Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Dead Space Remake

by Aggeliki Tsoukana

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής η Electronic Arts ανακοίνωσε και επίσημα ότι το πολυαναμενόμενο remake του Dead Space θα κυκλοφορήσει επίσημα για PC, PS5 και Xbox Series X|S στις 27 Ιανουαρίου του 2023. Η αποκάλυψη έγινε στο πρόσφατο developer livestream, όπου εκπρόσωποι της ομάδας ανάπτυξης μίλησαν για το πως το remake όχι μόνο θα διατηρήσει την ατμόσφαιρα και κληρονομιά του αρχικού τίτλου, αλλά και θα την ενισχύσει εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία του σήμερα και τις δυνατότητες της Frostbite Engine.

 

 

Εκτός από τις 15 νέες εικόνες artwork και τα βίντεο που μπορείς να δεις από κάτω, και που πραγματικά εκτόξευσαν την ανυπομονησία μας, καθώς δείχνουν ξεκάθαρα πως το remake θα είναι ακόμα πιο σκοτεινό και τρομακτικό, δυστυχώς δεν υπήρχε ουσιαστικό gameplay footage, αφού αυτό αναμένεται να γίνει κατά το “full reveal” που η εταιρεία το έχει προγραμματίσει για τον ερχόμενο Οκτώβριο κατά τη διάρκεια του Halloween. Ποιος περιμένει τώρα άλλους πέντε μήνες;

 

 

 

 

 

 

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη