Αρωματικός καφές με μια σύγχρονη μηχανή της Delonghi.

by Zikou Stella

Ο καφές είναι μια από τις μικρές απολαύσεις της σύγχρονης ζωής και για πολλούς η μέρα τους ξεκινάει ιδανικά με ένα ζεστό φλυτζάνι ή ποτήρι από το αγαπημένο τους ρόφημα. Εκτός από τους παραδοσιακούς τρόπους παρασκευής υπάρχουν οι σύγχρονες καφετιέρες που με την τεχνολογία τους ανεβάζουν αρκετά σκαλοπάτια την εμπειρία της γεύσης αλλά και της δημιουργίας. Μια από τις εταιρείες που κατασκευάζουν σύγχρονες μηχανές καφέ είναι η ιταλική Delonghi, με παρουσία πολλών ετών στον χώρο και παρακάτω σου προτείνουμε δύο από τα μοντέλα που θα μπορέσεις να βρεις στα καταστήματα Κωτσόβολος.

 

 

Delonghi ECAM220.30.SB Μηχανή Espresso

Ξεκίνα όμορφα τη μέρα σου με έναν καφέ στο σπίτι. Επίλεξε την αγαπημένη σου γεύση και ετοίμασε έναν πλούσιο καφέ εσπρέσο της αρεσκείας σου. Η μηχανή espresso ξεχωρίζει με τον συμπαγή και μοντέρνο σχεδιασμό με λεπτομέρειες από ανοξείδωτο ατσάλι.

 

Ευκολία χρήσης με πίνακα ελέγχου αφής

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα της Delonghi ECAM220.30.SB είναι ο φιλικός προς τον χρήση, διαισθητικός πίνακας ελέγχου απαλής αφής με ασπρόμαυρα εικονίδια. Έτσι, με ένα και μόνο άγγιγμα μπορείς να επιλέξεις πέντε συνταγές: steam, espresso, coffee, lungo και americano, έχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να διαλέξεις αν θέλεις 1 ή 2 φλυτζάνια καφέ. Για ακόμα πιο προσωπική εμπειρία μπορείς να προσαρμόσεις το άρωμα και τη θερμοκρασία των ροφημάτων. Η μηχανή έχει αφαιρούμενο δίσκο διπλής απόσταξης και μπορείς να χρησιμοποιήσεις κύπελλο με ύψος έως 14 εκατοστά. Επίσης, τα αποσπώμενα εξαρτήματα πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, για καλύτερη συντήρηση.

 

Ανάδειξε τον barista που κρύβεις μέσα σου

Ο παραδοσιακός αναδευτήρας αφρογάλατος είναι ένα ακόμα βήμα για να αναδείξεις τον barista που κρύβεις μέσα σου. Η επιτυχία της κατάλληλης υφής για έναν κρεμώδη αφρό γίνεται απλή υπόθεση και επιπλέον μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον αναδευτήρα για να έχεις πολύ γρήγορα ζεστό νερό για οποιοδήποτε ρόφημα.

 

 

Φρέσκος καφές ανά πάσα στιγμή

Η χωρητικότητα του δοχείου των κόκκων καφέ είναι 250 γραμμάρια. Οι κόκκοι αλέθονται ακριβώς πριν τους χρησιμοποιήσεις. Με τον τρόπο αυτό από τη μία το άρωμα του καφέ διατηρείται αναλλοίωτο, από την άλλη έχεις φρέσκο ρόφημα σε κάθε φλιτζάνι.

Μπες στον κόσμο της άλεσης και της παρασκευής καφέ bean-to-cup χάρη στην De’Longhi Magnifica Start, που σου παρέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να φτιάξεις τα αγαπημένα σου ροφήματα espresso στο σπίτι. Διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη ψηφιακή οθόνη και ασημένιο & μαύρο φινίρισμα, με προσαρμοσμένη επιλογή ροφημάτων που ετοιμάζονται με πολύ απλή διαδικασία.

Το βάρος της μηχανής είναι 8,8 κιλά και λειτουργεί με πίεση έως 15 bar με κατανάλωση ισχύος 1.450 Watt.

 

 

Delonghi Magnifica Evo ECAM290.61.SB Μηχανή Espresso

Η Delonghi Magnifica Evo ECAM290.61.SB είναι μια μηχανή espresso ειδικά σχεδιασμένη για εσένα που θέλεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον κόσμο των αυτόματων μηχανών καφέ, και ψάχνεις μια εμπειρία με ένα μόνο άγγιγμα από μια μηχανή με μοντέρνο σχεδιασμό.

 

Η απόλυτη συνδυασμένη εμπειρία της Magnifica Evo

Η Magnifica Evo ενσωματώνει την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την τεχνολογία της De’Longhi για να προσφέρει πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα από τον κόκκο στο φλιτζάνι. Επίσης, θα φτιάχνεις κρεμώδη cappuccino, με πυκνό αφρόγαλα, πάντα στην τέλεια θερμοκρασία για να απολαμβάνεις μέχρι και την τελευταία σταγόνα.

Το βάρος της μηχανής είναι 9,6 κιλά και λειτουργεί με πίεση έως 15 bar με κατανάλωση ισχύος 1.450 Watt.

 

Φρέσκος καφές με απλές κινήσεις

Η παρασκευή του αγαπημένου σου καφέ γίνεται απλή υπόθεση μέσω του διαισθητικού χειριστηρίου ελέγχου, με τα έγχρωμα εικονίδια που αντιστοιχούν στο αγαπημένο σου ρόφημα. Ο ενσωματωμένος μύλος χωρητικότητας 250 γραμμαρίων, με 13 διαφορετικές ρυθμίσεις άλεσης, παρέχει ανά πάσα στιγμή φρεσκοαλεσμένους κόκκους και η αποκλειστική, υψηλής απόδοσης μονάδα παραγωγής σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις μεγάλη ποικιλία ροφημάτων που έχουν ως βάση τον espresso, ξεκινώντας από τον κλασσικό, αυθεντικό ιταλικό espresso, έως cappuccino, latte macchiato ή flat white, για να ικανοποιείς πάντα τις προτιμήσεις κάθε μοναδικής στιγμής, με επιλογή για 1 ή δύο φλιτζάνια καφέ. Σημαντική είναι η ύπαρξη της επιλογής λειτουργίας 2x για διπλό espresso.

 

 

Αφρόγαλα με την κατάλληλη υφή

Το ενσωματωμένο δοχείο γάλακτος θα σε βοηθήσει να παρασκευάζεις αφρόγαλα με την επιθυμητή υφή και ποιότητα και ταυτόχρονα θα αναδείξεις όλη σου τη δημιουργικότητα ως οικιακός barista.

 

Δωρεάν επίδειξη

Για να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς αποδοτικά και με ασφάλεια τη νέα σου συσκευή, με κάθε αγορά αυτόματης μηχανής espresso Delonghi έχεις δωρεάν επίδειξη exclusive care στο σπίτι σου.

 

Μπορείς να δεις ακόμη