Capcom Showcase

by Zikou Stella

Τη δική της παρουσίαση πραγματοποίησε και η Capcom, μια από τις πλέον επιτυχημένες εταιρείας της βιομηχανίας των video games, με κέρδη που σημειώνουν ρεκόρ κάθε χρόνο. Μπορεί το Street Fighter να έχει ήδη κυκλοφορήσει, να γνωρίζουμε τα πάντα για το Monster Hunter Rise: Sunbreak, αυτό όμως δεν σημαίνει πως η Capcom δεν είχε νέες σημαντικές ανακοινώσεις. Στη συνέχεια θα βρεις τις κυριότερες του event.

PRAGMATA

Η Capcom ανακοίνωσε ότι το PRAGMATA θα καθυστερήσει και δεν πρόκειται να λανσαριστεί εντός του 2023, όπως γνωρίζαμε ως τώρα. Άγνωστο το πότε θα γίνει διαθέσιμο το παιχνίδι που βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Τουλάχιστον υπάρχει ένα νέο trailer με τα πρώτα πλάνα από το gameplay.

“Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι πρέπει να καθυστερήσουμε και άλλο την κυκλοφορία του PRAGMATA. Η ομάδα ας εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό παιχνίδι, όμως χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι το τελικό προϊόν θα είναι αντάξιο της υπομονής σας. Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξη”, αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας ανάπτυξης του τίτλου.

 

 

Ghost Trick: Phantom Detective

H Capcom ανακοίνωσε ότι κυκλοφόρησε ένα demo του Ghost Trick: Phantom Detective σε PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Το παιχνίδι θα λανσαριστεί στις 30 Ιουνίου.

Στο demo θα μπορέσεις να φτάσεις μέχρι το Chapter 2 του Ghost Trick: Phantom Detective. Θα έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις την πρόοδό σου στην πλήρη έκδοση, οπότε δεν θα χρειαστεί να επαναλάβεις τις ίδιες διαδικασίες εάν τελικά αποφασίσεις να αγοράσεις το παιχνίδι. Ακόμα, αν έχεις save file από το demo θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις τα εξής στην πλήρη έκδοση:

Δύο screen backgrounds

– Sissel

– Town

Το μουσικό κομμάτι “Ghost Trick”.

Μια σφαίρα ηχεί στη σκοτεινή πόλη. Μια ζωή τελειώνει, αλλά η ιστορία μόλις ξεκινάει. Ο Sissel ξυπνά ως φάντασμα και συνειδητοποιεί ότι έχει χάσει τη μνήμη του μαζί με τη ζωή του. “Ποιος είμαι; Ποιος με σκότωσε; Και γιατί;”, είναι τα ερωτήματα που περιστρέφονται στο “κεφάλι” του. Με λίγες μόνο ώρες μέχρι την ανατολή του ηλίου για να αποκαλύψει αυτές τις απαντήσεις, ο Sissel πρέπει να λύσει το μυστήριο της δολοφονίας του, ξεκινώντας από τον ντετέκτιβ που μπορεί να ήταν μάρτυρας του εγκλήματος. Χρησιμοποιώντας τις δυνάμεις των νεκρών, θα μπορείς να χειρίζεσαι αντικείμενα, ακόμη και να γυρίζεις τον χρόνο προς τα πίσω, ενώ προσπαθείς να λύσεις γρίφους σε μια ιστορία γεμάτη ιδιόρρυθμο χιούμορ και γοητευτικούς χαρακτήρες.

 

 

Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy

Η Capcom ανακοίνωσε το Apollo Justice: Ace Attorney Trilogy για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam, Microsoft Store). Θα περιλαμβάνει τις υψηλής ανάλυσης εκδόσεις remaster των Apollo Justice: Ace Attorney, Phoenix Wright: Ace Attorney – Dual Destinies και Phoenix Wright: Ace Attorney – Spirit of Justice. Αναμένεται στις αρχές του 2024. Αυτή τη φορά, ο δικηγόρος Apollo Justice δεν θα είναι μόνος. Στο πλευρό του θα βρεθούν οι καταξιωμένοι συνάδελφοί του, Phoenix Wright και Athena Cykes. Στο video που θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις στη συνέχεια, η Capcom αναλύει τα νέα χαρακτηριστικά της συλλογής.

 

 

Exoprimal

Η Capcom πραγματοποίησε μια ακόμα open beta για το Exoprimal, από τις 16 έως και τις 19 Ιουνίου 2023. Tον νέο γύρο δοκιμών η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα περάσει από έλεγχο τα 10-player cooperative missions και τα story missions που προσφέρουν περισσότερο βάθος στο βασικό mode του παιχνιδιού, το “Dino Survival”.

Ακόμα,η Capcom αποκάλυψε ένα νέο Exosuit variant, το “Deadeye Alpha: Burst First” και ένα special cooperative mode, το “Savage Gauntlet”. Το τελευταίο τοποθετεί ομάδες πέντε παικτών σε αποστολές PvE, που αλλάζουν κάθε εβδομάδα. Οι ομάδες θα συναγωνίζονται με άλλες ανά τον κόσμο, για το ποια θα επιτύχει τον ταχύτερο χρόνο.

Το Exoprimal θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου 2023, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam). Την ίδια ημέρα θα τοποθετηθεί στον κατάλογο του Xbox Game Pass.

 

 

Ακολουθεί το video της ολοκληρωμένης παρουσίασης.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη