Αξεσουάρ τεχνολογίας για να περάσεις τέλεια την Ημέρα της Γυναίκας

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια καλή ευκαιρία να αφήσεις για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις σου και να διαθέσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου και στους αγαπημένους σου. Η τεχνολογία βρίσκεται για ακόμα μία φορά στο πλευρό σου, με gadgets και αξεσουάρ για κάθε δραστηριότητά σου την ημέρα της γυναίκας.

 

 

Πέρνα την ημέρα σου με μουσική στη διαπασών

Φαντάσου να ξυπνάς το πρωί με το αγαπημένο σου άλμπουμ ή λίστα αναπαραγωγής στο σύστημα ήχου της κρεβατοκάμαράς σου. Πηγαίνοντας στο μπάνιο για ένα γρήγορο ντους, η μουσική σε ακολουθεί μέσα από ένα διαφορετικό ηχείο. Αν πάλι, είσαι από εκείνους που θέλουν διαφορετική μουσική σε κάθε δωμάτιο, με τα Bluetooth ηχεία μπορείς! Γιατί είναι εδώ, για να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη και μελωδική!

Με μία ευρεία γκάμα από premium ηχεία καταξιωμένων κατασκευαστών, όπως οι Bowers & Wilkins, Technics και Bang & Olufsen, είσαι σε θέση να «στήσεις» το απόλυτο πολυζωνικό σύστημα ήχου, γνωστό και ως Multiroom Audio.

Και επειδή για πολλούς ανθρώπους η μουσική είναι τρόπος ζωής, μπορείς πάντα να πάρεις τον ήχο μαζί σου. Οι περισσότεροι από εμάς, ακούμε μουσική στη δουλειά, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στη βόλτα, στο γυμναστήριο, ή ακόμα κι όταν κοιμόμαστε. Τα ασύρματα ακουστικά είναι το πλέον απαραίτητο αξεσουάρ για να μπορείς ν’ απολαμβάνεις ποιοτικό ήχο σε κάθε περίσταση. Όταν θέλεις να ακούς μουσική με στυλ, θα επιλέξεις ένα σετ ακουστικών κεφαλής όπως τα Bowers & Wilkins.

 

 

Βάλε τα όλα στον «αυτόματο» και ξέγνοιασε!

Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη σε σένα. Μην αφήσεις τις υποχρεώσεις σου να σε κρατήσουν πίσω. Πρόσθεσε στην ημέρα σου περισσότερη ξεγνοιασιά με σύγχρονους αυτοματισμούς για το σπίτι. Μπορείς, για παράδειγμα, να απαλλαγείς μια και καλή από την κούραση του σκουπίσματος με μια έξυπνη σκούπα-ρομπότ. Μπορεί να κάνει τις δουλειές του σπιτιού, όσο εσύ απολαμβάνεις την ιδιαίτερη μέρα σου. Απλώς προγραμμάτισέ την για την ώρα που θέλεις να σκουπίσει!

Σύνδεσε ένα έξυπνο ηχείο με βοηθό φωνής σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού, όπως το Somfy Tahoma, για να διαχειρίζεσαι και να ελέγχεις οποιαδήποτε συνδεδεμένη σε αυτό συσκευή, όπως IP κάμερες ασφαλείας, αισθητήρες κι ανιχνευτές, παράθυρα κ.ά., απλά χρησιμοποιώντας τη φωνή σου. Ενεργοποίησε την έξυπνη καφετιέρα σου καθώς πηγαίνεις στην κουζίνα, χαμήλωσε τα φώτα για να δεις την αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση με ένα άγγιγμα στην οθόνη του κινητού σου. Ενημερώσου για τη θερμοκρασία στο σπίτι, ή λάβε ειδοποιήσεις για ό,τι συμβαίνει στο σπίτι από τους εγκατεστημένους έξυπνους αισθητήρες και κάμερες ασφαλείας.

 

Φτιάξε ατμόσφαιρα με έξυπνες λάμπες

Κάθε μέρα είναι διαφορετική για τη σύγχρονη γυναίκα. Φτιάξε τον φωτισμό ανάλογα με τις ανάγκες σου και τη διάθεσή σου! Οι έξυπνες λάμπες Philips Hue σου προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι για να το πετύχεις. Συνδύασε τη με γέφυρα (bridge) Philips και έλεγξε όλα τα φώτα από το κινητό, το tablet ή με τη φωνή σου. Προγραμμάτισε χρονικά την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση των έξυπνων λαμπών LED, ώστε να ανάβουν λίγο πριν από τη δύση του ήλιου ή την ώρα που γυρίζεις κάθε μέρα στο σπίτι από τη δουλειά.

 

 

Στιγμές ξεγνοιασιάς με ένα ηλεκτρικό πατίνι

Ο Μάρτιος αποτελεί τον πρώτο μήνα της άνοιξης, πράγμα που σημαίνει ότι οι ημέρες είναι μεγαλύτερες και οι πόλεις πιο ηλιόλουστες. Με άλλα λόγια, έχεις πλέον περισσότερες ευκαιρίες για μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς, παρέα με την κολλητή σου. Και τι πιο ωραίο απ’ το να θυμηθείτε λίγο την παιδική σας ηλικία, τότε που φορούσαμε τα πατίνια μας και τρέχαμε στο πάρκο γεμάτοι χαρά.

Μπορείς να επιλέξεις ένα Ηλεκτρικό Πατίνι Ισορροπίας, ένα σύγχρονο, επαναφορτιζόμενο «μαγικό χαλί», που σε κάνει να νιώθεις ότι πλανιέσαι στον αέρα και σε μετακινεί πιο γρήγορα, οικολογικά και οικονομικά. Ένα καλό παράδειγμα είναι το Hoverboard FIAT F500, που ο έλεγχός του είναι πανεύκολος ακόμα κι αν δεν έχεις καθόλου σχετική εμπειρία. Η προσπάθεια που χρειάζεται να καταβάλλεις για να ισορροπήσεις είναι ελάχιστη αφού αυτή τη δουλειά την κάνει το ίδιο το πατίνι σου για εσένα.

Αν πάλι η ισορροπία δεν είναι το δυνατό σου σημείο, δεν σημαίνει πως πρέπει να απαρνηθείς τα πολλά πλεονεκτήματα που προσφέρει ένα πατίνι, είτε στη βόλτα είτε στην καθημερινότητά σου. Απλά θα πρέπει να επιλέξεις κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στην ιδιοσυγκρασία σου, όπως ένα Ηλεκτρικό Scooter, που αποτελεί μία κομψή, φορητή λύση που σε πάει παντού.

 

 

Βόλτα και γυμναστική

Για σένα που είσαι αθλητικός τύπος, τότε σαφώς και η βόλτα σου θα μπορούσε να συνδυαστεί με ένα δυναμικό βάδισμα ή ακόμα και ελαφρύ τζόκινγκ. Ο ευκολότερος τρόπος να πετύχεις την ιδανική ισορροπία είναι με ένα Smartwatch, με ενσωματωμένο αισθητήριο για παλμούς από τον καρπό και GPS για να καταγράφει απόσταση, ρυθμό, διαστήματα και καύση θερμίδων.

Ενδεικτικά, μία πρόταση όπως το Huawei Watch GT 2 SmartWatch συνδυάζει έναν εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό με προηγμένες λειτουργίες για καλύτερη υγεία και ευεξία. Με μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας για να κάνεις ξέγνοιαστα τις δραστηριότητές σου, λειτουργία παρακολούθησης ύπνου και καρδιακού παλμού σε πραγματικό χρόνο, ακριβή εντοπισμό θέσης GPS και προσωπικό οδηγό προπόνησης. Διαθέτει λειτουργία ελέγχου για να ελέγχεις την καρδιοαναπνευστική ικανότητα και την ικανότητα αντοχής κατά τη διάρκεια της άσκησης.

 

Γιόρτασε την ημέρα με τέλειες φωτογραφίες

Είτε επιλέξεις να μοιραστείς με τη φίλη σου μια αθλητική δραστηριότητα είτε ανέμελες στιγμές γεμάτες ανεμελιά, θα θες να μοιραστείς στιγμιότυπα και με τους υπόλοιπους φίλους σου στα Social Media. Σίγουρα μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό το κινητό σου, αλλά μία Action Camera έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει εξαιρετικές λήψεις στις εξορμήσεις σου με πολύ πιο ευκρινείς εικόνες.

Αν όμως τα βίντεο που σου προσφέρουν οι action cams δεν είναι αρκετά για να εντυπωσιάσεις τους διαδικτυακούς σου φίλους, με ένα Drone, σαν το Dji Ryze Tech Tello Drone, σίγουρα θα το καταφέρεις. Πρόκειται για ένα από τα μικρότερα της αγοράς, ενώ μπορείς να το πετάξεις χρησιμοποιώντας το smartphone σου πολύ εύκολα, ακόμα κι αν είσαι αρχάριος.

Γιόρτασε την Ημέρα της Γυναίκας όπως σου αξίζει. Οργάνωσε την ξεχωριστή αυτή μέρα όπως σου ταιριάζει καλύτερα και απόλαυσέ την στο έπακρο. Άλλωστε μην ξεχνάς, η τεχνολογία είναι η δύναμή σου!

Μπορείς να δεις ακόμη