Ανακοινώθηκε το The Division Resurgence για Android και iOS

by Aggeliki Tsoukana

Μετά το πρόσφατο και πολυσυζητημένο Diablo Immortal της Blizzard, ένα ακόμη πασίγνωστο franchise ετοιμάζεται να βρει τον δρόμο του για την οθόνη του Android ή iOS smartphone σου. Ο λόγος για το The Division της Ubisoft, το οποίο θα αποκτήσει ένα καινούργιο κεφάλαιο, το The Division Resurgence. Το νέο παιχνίδι θα είναι ένα free-to-play, third-person shooter RPG ειδικά σχεδιασμένο για τις mobile συσκευές, ώστε να προσφέρει μία σωστή εμπειρία τόσο στους βετεράνους του franchise όσο και σε νέους παίκτες.

 

 

Τα γεγονότα του The Division Resurgence θα λαμβάνουν χώρα σε μια σύγχρονη εκδοχή της Νέας Υόρκης, σε ένα τεράστιο open world περιβάλλον με λεπτομερή γραφικά, το οποίο θα μπορείς να εξερευνήσεις ελεύθερα. Μάλιστα, θα μπορείς να παίξεις είτε solo, είτε co-op, συμμετέχοντας σε πλήθος PvE δραστηριοτήτων. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει διαφορετικά classes, πλούσιο οπλοστάσιο και προκλητικούς εχθρούς που θα δοκιμάσουν τις ικανότητές σου, ενώ όσο παίζεις θα ανεβαίνεις levels και θα ξεκλειδώνεις νέα specializations που θα συνδέονται με μοναδικά όπλα και gadgets.

 

 

Αυτή τη στιγμή το The Division Resurgence βρίσκεται σε Closed Alpha φάση και αναμένεται να κυκλοφορήσει για Android και iOS, εντός του 2023.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη