Απόλαυσε ποιοτικό gaming και αναπαραγωγή περιεχομένου με τη νέα σειρά A80L της Sony

by Zikou Stella

Οι τηλεοράσεις της σειράς A80L της Sony δικαίως συγκαταλέγονται στις κορυφαίες επιλογές για εσένα που επιθυμείς να απολαμβάνεις την υψηλότερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου.

 

 

Η οθόνη OLED σε συνδυασμό με την έξυπνη τεχνολογία του Cognitive Processor XR προσφέρουν εικόνες που είναι πιο κοντά από ποτέ  στην πραγματικότητα. Ο βαθμός των λεπτομερειών είναι τέτοιος που μπορείς να ξεχωρίσεις τα πάντα είτε σε συνθήκες έντονου, είτε πολύ χαμηλού φωτισμού.

 

Στον ακουστικό τομέα, οι τεχνολογίες Acoustic Surface Audio +, Dolby ATMOS και Voice Zoom 2 εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία και τον απόλυτο συντονισμό ανάμεσα στον ήχο και τη δράση. Επιπλέον, μέσω της υποστήριξης της τεχνολογίας BRAVIA CAM γίνεται δυνατή η παρακολούθηση της θέσης σου σε σχέση με την οθόνη της τηλεόρασης και ρυθμίζεται αυτόματα η ισορροπία της έντασης στα ηχεία. Οπότε ακόμα και αν δεν είσαι σε ευθεία γραμμή με το κέντρο της οθόνης, η ηχητική εμπειρία θα είναι ακριβώς η ίδια.

Σε δύο τομείς ξεχωρίζουν ιδιαίτερα από τον ανταγωνισμό οι τηλεοράσεις της σειράς A80L, το gaming και η προβολή περιεχομένου που έχεις ο ίδιος δημιουργήσει.

 

 

Gaming

Αν είσαι κάτοχος κονσόλας για gaming θα απολαύσεις μιας σειρά από χαρακτηριστικά που θα φέρουν το αγαπημένο σου χόμπι σε νέο επίπεδο από πλευρά ποιότητας.

Auto HDR Tone Mapping

Η λειτουργία Auto HDR Tone Mapping βελτιστοποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις του HDR κατά τη διάρκεια του αρχικού setup του PlayStation 5. Έτσι ακόμα και στις πιο σκοτεινές σκιές ή στα πλέον φωτεινά πλάνα, θα είναι ορατές όλες οι λεπτομέρειες και τα πραγματικά χρώματα.

 

Auto Genre Picture Mode

Μια τηλεόραση της σειράς Α80L μεταβαίνει αυτομάτως σε Game Mode (Λειτουργία Παιχνιδιού) όταν ενεργοποιείς το PlayStation 5, ώστε να ελαχιστοποιείται το lag και να μεγιστοποιείται η απόκριση. Η μετάβαση σε Standard Mode πραγματοποιείται αυτόματα όταν παρακολουθείς ταινίες ή σειρές.

Η ισχύς του HDMI 2.1

Η υποστήριξη για ανάλυση 4K με ρυθμό ανανέωσης στα 120fps, το Variable Refresh Rate και Auto Low Latency Mode, αποτελούν εγγύηση ότι θα απολαύσεις gaming προσαρμοσμένο στα υψηλότερα ποιοτικά standards που μπορεί να προσφέρει μια σύγχρονη κονσόλα για gaming. Η ρύθμιση όλων των λεπτομερειών για να πετύχεις το απόλυτο σε εικόνα και ήχο δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη.

 

Αναπαραγωγή περιεχομένου

Αν είσαι κάτοχος drone και σου αρέσει να δημιουργείς videos ή κάνεις ακριβώς το ίδιο με ένα σύγχρονο, high end smartphone, οι τηλεοράσεις Α80L της Sony αποτελούν τον καλύτερο προορισμό για να προβάλεις το περιεχόμενό σου στο μέγιστο επίπεδο ποιότητας.

Ο απόλυτος συνδυασμός μαύρου, φωτεινότητας και αντίθεσης

Η τεχνολογία XR OLED Contrast Pro ενισχύει τα χρώματα και την αντίθεση σε φωτεινές περιοχές. Έχοντας αισθητήρα θερμοκρασίας και πίνακα υψηλής φωτεινότητας, ο Cognitive Processor XR ανιχνεύει τη θερμοκρασία της οθόνης και ελέγχει με ακρίβεια τις διαβαθμίσεις του φωτός.

 

Απόλυτα φυσικά χρώματα

Οι τηλεοράσεις της σειράς A80L έχουν τη δυνατότητα αναπαραγωγής πάνω από 1 δισ. χρωμάτων, με όλες τις αποχρώσεις που υπάρχουν στην πραγματικότητα. Με τον υψηλής τεχνολογίας Cognitive Processor XR και τη λειτουργία XR Triluminos Pro παρέχεται ένα ευρύ χρωματικό φάσμα, με φυσικές αποχρώσεις σε κάθε λεπτομέρεια.

Αναβάθμιση της εικόνας σε 4Κ

Οποιαδήποτε και αν είναι η πηγή του περιεχομένου που προβάλεις, η εικόνα αναβαθμίζεται σε ανάλυση που βρίσκεται πολύ κοντά στα 4K. Η τεχνολογία XR 4K Upscaling έχει πρόσβαση σε μια τεράστια βάση δεδομένων και λειτουργεί με τρόπο τέτοιο που επαναδημιουργεί έξυπνα τις υφές που δεν απεικονίζονται σωστά αλλά και κάθε λεπτομέρεια.

 

Λιγότερος θόρυβος, λιγότερο θόλωμα, μεγαλύτερη ευκρίνεια

Η λειτουργία XR Clear Image θα σου λύσει πραγματικά τα χέρια και θα αναβαθμίσει το περιεχόμενό σου. Μειώνει αυτομάτως τον θόρυβο καθώς χωρίζει την εικόνα σε ζώνες και χρησιμοποιεί δυναμική ανάλυση των καρέ για τη μείωση του φαινομένου της θόλωσης. Τα παραπάνω συνδυάζονται και ενισχύονται με το XR OLED Motion που επίσης καταπολεμά το θόλωμα. Αυτό γίνεται με την ανάλυση σημαντικών οπτικών στοιχείων σε διαδοχικά καρέ. Στη συνέχεια, τοποθετούνται αυτομάτως επιπλέον καρέ ανάμεσα στα αρχικά, κάτι που σου προσφέρει πιο ομαλή και ευκρινή δράση.

 

Ποιοτικά εργαλεία για την επεξεργασία περιεχομένου

Η επιθυμία σου να γίνεις σκηνοθέτης θα ικανοποιηθεί από μια σειρά Creator Calibrated Modes, τις τεχνολογίες IMAX Enhanced και Dolby Vision. Καθώς οι τηλεοράσεις της σειράς A80L έχουν την ετικέτα Calman Ready, οι δημιουργοί περιεχομένου μπορούν να τις προσαρμόσουν και να τις χρησιμοποιήσουν για να τροποποιήσουν τις παραγωγές τους.

Μπορείς να βρεις τις τηλεοράσεις της σειράς Sony A80L σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος, όπου το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό θα λύσει κάθε σου απορία.

Μπορείς να δεις ακόμη