Ανακοινώθηκε η λίστα με τα παιχνίδια που θα περιλαμβάνει το PlayStation Classic

 

 

Η Sony Interactive Entertainment αποκάλυψε την πλήρη λίστα με τους 20 κλασικούς και επιτυχημένους τίτλους που θα βρεις προ-εγκατεστημένους στο επερχόμενο PlayStation Classic.

 

Η μικροσκοπική κονσόλα φέρνει την πλέον ρετρό εμπειρία gaming στο σαλόνι σου, αφού συνοδεύεται από μια λίστα αγαπημένων επιτυχιών από τη βιβλιοθήκη του πρώτου PlayStation, συμπεριλαμβανομένων των Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3, Wild Arms και πολλά άλλα.

 

Παρακάτω θα βρεις την πλήρη λίστα με τα 20 προ-εγκατεστημένα παιχνίδια του PlayStation Classic:

Battle Arena Toshinden

Cool Boarders 2

Destruction Derby

Final Fantasy VII

Grand Theft Auto

Intelligent Qube

Jumping Flash!

Μetal Gear Solid

Mr. Driller

Oddworld: Abe’s Oddysee

Rayman

Resident Evil Director’s Cut

Revelations: Persona

Ridge Racer Type 4

Super Puzzle Fighter II Turbo

Syphon Filter

Tekken 3

Tom Clancy’s Rainbow Six

Twisted Metal

Wild Arms

 

 

 

Εκτός από τους παραπάνω κλασικούς τίτλους, η μίνι-κονσόλα περιλαμβάνει επίσης μια virtual κάρτα μνήμης για ν’ αποθηκεύεις την πρόοδό σου, ένα καλώδιο HDMI για σύνδεση σε σύγχρονες τηλεοράσεις, ή monitor και δύο ενσύρματα χειριστήρια πλήρους μεγέθους, τα οποία είναι πιστά αντίγραφα των controllers του πρώτου PlayStation, για ατελείωτες ώρες διασκέδασης με τους φίλους σου. Επιπρόσθετα, η τροφοδοσία της κονσόλας γίνεται μέσω του παρεχόμενου καλωδίου USB, που συνδέεται σε τροφοδοτικό πρίζας USB.

**Το τροφοδοτικό αυτό δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

 

 

Το PlayStation Classic αναμένεται να κυκλοφορήσει σε όλες τις αγορές του πλανήτη στις 3 Δεκεμβρίου 2018. Εάν θέλεις να έχεις προτεραιότητα και να το αποκτήσεις άμεσα μόλις κυκλοφορήσει μπορείς να το προ-παραγγείλεις με ένα κλικ εδώ.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη