Απογείωσε το αποκριάτικα πάρτι με τα καλύτερα ηχεία

by Aggeliki Tsoukana

Απόκριες μας παραπέμπουν σε μία πιο χαλαρή διάθεση κι εσύ προετοιμάζεσαι για ξεφάντωμα, μεταμφιέσεις, γέλια με καλή παρέα, εκδηλώσεις και φυσικά, αμέτρητα πάρτι.

Το τριήμερο των Απόκριων φέτος πέφτει στις 16, 17 και 18 Μαρτίου. Ο παλμός του καρναβαλιού χτυπά δυνατά από άκρη σε άκρη, σε όλη τη χώρα, και όλοι συμμετέχουν σε αυτήν την ξέγνοιαστη γιορτή, γεμάτη χρώματα και κέφι.

Τα λαμπερά παιδικά χαμόγελα των μικρών “μασκαράδων”, η ξέφρενη διάθεση των μεγάλων καρναβαλιστών, η αποκριάτικη παράδοση και το γλέντι, συνθέτουν ένα διασκεδαστικό τριήμερο που θα εκτυλιχθεί σε κάθε γειτονιά, πόλη, χωριό, ακόμα και στο… σπίτι σου.

Αν είσαι από εκείνους που βαριούνται να βγουν από το σπίτι και θέλεις να αποφύγεις τον συνωστισμό, αλλά παράλληλα επιθυμείς διακαώς να γιορτάσεις, τότε η λύση είναι ένα πάρτι… εντός των τειχών!

Κάλεσε από νωρίς φίλους και συγγενείς για να γιορτάσετε. Με κανονικό ντύσιμο ή με στολή, δεν έχει σημασία. Αρκεί να υπάρχει καλή διάθεση, μπόλικο κονφετί, κάποιο κερασματάκι και φυσικά καλή μουσική που ταιριάζει στην περίσταση, η οποία απαιτεί και τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως ποιοτικά ηχεία, έτσι ώστε να απογειώσεις το πάρτι σου!

Είτε διοργανώνεις ένα μασκέ αποκριάτικο πάρτι για το παιδί σου και τους φίλους του, είτε για εσένα, τη δική σου παρέα ή συγγενείς, τα πράγματα είναι απλά.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς, καθώς ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ διαθέτει μία ευρεία γκάμα από φορητά ηχεία, bluetooth, ενσύρματα κ.α., σε πολύ οικονομικές τιμές, που θα σου χρειαστούν για το πάρτι σου, αλλά βεβαίως θα τα κρατήσεις και για μεταγενέστερες χρήσεις.

 

 

Volume up…

Γιορτή χωρίς μουσική δεν γίνεται, γι’ αυτό θα πρέπει να έχεις φροντίσει για τις playlists που θα παίξουν κατά τη διάρκεια της μάζωξης. Μη βάζεις μόνο τα κλασικά αποκριάτικα, χορευτικά τραγούδια.

Φρόντισε να έχεις ποικιλία στην playlist σου αλλά και καλά ηχεία. Στην ψηφιακή εποχή βρισκόμαστε, οπότε σύνδεσέ τα είτε με το λαπτοπ σου ή με το smartphone σου και γίνε ο καλύτερος οικοδεσπότης.

Μία εγγυημένη επιλογή, όσο και vintage, με ιδιαίτερη σχεδίαση αποτελεί το Acton II, το μικρότερο από τη σειρά ηχείων της Marshall.

Μην σε ξεγελάει το μέγεθός του. Είναι ένα δυναμικό και συμπαγές ηχείο με τρεις class D ενισχυτές που οδηγούν τα διπλά tweeter και το subwoofer του για την απόδοση «μεγάλου» ήχου. Το εύρος ισχύος του είναι 31 – 70 Watt και συνδέεται είτε ασύρματα ή ενσύρματα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ηχείο της Marshall, μετά το πάρτι, αφού εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και με την απόδοσή του, θα κοσμήσει κάποια γωνιά του σπιτιού και θα σου εξασφαλίζει καθημερινά τον ποιοτικότερο ήχο που θέλεις, ακούγοντας τα κομμάτια που σε χαλαρώνουν.

Εάν σε είσαι πρακτικός τύπος και θέλεις να εξασφαλίσεις φορητότητα, τότε η JBL έχει τη δική της πρόταση. Τώρα το πάρτι πάει όπου πας κι εσύ και μάλιστα με τον θρυλικό ήχο της JBL με το δυναμικό μπάσο και τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας που σου επιτρέπει να διασκεδάζεις με την παρέα σου ακούγοντας μουσική και τραγουδώντας για ώρες. Το JBL PartyBox On-The-Go Essential Black είναι ένα Bluetooth ηχείο έτοιμο να… ξεσηκώσει.

Aν πάλι θες καλό ήχο, φορητότητα και φυσικά σου αρέσει το karaoke ώστε να διασκεδάσεις με τους φίλους ή την οικογένειά σου, τότε το Akai ABTS-808L Bluetooth Ηχείο είναι must.

Το ηχείο Bluetooth υποστηρίζει αρχεία MP3, WMA και WAV. Διαθέτει δέκτη FM, θύρα USB, οθόνη LED, είσοδο Line-In 3,5mm jack, είσοδο μικροφώνου 6.5mm. Περιλαμβάνεται ενσύρματο μικρόφωνο Karaoke, φορτιστή, ενσωματωμένη μπαταρία 1500mAh. Eίναι κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα αναδείξεις παράλληλα και τις φωνητικές σου δυνατότητες.

Για ακόμη μεγαλύτερες δυνατότητες, το Bluetooth ηχείο SS023A-X10 της Akai, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με προσωπικούς υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα, DVD, VCD, CD, LD, TV, MP3, ραδιόφωνο, ηλεκτρονικό πιάνο και τυχόν συσκευές που έχουν έξοδο ήχου, για να σου προσφέρει την απόλυτη εμπειρία ήχου.

Η παρακάτω πρόταση αφορά όσους διαμένουν σε πολυκατοικία. Σε περίπτωση που δεν έχεις πάρει το οκ από τον διαχειριστή/διαχειρίστρια για ένα δυνατό πάρτι και φοβάσαι την όχληση των γειτόνων από την μουσική, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα πιο μικρό ηχείο.

Το Emberton II της Marshall συνδυάζει πλούσιο και καθαρό True Stereophonic ήχο με αυτονομία 30+ ώρες ακρόασης με μία μόνο φόρτιση. Διαθέτει Stack Mode, ώστε να μπορείς να ενισχύσεις την εμπειρία σου συνδέοντας το με άλλα ηχεία Emberton II. Με δύο οδηγούς πλήρους εμβέλειας 2” και δύο παθητικά radiators σημαίνουν ότι αυτό το ασύρματο ηχείο σου προσφέρει τον δυνατό ήχο Marshall που γνωρίζεις και αγαπάς. To εύρος ισχύος του είναι 11- 30 Watt για να ελέγχεις απόλυτα τα ντεσιμπέλ.

Για διαμέρισμα ενδείκνυται και LG XBOOM Go για ντεσιμπέλ χωρίς παράπονα. Παίξε αποκριάτικη μουσική, ανέβασε τη διάθεση και νιώσε τον δυνατό ήχο με το LG XBOOM Go. Απόλαυσε τον εξαιρετικό ήχο με ισχύ 20 W και τα δυνατά μπάσα από το woofer τύπου track. Ενεργοποίησε το SoundBoost, και άφησε τον ήχο να σε περιβάλει. Νιώσε την αρμονία φωτισμού και ήχου, με μια διευρυμένη επιλογή 16 εκατομμυρίων χρωμάτων.

Αν έχεις την “πηγή” η οποία θα τροφοδοτήσει τα ηχεία σου, τότε μπορείς να προμηθευτείς και εξωτερικά ηχεία. Τα 2-Way Bookshelf CP-SS30 της Sharp, με 60W (2x30W) RMS, με Bluetooth, είσοδο USB και ψηφιακή οπτική είσοδο διαθέτουν μία τέλεια ποιότητα και τηλεχειριστήριο για εύκολο και απομακρυσμένο έλεγχο.

Αν πάλι είσαι πιο ρετρό τύπος, μπορείς να κάνεις και μία alltime 2-1 επιλογή: Ραδιοκασετόφωνο. Ο εντυπωσιακός ήχος συναντά τη μικρή σχεδίαση στο CFD-S70. Αυτή η κομψή μονάδα περιλαμβάνει δέκτη AM/FM, κασέτα και CD με αναπαραγωγή MP3. Άκου πλούσιο ήχο με τη λειτουργία Mega Bass και συντόνισε έως και 30 ραδιοφωνικούς σταθμούς, σε τρία αγαπημένα κουμπιά, με ένα άγγιγμα. Βάλε μέχρι… παραδοσιακά τραγούδια σε κασέτα… Επίσης, με ενσωματωμένα ηχεία το Lenco BT TT-110 Πικάπ θα σε ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Απoλαύστε τη ρετρό σχεδίαση εσύ και οι προσκεκλημένοι σου. Αυτό το πικάπ βαλίτσας διαθέτει σύγχρονες λειτουργίες και επιλογές αναπαραγωγής με όμορφο vintage σχέδιο.

Πάνω από όλα χρειάζεται καλή διάθεση και τα σωστά ηχεία που ενδείκνυνται για τον χώρο σου. Η εορταστική μάζωξη που ετοιμάζεις θα μείνει αξέχαστη. Επισκέψου το πιο κοντινό κατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ ή μπες στο www.kotsovolos.gr, διάλεξε το ηχείο που σου ταιριάζει και απογείωσε το αποκριάτικο πάρτι σου.

Μπορείς να δεις ακόμη