CES 2019: Το Smart Backpack της Lumzag έχει μέχρι και κάμερα!

by k-Admin 3

 

Οι smart συσκευές έχουν ξεφύγει και στη CES 2019 το συνειδητοποιήσαμε για τα καλά και το backpack της Lumzag αποτελεί μία από τις χαρακτηριστικότερες ίσως αποδείξεις! Ναι, ναι, καλά διάβασες: μια έξυπνη τσάντα πλάτης που έρχεται να αλλάξει όλα όσα πίστευες ότι μπορεί να κάνει μια τσάντα!

Το Smart Backpack της Lumzag διαθέτει μια σειρά από επτά λειτουργίες που του επιτρέπουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα backpacks της αγοράς με πρώτη και καλύτερη την κάμερά του! Κι όμως, έρχεται με μια κομψή κάμερα η οποία επιτρέπει στον χρήστη να προβάλλει στην οθόνη του smartphone του εικόνα των όσων συμβαίνουν πίσω του, δίχως να πρέπει να γυρίσει το κεφάλι του –στοιχείο που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους ποδηλάτες.

 

 

Από εκεί και πέρα είναι εφοδιασμένο με ενσωματωμένο power bank 10.000 mAh για να μην ξεμείνουν ποτέ ξανά από μπαταρία οι αγαπημένες σου συσκευές, ενώ βρίσκεται και σε ειδική θήκη πληρώντας έτσι τις προδιαγραφές της TSA. Το εσωτερικό του backpack φωτίζεται (!) από LED φωτισμό, επιτρέποντάς σου να βρίσκεις άμεσα ό,τι κι αν ψάχνεις, ενώ υπάρχει και λειτουργία υπενθύμισης προσθήκης αντικειμένων για την περίπτωση που ξεχάσεις να πάρεις κάτι μαζί!

 

 

Το Smart Backpack σε ενημερώνει όταν κάποιος δοκιμάσει να το ανοίξει ενώ υπάρχει και σειρήνα που ενεργοποιείται αυτόματα όταν ξαφνικά απομακρυνθείς υπερβολικά από αυτό –εμποδίζοντας έτσι επίδοξους κλέφτες. Ακόμα κι αν συμβεί το απευκταίο όμως, ο προσδιορισμός θέσης σε πραγματικό χρόνο μέσω GPS θα σε βοηθήσει να το ξαναβρείς και μάλιστα άνευ κόστους αφού προσφέρεται δωρεάν και δεν καταναλώνει δεδομένα. Η υπηρεσία Wi-Fi Everywhere τέλος, σου χαρίζει πρόσβαση στο internet σε 72 χώρες ανά τον κόσμο σε σχετικά προνομιακή τιμή, πάντα μέσω του backpack σου!

Μπορείς να δεις ακόμη