CES 2020: Η LG μαγεύει με τα εντυπωσιακά εκθέματα OLED ‘Wave’ και ‘Fountain’

 

Η LG συνεχίζει και φέτος τη φημισμένη παράδοση στη CES®, με το LG OLED Wave. Πρόκειται για το έκθεμα που καλωσορίζει τους επισκέπτες της CES στο εντυπωσιακό περίπτερο της εταιρείας. Η εκπληκτική εγκατάσταση, κατασκευασμένη με μια σειρά από εύκαμπτες οθόνες OLED, επιδεικνύει την ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας της LG OLED και τη δυνατότητά της να αλλάζει μορφές.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της LG στη CES 2020 μπορούν επίσης να θαυμάσουν το The Fountain, σε έναν χώρο μέσα στο περίπτερο που επιδεικνύει την εξαιρετική απόδοση των μοναδικών τυλισσόμενων οθονών LG SIGNATURE OLED TV R (μοντέλο 65RX). Οι εκπληκτικές OLED εγκαταστάσεις αποτελούν μια απόδειξη της ηγετικής θέσης της εταιρείας όσον αφορά στην τεχνολογία και της δύναμής της να καινοτομεί και να εκπλήσσει.

 

Η LG OLED είναι η πιο εξελιγμένη τεχνολογία οθόνης παγκοσμίως, που παρέχει εκπληκτικές εικόνες με το απόλυτο μαύρο και την απίστευτη αντίθεση από οποιοδήποτε σημείο θέασης. Τα αυτοφωτιζόμενα pixels, τα οποία μπορούν να ενεργοποιηθούν και να απενεργοποιηθούν μεμονωμένα, συμβάλλουν στην απόδοση απίστευτα ζωντανών εικόνων. Οι LG OLED οθόνες που δεν χρειάζονται οπίσθιο φωτισμό, είναι εξαιρετικά ελαφρές και λεπτές, επιτρέποντας την τέλεια επιτοίχια τοποθέτησή τους ή είναι αρκετά εύκαμπτες, ώστε να τυλίγονται σαν μια αφίσα.

Το κολοσσιαίο και μαγευτικό LG OLED Wave αποτελείται από 200 LG OLED οθόνες ψηφιακής σήμανσης 55 ιντσών (128 κυρτές και κοίλες και 72 επίπεδες) με φινίρισμα. Με ύψος 6 μέτρα (20 πόδια) και πλάτος 25 μέτρα (82 πόδια), η έκθεση θα βυθίσει τους συμμετέχοντες της CES σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ανακάλυψης, επιδεικνύοντας τη δόξα του φυσικού κόσμου όπως ποτέ δεν έχουν ξαναδεί. Από την ακατέργαστη δύναμη των ωκεανών μέχρι το φαινόμενο του Aurora Borealis (Βόρειο Σέλας), το LG OLED Wave περιβάλλει τις αισθήσεις με εικόνες και ήχο, μεταφέροντας το κοινό σε μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα φυσικά γεγονότα και τοποθεσίες στη Γη. Ακόμη, μπορούν και να βιώσουν το πώς είναι να περπατούν κάτω από τα κύματα του ωκεανού.

Το The Fountain εντυπωσιάζει τους επισκέπτες με τη συγχρονισμένη απόδοση των 20 πρωτοποριακών τυλισσόμενων OLED τηλεοράσεων. Οι εύκαμπτες, λεπτές οθόνες επιδεικνύουν ανώτερη ποιότητα εικόνας, ενώ τυλίγονται προς τα πάνω και προς τα κάτω σε μια διασκεδαστική, χορογραφημένη ακολουθία. Η τυλισσόμενη LG SIGNATURE OLED TV R είναι η μόνη τηλεόραση στον κόσμο που μπορεί να εξαφανιστεί εντελώς, καθώς τυλίγεται στην κομψή βάση αλουμινίου όταν δεν χρησιμοποιείται. Η φουτουριστική τηλεόραση επαναπροσδιορίζει τη χωροταξική σχέση με το περιβάλλον και αποτελεί ένα ορόσημο στην ιστορία της τηλεόρασης.

 

Από το 2016, οι OLED εγκαταστάσεις της LG έχουν προσελκύσει τα βλέμματα σε μεγάλες διεθνείς εκδηλώσεις. Η πρώτη εγκατάσταση OLED της LG στη CES, η LG OLED Tunnel το 2016, ήταν μια θολωτή εγκατάσταση που παρουσίασε μαγευτικές σκηνές του νυχτερινού ουρανού, κερδίζοντας το Βραβείο Red Dot στην κατηγορία Spatial Communication. Την επόμενη χρονιά, το Senses of the Future, ένα μεγάλης κλίμακας έργο τέχνης που παρουσιάστηκε στην Milan Design Week, κέρδισε το Βραβείο Milano Design 2017 για την καλύτερη εγκατάσταση, καθιστώντας την LG την πρώτη κορεατική εταιρεία που έλαβε ποτέ αυτό το βραβείο και το Red Dot Grand Prix ​​στην κατηγορία Spatial Communication. Το LG OLED Falls, που παρουσιάστηκε στη CES το περασμένο έτος, τιμήθηκε και αυτό με το βραβείο Red Dot 2019.

 

Μπορείς να δεις ακόμη