Από 12 έως 15 Ιουνίου η διοργάνωση της Ε3 2021

by Aggeliki Tsoukana

 

Η Ε3 2021 ετοιμάζεται να ανοίξει τις ψηφιακές πύλες της τον επόμενη μήνα. Όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια ESA, το σημαντικότερο event της βιομηχανίας του gaming θα πραγματοποιηθεί σε ψηφιακή μορφή, από 12 έως 15 Ιουνίου 2021. Η συνεχιζόμενη πανδημία δεν επιτρέπει, για μια ακόμα χρονιά, τη διοργάνωση της έκθεσης με την παρουσία κοινού. H ESA ευελπιστεί ότι η κατάσταση θα επανέλθει σε προ πανδημίας εποχές από το 2022 και μετά.

 

 

Όσο προχωράμε προς την 12η Ιουνίου, τόσο περισσότερες εταιρείας θα δηλώνουν τη συμμετοχή τους και το κυριότερο, θα διαμορφωθεί το πρόγραμμα των παρουσιάσεων που θα μπορείς να παρακολουθήσεις. Ήδη έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους οι Square Enix, SEGA, Bandai Namco Entertainment, Xseed Games, Gearbox Entertainment, Nintendo, Xbox, Capcom, Ubisoft, Take-Two Interactive, Warner Bros. Games, Koch Media, Freedom Games, Devious Eye Entertainment, Turtle Beach, Verizon και Binge.com.

Δυστυχώς θα υπάρξουν και απουσίες. Η πρώτη μεγάλη απώλεια από τον κατάλογο των εκθετών είναι η Konami. Μέσω δελτίου τύπου, η εταιρεία έκανε γνωστό ότι τα χρονοδιαγράμματα είναι τέτοια, που δεν της επιτρέπουν να δώσει το “παρών”, όμως μέσα στους επόμενους μήνες θα παρουσιάσει πολλά από τα projects που ετοιμάζει. Σημειώνει ότι σέβεται και στηρίζει απόλυτα τη διοργανώτρια ESA και εύχεται ότι καλύτερο σε όλους του συμμετέχοντες του φετινού show.

Τη σκυτάλη των δηλώσεων πήρε η Entertainment Software Association (ESA), που δήλωσε την πλήρη κατανόηση για την απόφαση της Konami, που θεωρεί σημαντικό συνεργάτη. Στηρίζει την απόφασή της περί μη συμμετοχής στην Ε3 2021 και αναμένει την επιστροφή της στη διοργάνωση του 2022.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη