Ανακοινώθηκε το F1 Manager 2022

by Aggeliki Tsoukana

Το φετινό καλεντάρι της F1 βρίσκεται ήδη στον τρίτο γύρο και το πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει δυνατά και με πολλές συγκινήσεις. Αν σε ενδιαφέρει και εσένα το άθλημα, πολύ σύντομα θα έχεις τη δυνατότητα να ζήσεις την αγωνία και την ατμόσφαιρα των paddock από πρώτο χέρι, μανατζάροντας τη δική σου ομάδα Formula 1, καθώς η Frontier Developments, το studio ανάπτυξης που μας έφερε τα Jurassic World Evolution και Elite Dangerous, ανακοίνωσε το F1 Manager 2022 για οικιακές κονσόλες και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

 

 

Στο παιχνίδι θα αναλάβεις τον ρόλο ενός Team Principal (αγωνιστικού διευθυντή) και θα έχεις την ευθύνη κάθε πτυχής της ομάδας, προκειμένου να την οδηγήσεις στην πολυπόθητη κατάκτηση του πρωταθλήματος των κατασκευαστών. Από την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, την εξέλιξη των μονοθεσίων, την εξισορρόπηση του προϋπολογισμού, την υπογραφή συμβολαίων με κορυφαίους οδηγούς, την αναζήτηση ανερχόμενων ταλέντων, μέχρι και τη χάραξη της σωστής στρατηγικής κατά τη διάρκεια του κάθε αγώνα, θα πρέπει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις προκειμένου να κάνεις την ομάδα σου να γράψει τη δική της ιστορία στον θεσμό και να δημιουργήσει τον μύθο της.

“Είναι υπέροχα να βλέπω το F1 Manager 2022 να διαμορφώνεται και τους ανθρώπους να βλέπουν αυτόν τον συναρπαστικό τίτλο να ζωντανεύει”, δήλωσε ο Ross Brawn, διευθύνων σύμβουλος του Formula One Group. “Γνωρίζω από προσωπική εμπειρία ότι η ηγεσία μίας ομάδας είναι πολύ απαιτητική, αλλά σίγουρα είναι και ικανοποιητική. To franchise του F1 Manager είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για τους οπαδούς να μπουν στον ρόλο του αγωνιστικού διευθυντή και να βιώσουν κάπως αυτή την εμπειρία. Είμαι δε βέβαιος πως χάρη στο επιτυχημένο ιστορικό της Frontier στην ανάπτυξη τίτλων τύπου management, ότι θα προσφέρουν στους οπαδούς μία απολαυστική και συναρπαστική εμπειρία.”

Το F1 Manager 2022 αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για PC, PlayStation 4, PlayStation 5 Xbox One και Xbox Series X|S μέσα στο καλοκαίρι του 2022.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη