Αποκαλυφθήκαν οι συλλεκτικές εκδόσεις του Elden Ring

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις συλλεκτικές εκδόσεις αποκάλυψαν οι Bandai Namco και η FromSoftware για το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο Elden Ring. Εκτός λοιπόν από το απλό retail πακέτο, μπορείς να προ-παραγγείλεις τις παρακάτω εκδόσεις:

Η πρώτη είναι η Launch Edition, η οποία εκτός από το παιχνίδι περιλαμβάνει τρείς κάρτες με εικαστικό, ένα σετ από αυτοκόλλητα, μια αφίσα και ένα υφασμάτινο μπάλωμα.

Έπειτα είναι η Collector’s Edition που έρχεται με ένα αποκλειστικό Steelbook, ένα μεγάλο artbook 40 σελίδων με σκληρό εξώφυλλο, το soundtrack σε ψηφιακή μορφή, ένα ψηφιακό adventure guide, ένα επιπλέον gesture και ένα αγαλματίδιο της Malenia, ύψους 23 εκατοστών.

Αν όμως θεωρείς τον εαυτό σου απόλυτο φαν, τότε θα πρέπει να αποκτήσεις την Premium Collector’s Edition που περιλαμβάνει όλα τα περιεχόμενα της Collector’s Edition και επιπλέον ένα αυθεντικό αντίγραφο του κράνους της Malenia σε κλίμακα 1:1.

 

Το Elden Ring θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου, για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S. Αν αγοράσεις το παιχνίδι σε κονσόλα περασμένης γενιάς (PS4/ Xbox One), θα αποκτήσεις εντελώς δωρεάν και την αντίστοιχη έκδοσή του παιχνιδιού για τα συστήματα νεότερης γενιάς (PS5 / Xbox Series X|S), ώστε να μη χάσεις τον τίτλο σε περίπτωση που κάποια στιγμή αλλάξεις κονσόλα.

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη