάλι θελήσεις να αποκτήσεις την απλή έκδοση του τίτλου για το PS4 και να αναβαθμίσεις αργότερα στην έκδοση του PS5, θα υπάρχει μια ειδική επιλογή για ψηφιακή αναβάθμιση μέσα από το περιβάλλον της κονσόλας με κόστος στα €10.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη