CES 2019: Τρία νέα gaming mice από την Corsair

 

H Corsair δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς είναι πασίγνωστη εταιρεία στον τομέα των gaming περιφερειακών κι υποσυστημάτων για desktops. Πολύ γνωστή κυρίως για τις μνήμες RAM και SSDs, στη συνέχεια επεκτάθηκε στα PSUs κι έπειτα καταπιάστηκε με το κομμάτι των περιφερειακών συσκευών για υπολογιστές έχοντας παρουσιάσει μια σειρά από κορυφαίας ποιότητας πληκτρολόγια, ποντίκια και gaming headsets.

Στο ίδιο «μήκος κύματος» βρίσκονται και τα τρία ολοκαίνουρια gaming mice (Harpoon RGB Wireless, M65 Elite και Ironclaw RGB) της εταιρείας, τα οποία παρουσίασε στο πλαίσιο της CES 2019.

 

Harpoon RGB Wireless

 

 

Το ασύρματο ποντίκι της σειράς, Harpoon RGB Wireless, είναι εξοπλισμένο με την τεχνολογία Slipstream των 2.4GHz που υπόσχεται λιγότερο από 1ms lag, για να απολαμβάνεις παιχνίδια χωρίς καθυστέρηση. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα gaming mouse πολλαπλών επιλογών συνδεσιμότητας, αφού -εκτός από τον ασύρματο δέκτη- υποστηρίζει επίσης συνδεσιμότητα Bluetooth κι ενσύρματη σύνδεση μέσω USB με πλήρη λειτουργία (δεδομένα και φόρτιση). Διαθέτει επίσης έξι προγραμματιζόμενα κουμπιά, προηγμένο οπτικό αισθητήρα ανάλυσης 10.000 DPI και εργονομικό σχεδιασμό. H μπαταρία του υπόσχεται έως και 60 ώρες συνεχόμενης χρήσης, ενώ ο φωτισμός RGB προσθέτει μια άγρια ομορφιά στην όλη κατασκευή.

 

 

M65 RGB Elite

 

Το ενσύρματο M65 RGB Elite απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις των shooters, με το “sniper button” στο πλάι του mouse να χρησιμοποιείται και σαν διακόπτης για την προσαρμογή DPI. Το συγκεκριμένο πλήκτρο σου επιτρέπει να ρυθμίσεις την ευαισθησία του κέρσορα για περισσότερη ακρίβεια σε κάθε στόχευση. Το νέο M65 διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα 18.000 DPI, δυνατότητα ρύθμισης βάρους και συνολικά επτά προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Επίσης, το εντυπωσιακό πλαίσιο αλουμινίου συνδυάζεται με δυναμικό φωτισμό RGB δύο ζωνών που μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Corsair iCUE για Windows.

 

 

Ironclaw RGB

 

Το επίσης ενσύρματο Ironclaw RGB από την άλλη, είναι σχεδιασμένο για χρήστες με πιο ιδιαίτερο στυλ λαβής ή και μεγάλα χέρια. Διαθέτει αισθητήρα 18.000 DPI υψηλής ακρίβειας, προσαρμόσιμο σε βήματα 1 DPI, επτά προγραμματιζόμενα πλήκτρα κι εντυπωσιακό φωτισμό RGB.

Μαζί με τα νέα gaming mice, η Corsair παρουσίασε και δύο μεγάλων διαστάσεων gaming mousepads με σταθερή λαστιχένια βάση κι επιφάνεια με λείο ύφασμα χαμηλής τριβής, που παρέχει ακριβές tracking και διευκολύνει ιδιαίτερα τις γρήγορες κινήσεις κατά το gaming.

Το μεγαλύτερο mousepad της σειράς, MM350 Extended XL, έχει διαστάσεις 930mm x 400mm και μπορεί άνετα να «φιλοξενήσει» το ποντίκι, το πληκτρολόγιο, καθώς κι άλλα αξεσουάρ. Για όσους δεν διαθέτουν τόσο μεγάλη επιφάνεια στο γραφείο τους, υπάρχει το μικρότερο (αλλά επίσης μεγάλο) mousepad MM350 XL με διαστάσεις 450mm x 400mm.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη