Αποκαλύφθηκαν νέοι μαχητές για το Mortal Kombat 1

by Zikou Stella

Οι ανακοινώσεις για το Mortal Kombat 1 συνεχίζονται. Η Warner Bros Games και η ομάδα ανάπτυξης NetherRealm Studios δημοσίευσαν ένα νέο trailer, με τίτλο Umgadi, μέσω του οποίου επιβεβαιώνεται η παρουσία των Li Mei, Tanya και Baraka στο roster των επιλέξιμων χαρακτήρων, ενώ οι Goro και Darrius θα είναι Kameo Fighters. Επιπλέον, οι Omni-Man, Quan Chi, Peacemaker, Ermac, Homelander και Takeda θα αποτελούν μέλη του “Kombat Pack”.

 

 

Αναλυτικά:

Κυρίως Roster

– Li Mei: Το πρώην μέλος των Umgadi τώρα υπηρετεί στην αστυνομία του Outworld και έχει μια σειρά από μαγικές ικανότητες στη διάθεσή της

– Tanya: Ηγέτιδα των Umgadi, είναι μια μαχήτρια με ιδιαίτερες ικανότητες και ένα από τα πλέον υψηλόβαθμα στελέχη της οργάνωσης.

– Baraka: Ένας παρίας, λόγω της ασθένειας Tarkat που τον έχει μετατρέψει σε θανατηφόρο τέρας. Πλέον οδηγεί στη μάχη τους συντρόφους του, Outworlders.

 

Kameo Fighters

– Darrius: O κλασσικός χαρακτήρας επιστρέφει ως Kameo Fighter, παρέχοντας υποστήριξη κατά τη διάρκεια των μαχών, με μια σειρά από πανίσχυρες κινήσεις.

 

Kombat Pack

Κυρίως Roster

– Quan Chi

– Ermac

– Takeda Takahashi

– Peacemaker (βασισμένος στην ταινία The Suicide Squad της DC και στην ομώνυμη σειρά του Max)

– Omni-Man (βασισμένος στο comic book και στην animated τηλεοπτική σειρά Invincible)

– Homelander (βασισμένος στην τηλεοπτική σειρά The Boys) – διαθέσιμος την Άνοιξη του 2024

 

Kameo Fighters

– Ferra

– Johnny Cage

– Khameleon

– Mavado

– Tremor

Τέλος, περιλαμβάνεται το skin του Jean-Claude Van Damme, που στο παρελθόν υποδύθηκε τον Johnny Cage σε κινηματογραφικές παραγωγές του franchise.

Σου θυμίζουμε ότι, το Kombat Pack αποτελεί μέρος των Mortal Kombat 1 Premium Edition και Collector’s Edition, τις οποίες μπορείς ήδη να προπαραγγείλεις.

 

 

Το Mortal Kombat 1 θα τοποθετηθεί στα ράφια των καταστημάτων στις 19 Σεπτεμβρίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch και PC (Steam, Epic Games Store).

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη