Hideo Kojima – Connecting Worlds: ένα ντοκιμαντέρ για τον κορυφαίο gaming δημιουργό

by Zikou Stella

Για τους K-mers, o Hideo Kojima δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο κορυφαίος Ιάπωνας δημιουργός έχει γράψει ιστορία με τη σειρά παιχνιδιών Metal Gear Solid για λογαριασμό της Konami, ενώ συνεχίζει να γράφει ιστορία με την σειρά παιχνιδιών Death Stranding, για τη δική του εταιρεία παραγωγής πλέον, η οποία θα ανοιχτεί και σε νέους ορίζοντες περνώντας από το σαλόνι και στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Πριν γίνει αυτό όμως, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ακόμα καλύτερα τον Kojima, μέσα από το επίσημο ντοκιμαντέρ που είναι αφιερωμένο στη ζωή του και στο έργο του.

 

Με τίτλο “Hideo Kojima: Connecting Worlds” το ντοκιμαντέρ θα ακολουθεί την καριέρα του από τις πρώτες ημέρες του στη βιομηχανία του gaming, έως τα πρόσφατα χρόνια και την παραγωγή του Death Stranding, που έκανε ντεμπούτο το 2019 ως η πρώτη κυκλοφορία της Kojima Productions μετά την αποχώρησή του από την Konami, ενώ δεν θα λείπουν και οι αναφορές στα παιδικά του χρόνια.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Kojima έκανε share στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter και το πρώτο επίσημο trailer που δικαίως τον περιγράφει ως τον “πιο γνωστό δημιουργό παιχνιδιών στον κόσμο”.

To “Hideo Kojima: Connecting Worlds” έκανε το ντεμπούτο του στο Tribeca Film Festival στις 17 Ιουνίου.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη