Ξεκίνα τη μέρα σου με έναν απολαυστικό L’OR Espresso Brazil ή Colombia!

by Zikou Stella

Αν ξυπνήσεις το πρωί και το σπίτι ευωδιάζει καφέ, τότε αυτό είναι ένα αισιόδοξο σημάδι ότι θα πάει πολύ καλά η ημέρα σου. Δεν αρκεί μόνο η επιλογή της κατάλληλης μηχανής για να απολαύσεις το αγαπημένο σου ρόφημα. Πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η ποικιλία του καφέ με την οποία θα την τροφοδοτήσεις. Ο L’OR γεννήθηκε στη Γαλλία με το όνειρο να προσφέρει τον καλύτερο καφέ espresso στους λάτρεις του καφέ σε όλο τον κόσμο. Στα καταστήματα Κωτσόβολος θα βρεις τη ξεχωριστή σειρά από ποικιλίες κόκκων καφέ L’OR που αγγίζουν όλες τις αισθήσεις, για μια συναρπαστική εμπειρία καφέ. Οι L’OR Coffee Artists φροντίζουν συνεχώς να εντοπίζουν τις καλύτερες καλλιέργειες καφέ ανά τον κόσμο, γεμίζοντας το φλιτζάνι σου με γεύσεις και αρώματα που συναρπάζουν τις αισθήσεις, κάνοντας κάθε γουλιά μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία. Παρακάτω έχουμε να σου προτείνουμε κόκκους καφέ της L’OR από Βραζιλία και Κολομβία που θα σου ανοίξουν την πύλη του παραδείσου της γεύσης.

 

 

L’OR Espresso Brazil Κόκκοι Καφέ

Ο L’or Espresso Brazil είναι ένας καφές διακριτικός και εκλεπτυσμένος, για εσένα που προσέχεις με κάθε λεπτομέρεια τι βάζεις στο φλιτζάνι σου. Η έντασή του τοποθετείται στη βαθμίδα 6 και αυτή η μοναδική ποικιλία ολόκληρων κόκκων καφέ L’OR Brazil 100% Arabica είναι το εισιτήριό σου για να δοκιμάσεις τα ονειρεμένα τοπία της εύφορης Βραζιλίας, που δικαίως θεωρείται ως η πατρίδα του καφέ. Οι ειδικοί του L’OR έχουν επιλέξει με προσοχή τις φυτείες που βρίσκονται σε παραδεισένια τοπία, ανάμεσα σε ομιχλώδη ποτάμια και λόφους. Το βέβαιο είναι ότι με τις γλυκιές και διακριτικές νότες που ξεδιπλώνονται από τους κόκκους Arabica θα κάνεις ένα αξέχαστο γευστικό ταξίδι συντροφιά με απαλές νότες σοκολάτας και δημητριακών. Από την πρώτη γουλιά του καφέ θα ταξιδέψεις νοερά σε ένα απαλό παιχνίδι κάτω από τον ζεστό ήλιο της καταπράσινης και φιλόξενης Βραζιλίας.

 

L’OR Espresso Colombia Κόκκοι Καφέ

Μόλις αρχίσεις να ανοίγεις τη συσκευασία του L’OR Espresso Colombia θα έχεις κάνει το κυριότερο βήμα για να διασκεδάσεις τη γεύση σου με έναν καφέ πολυδιάστατο και αψύ, εντάσεως που τον τοποθετεί στη βαθμίδα 8. Οι ολόκληροι κόκκοι καφέ L’OR Colombia 100% Arabica που θα βρεις στη συσκευασία των 500 γραμμαρίων ζουν και αναπνέουν κυριολεκτικά για να ικανοποιήσουν κάθε σου αίσθηση και είναι εμπνευσμένοι από τον θρύλο του Ελ Ντοράντο και τα πλούσια σε βλάστηση τοπία της Κολομβίας. Ετοιμάσου να γεμίσεις το φλιτζάνι σου με έναν espresso με γεμάτο σώμα, που θα σου αφήσει το στίγμα του μέσω του πολυδιάστατου χαρακτήρα του. Όσοι δοκιμάζουν τον L’OR Espresso Colombia μαγεύονται από το απίστευτο και μυστηριώδες μεγαλείο του, που αποτελεί έναυσμα για εξερεύνηση και αναζήτηση ορισμένων από τους πλέον εκλεκτούς κόκκους Arabica στον κόσμο.

Μπορείς να δεις ακόμη