CES 2019: Η Dell παρουσίασε τις νέες σειρές Inspiron 13 & 15 2-σε-1

by K-Admin 1

 

Όπως αναμενόταν, κατά τη διάρκεια της CES 2019 η Dell παρουσίασε τις νέες σειρές Inspiron 13 & 15. Λειτουργικότερα από ποτέ, τα 2-σε-1 συστήματα της εταιρείας υιοθετούν design μικρότερων διαστάσεων, λεπτότερου προφίλ και χαμηλότερου βάρους, γεγονός που σε συνδυασμό με την οθόνη αφής και την ενεργή γραφίδα –που μάλιστα αποθηκεύεται στον μηχανισμό περιστροφής της- εκτοξεύουν τη λειτουργικότητά τους στα ύψη.

Η απόδοση του συστήματος εξαρτάται από τον τρόπο που το χρησιμοποιεί κανείς. Η δυναμική θερμική τεχνολογία που ενσωματώνουν τα νέα Inspiron, τους επιτρέπει να αναγνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο τα κρατά ο χρήστης, έτσι ώστε να ρυθμίζουν καταλλήλως τους πόρους που χρησιμοποιούν και κατ’ επέκταση τη θερμοκρασία τους. Εμείς πάντως, όπως κι αν τα κρατήσαμε, δεν παρατηρήσαμε κάτι το επιλήψιμο –όπως π.χ. σημαντική ή ξαφνική άνοδο της θερμοκρασίας τους.

 

 

Αυτό που μπορεί να παρατηρήσει ο καθένας στα νέα Inspiron, είναι ο ανανεωμένος τους σχεδιασμός. Με αυστηρές αλλά μοντέρνες γραμμές που τους επιτρέπουν να διατηρούν τον premium χαρακτήρα τους αλλά και ένα πολύ πιο καθαρό design, διαθέτουν λεπτότερο πλαίσιο γύρω από την οθόνη σε σχέση με τους προκατόχους τους, αποκτώντας έτσι ένα πλεονέκτημα αισθητικής αλλά και πρακτικής σημασίας. Επιπρόσθετα, διαθέτουν θύρα USB Type-C που είναι κατάλληλη όχι μόνο για την ταχύτατη μεταφορά δεδομένων αλλά και τη φόρτιση άλλων συσκευών.

Στη CES δοκιμάσαμε τη Black Edition των νέων Inspiron η οποία έρχεται με οθόνη αφής και ενεργή γραφίδα. Η απόκριση του συστήματος στις κινήσεις μας ήταν εξαιρετική: το χρησιμοποιήσαμε ως σημειωματάριο χωρίς την παραμικρή δυσκολία, μια λειτουργία που σίγουρα δε θα αφήσει ασυγκίνητο το κοινό στο οποίο στοχεύει η Dell. Και τα δύο μοντέλα πάντως στις 13 και τις 15 ίντσες, ήταν εξαιρετικά βολικά και πρακτικά, συνδυάζοντας τα άρτια χαρακτηριστικά με τη στιβαρή κατασκευή.

 

 

Η διάθεσή τους ξεκινά τον Μάιο και λίγο μετά θα πρέπει να τα περιμένουμε και στη χώρα μας!

 

Μπορείς να δεις ακόμη