Παίξε σαν pro gamer με τον κατάλληλο εξοπλισμό

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Είσαι ανταγωνιστικός παίκτης, δίνεις βάση στη λεπτομέρεια και θέλεις πάντα να βγαίνεις νικητής; Τότε σίγουρα θα χρειαστείς τον κατάλληλο εξοπλισμό gaming!

 

 

Άμεση ανταπόκριση και κορυφαίες επιδόσεις με μηχανικό πληκτρολόγιο

Το πληκτρολόγιο είναι ένα από τα πιο σημαντικά περιφερειακά του υπολογιστή, καθώς η ταχύτητα πληκτρολόγησης και η άνεση κατά τη χρήση του υπολογιστή εξαρτάται από το συγκεκριμένο περιφερειακό.

Πέρα από την ιδιαίτερη αίσθηση κατά την πληκτρολόγηση, τα μηχανικά πληκτρολόγια είναι σχεδιασμένα ειδικά για ακρίβεια και υψηλή απόδοση. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι μηχανικοί διακόπτες είναι βελτιστοποιημένοι για γρήγορη καταχώρηση εντολών και άμεση απόκριση αφής σε κάθε ενεργοποίηση, προσφέροντας πιο γρήγορο πάτημα πλήκτρων. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για τον gamer που χρειάζεται καλύτερες αντιδράσεις και ακρίβεια στα παιχνίδια ή/και για κάποιον που αφιερώνει αρκετές ώρες καθημερινά πληκτρολογώντας.

Τα μηχανικά πληκτρολόγια έρχονται με πλήρως ρυθμιζόμενο οπίσθιο φωτισμό και μάλιστα σε πάρα πολλά χρώματα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ρυθμίσεις το χρώμα, τη φωτεινότητα και την ένταση του φωτισμού σε όλο το πληκτρολόγιο ή ξεχωριστά ανά πλήκτρο σύμφωνα με τις προτιμήσεις σου.

Ο οπίσθιος φωτισμός των πλήκτρων είναι ιδιαίτερα χρήσιμος σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως για παράδειγμα αργά τη νύχτα. Στα μηχανικά πληκτρολόγια, συναντάμε πιο ακριβή και καθαρό φωτισμό μέσω κάθε πλήκτρου. Έτσι, τα πλήκτρα είναι πάντα ευδιάκριτα χωρίς να σου αποσπούν την προσοχή κατά τη διάρκεια παιχνιδιών ή πληκτρολόγησης.

Για εσένα που χρειάζεσαι ένα μηχανικό πληκτρολόγιο με μινιμαλιστικό σχεδιασμό, είτε για να εξασφαλίσεις χώρο στο γραφείου σου είτε για να το παίρνεις μαζί σου παντού, ρίξε μια ματιά στο  ADX ADXMK0620 Gaming Keyboard.

 

Υψηλότερη ακρίβεια και εξατομικευμένος έλεγχος με gaming ποντίκι

Η ποιότητα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αισθητήρα καθορίζουν την ευαισθησία ενός gaming mouse. Δηλαδή, το πόσο πρέπει να μετακινήσεις το ποντίκι για να κινηθεί ο κέρσορας στην οθόνη σου. Η ευαισθησία υπολογίζεται σε DPI (Dots Per Inch).

Τα περισσότερα gaming mice είναι εξοπλισμένα με αισθητήρα υψηλής ευαισθησίας με δυνατότητα ρύθμισης από 200 έως 12000 DPI, ώστε κάθε κίνηση που κάνεις να μεταφέρεται απόλυτα σωστά στην οθόνη σου. Παράλληλα, τα gaming mouse παρέχουν εξαιρετικά χαμηλό ρυθμό απόκρισης, εξαλείφοντας το ενοχλητικό input lag που συναντάμε στα απλά ποντίκια. Έτσι όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα κλικ και την κίνηση αποδίδονται άμεσα στο παιχνίδι προσφέροντας υψηλές επιδόσεις κάθε φορά.

Ιδιαίτερο βάρος δίνεται και στην εργονομία. Για παράδειγμα, εάν συνηθίζεις να χρησιμοποιείς την παλάμη σου για να μετακινήσεις το ποντίκι, ίσως να σε εξυπηρετήσει καλύτερα ένα ποντίκι τύπου Cooler Master CM310 RGB.

Έπειτα, σημαντικό ρόλο παίζουν οι λειτουργίες που προσφέρει ένα περιφερειακό. Εάν θέλεις να πετυχαίνεις τέλεια headshots σε ανταγωνιστικά παιχνίδια FPS, θα χρειαστείς ένα gaming mouse όπως το ADX H02 RGB το οποίο εξοπλίζεται με αισθητήρα 7200dpi, και αυτό αποτελεί εξαιρετικό πλεονέκτημα για παιχνίδια που απαιτούν γρήγορες αντιδράσεις (όπως τα FPS).

 

 

Άκου τα πάντα στο παιχνίδι, οδήγησε την ομάδα σου στη νίκη

Τα gaming headsets παρέχουν απίστευτη ακουστική πιστότητα για ένα πλήρως απολαυστικό παιχνίδι, κάτι που δεν πρόκειται να συναντήσεις σε ένα συμβατικό headset. Μάλιστα, οι περισσότερες προτάσεις προσφέρουν πολυκάναλο – περιφερειακό ήχο (surround) για να αναπαράγουν ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια στο gaming σου, όπως ήχους ειδικών ικανοτήτων, συναρπαστικά περιβάλλοντα, εμπνευσμένα soundtrack παιχνιδιών και τον κατευθυνόμενο ήχο που είχαν κατά νου οι σχεδιαστές του παιχνιδιού.

Ενδεικτικά, το gaming headset ADX AFSH0520 7.1 προσφέρει ακριβέστερο ήχο σε σχέση με τα ηχεία του υπολογιστή ή και της τηλεόρασής σου. Πρόκειται για ένα ποιοτικό gaming headset που θα βελτιώσει σίγουρα την απόδοσή σου σε shooters και multiplayer games όπως τα Fortnite, Overwatch και Call of Duty, στα οποία πρέπει να ακούς ακριβώς από που έρχονται οι εχθροί σου.

Τα πολλά dB και το μεγαλύτερο εύρος που παρέχουν τα gaming headsets, είναι εγγύηση για καθαρό ήχο σε μεσαίο και υψηλό εύρος συχνοτήτων και εκρηκτικά μπάσα δίχως διαστρεβλώσεις, ανεβάζοντας έτσι κατακόρυφα την ευχαρίστησή σου.

Η επικοινωνία με τους συμπαίκτες σου είναι το κλειδί για τη νίκη, που σημαίνει ότι πρέπει να ακούς αλλά και να σε ακούνε δυνατά και καθαρά. Τα gaming headsets διαθέτουν υψηλής ποιότητας μικρόφωνα με τεχνολογίες που προσφέρουν πεντακάθαρες συνομιλίες. Η εξαιρετικά ομαλή απόκριση συχνότητας σε συνδυασμό με τεχνολογίες που ελαχιστοποιούν ή εξαλείφουν τους θορύβους -ακόμα και τον ήχο της αναπνοής- εξασφαλίζουν την καθαρότητα της φωνής σου, επιτρέποντάς σου να μιλάς με σαφήνεια στους συμπαίκτες σου ενώ τους καθοδηγείς στη νίκη!

 

 

Άνεση και εργονομία με gaming καρέκλα

Η άνεση είναι το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι για να βυθιστείς πλήρως στην ατμόσφαιρα του αγαπημένου σου video game. Κάτι που μόνο μία εργονομική καρέκλα για gaming μπορεί να σου προσφέρει.

H gaming καρέκλα προστατεύει την πλάτη και υποστηρίζει τη σωστή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του έντονου και πολύωρου παιχνιδιού συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη απόδοση και συγκέντρωση στο παιχνίδι. Πλέον, υπάρχουν πολλοί τύποι εργονομικών gaming καθισμάτων, με την επιλογή να εξαρτάται από το προσωπικό σου γούστο.

Μία gaming καρέκλα όπως η  ADX Race 19 Black/Orange Gaming Καρέκλα, θα σου προσφέρει εξαιρετική άνεση για να παίζεις αναπόσπαστος χωρίς την ανάγκη ξεκούρασης από κακή στάση σώματος.

Για άνετο gaming χωρίς περιορισμούς στο σαλόνι σου, μόνος ή με παρέα, ρίξε μια ματιά στις gaming καρέκλες δαπέδου Playseat PUMA. Πέρα από την εργονομία που θα κερδίσεις, θα αναβαθμίσεις και την αισθητική του δωματίου.

Ένα μηχανικό πληκτρολόγιο/ gaming mouse, ένα gaming headset και μία ποιοτική καρέκλα gaming είναι τα «αξεσουάρ» που πρέπει να έχει κάθε gamer που σέβεται τον εαυτό του.

Μπες στο www.kotsovolos.gr και βρες τον εξοπλισμό gaming που σου αξίζει!

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη