Nintendo Switch: Bluetooth audio και Nintendo Switch – OLED Model

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του Nintendo Switch οι κάτοχοι της κονσόλας ζητούσαν από την Ιαπωνική εταιρεία να επιτρέψει τη χρήση ασύρματων ακουστικών. Και μπορεί η Nintendo να άργησε να ανταποκριθεί όμως μετά την αναβάθμιση της κονσόλας στην έκδοση 13.0.0, μπορείς να συνδέσεις στην αγαπημένη σου κονσόλα με ασύρματα Bluetooth ακουστικά.

Αφού εγκαταστήσεις την τελευταία αναβάθμιση, θα πας στις ρυθμίσεις του συστήματος και θα βρεις πλέον την επιλογή Bluetooth Audio, από όπου μπορείς να προχωρήσεις και να συνδέσεις τα ασύρματα ακουστικά με το Switch. Συνολικά μπορείς να αποθηκεύσεις έως και 10 ζευγάρια ακουστικά στην κονσόλα, αλλά μόνο το ένα από αυτά θα μπορεί να είναι ενεργό ανά πάσα στιγμή.

Θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις ασύρματα ακουστικά, δε θα μπορείς να έχεις παραπάνω από δύο χειριστήρια συνδεδεμένα στο Switch σου. Τα Joy-Cons συνδέονται και αυτά μέσω Bluetooth με την κονσόλα, οπότε η χρήση της σύνδεσης Bluetooth από άλλες συσκευές, περιορίζει τον μέγιστο αριθμό χειριστηρίων που μπορείς να έχεις συνδεδεμένα. Να σημειώσουμε επίσης ότι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις Bluetooth μικρόφωνα με το Switch, ενώ η Nintendo τονίζει πως ενδέχεται να συναντήσεις καθυστερήσεις στον ήχο με την χρήση Bluetooth ακουστικών.

Σε κάθε περίπτωση, η αναβάθμιση αυτή μόνο καλοδεχούμενη είναι, ενώ ήρθε και την κατάλληλη χρονική περίοδο, αφού σε μερικές μέρες θα κυκλοφορήσει και η νέα έκδοση της κονσόλας, το Nintendo Switch OLΕD, η οποία θα ωφεληθεί της νέας δυνατότητας. Να θυμίσουμε ότι η νέα κονσόλα διαθέτει οθόνη OLED 7 ιντσών με μικρότερα περιθώρια, μεγαλύτερο ρυθμιζόμενο στήριγμα, βάση σύνδεσης (dock) με ενσύρματη θύρα LAN (συμβατή και με το υπάρχον μοντέλο), 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου με δυνατότητα επέκτασης και βελτιωμένο ήχο, ενώ θα είναι αρχικά διαθέσιμη σε λευκό χρώμα.

 

 

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να παρακολουθήσεις το επίσημο unboxing βίντεο και μη ξεχάσεις να συμπληρώσεις τη φόρμα ενδιαφέροντος για να κάνεις πρώτος δικό σου το Nintendo Switch OLED.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη