Ανακοινώθηκε το Titan Quest II και αυτό είναι το πρώτο trailer

by Aggeliki Tsoukana

Μπορεί το Assassin’s Creed: Odyssey να έχει βάλει πολύ ψηλά τον πήχη σε ότι αφορά τα σύγχρονα παιχνίδια που έχουν σαν αντικείμενο την αρχαία Ελλάδα, όμως αν ήσουν K-mer στις αρχές του 2000, το ο τίτλος που ήταν συνδεδεμένος με την αρχαία ιστορία μας ήταν το Titan Quest. Έτσι η ανακοίνωση από την THQ Nordic ότι η ομάδα της Grimlore Games έχει αναλάβει την ανάπτυξη του Titan Quest II, ήταν η ευχάριστη έκπληξη του καλοκαιρινού showcase της εταιρείας.

Σύμφωνα με την THQ Nordic το sequel του κλασσικού πλέον τίτλου, θα είναι εμπνευσμένο για άλλη μία φορά από τη μυθολογία, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναμετρηθείς για άλλη μία φορά με τα μυθικά τέρατα της αρχαιότητας. Όπως μπορείς να δεις και στο trailer της ανακοίνωσης, η θεά Νέμεσις είναι εξαγριωμένη, διαφθείρει να νήματα που υφαίνουν οι Μοίρες και μοιράζει τη θεία Δίκη της, σε όσους τολμούν να της εναντιωθούν.

Στο Titan Quest II θα μπορείς να δημιουργήσεις τον δικό σου ήρωα, επιλέγοντας από διαφορετικές κλάσεις και skills, ενώ ο τίτλος θα υποστηρίζει και online multiplayer για να αντιμετωπίσεις τα διάφορα παρέα με τους φίλους σου τις Άρπυιες, τις Σειρήνες, τους Κένταυρους και όλα τα άλλα πλάσματα που θα περιλαμβάνει το παιχνίδι. Το Titan Quest II θα κυκλοφορήσει για PC, PS5 και Xbox Series X|S χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώPlayStation 5Xbox Series X, Xbox Series SPC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη