ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

by Aggeliki Tsoukana

Κάθε φορά που έρχονται Χριστούγεννα, θες τα γλυκά, θες ο όμορφος γιορτινός στολισμός, το σπίτι μυρίζει υπέροχα, μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι και όλοι περιμένουν να ανοίξουν το δώρο τους. Είτε μικρό είτε μεγάλο, αυτό που υπάρχει κάτω από το δέντρο είναι σίγουρο ότι θα τους γεμίσει με απεριόριστη χαρά.

Στον Κωτσόβολο θα βρεις δώρα για μικρούς και μεγάλους, ώστε τα φετινά Χριστούγεννα να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα υπέροχες αναμνήσεις. Παράλληλα, με τις δράσεις του Κωτσόβολου θα μπορέσεις να δώσεις χαρά και σε άλλους συνανθρώπους μας, που διαθέτουν περιορισμένα οικονομικά μέσα, βάζοντας τη χαρά των γιορτών στο σπίτι τους για να κάνεις τη ζωή τους καλύτερη, έστω και αυτές τις λίγες ημέρες.

 

 

Μαζί, φέρνουμε γεύση σε κάθε σπίτι

Γιορτές είναι να σηκώνεσαι το πρωί και η μυρωδιά του φρέσκου καφέ να έχει πλημμυρίσει την κουζίνα σου ή να ετοιμάζεις ένα πλούσιο και γευστικό πρωινό για την οικογένειά σου. Αυτές τις γιορτές ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις νέους γευστικούς συνδυασμούς και να προσφέρεις μοναδικές στιγμές χαράς σε όσους δικούς σου ανθρώπους λατρεύουν τον καφέ, το πρωινό και τη μαγειρική.

 

Ανάδειξε τον επόμενο σεφ

Αν κάποιο από τα αγαπημένα σου πρόσωπα ονειρεύεται να γίνει ο άρχοντας της κουζίνας, τότε θα πρέπει να έχει και τα κατάλληλα εργαλεία. Στον Κωτσόβολο θα βρεις επιλογές μαγειρικής που θα καλύψουν κάθε ανάγκη, μικρή ή μεγάλη. Από κουζίνες, μέχρι φούρνους, εστίες, μπλέντερ, κατσαρόλες, φριτέζες, τηγάνια, πολυμάγειρες, κατσαρόλες και οτιδήποτε άλλο χρειαστείς για να του προσφέρεις τη δυνατότητα να αναδείξει το ταλέντο του και να σε ταξιδέψει στον παράδεισο της γαστρονομίας.

 

Γλυκές δημιουργίες από επίδοξους ζαχαροπλάστες

Η ζαχαροπλαστική ναι μεν είναι τέχνη, όμως η σύγχρονη τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο που με τις κατάλληλες συσκευές όλοι μπορούν να βαδίσουν το μονοπάτι με τις γλυκές δημιουργίες. Μια κουζινομηχανή είναι η καλύτερη επιλογή για να γευτούν όλοι υπέροχα γλυκά, όπως αυτά που έφτιαχνε η γιαγιά, ξυπνώντας υπέροχες αναμνήσεις.

 

 

Πρωινό και Brunch

Το πρωινό είναι το βασικό γεύμα της ημέρας, αυτό που μας γεμίζει με ενέργεια για να ανταπεξέλθουμε στον φόρτο ολόκληρης της ημέρας. Τι το καλύτερο λοιπόν να ξεκινάει κάποιος το πρόγραμμά του έχοντας στο τραπέζι του αρωματικό καφέ, λαχταριστά τοστ, ζεστές γευστικές βάφλες που μπορούν να συνοδευτούν με μερέντα, έναν χυμό γεμάτο βιταμίνες και ενέργεια και ζεστό νερό για ένα υπέροχο ρόφημα. Έτσι, το πρωινό ξύπνημα θα αποκτήσει διαφορετική αξία.

 

 

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε χαρά σε όλους και να προσφέρουμε στην κοινωνία. Πως;

 

Δώρισε τη συσκευή που δεν χρειάζεσαι σε μία οικογένεια που την έχει ανάγκη

Ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα κοινωνικής ευθύνης του Κωτσόβολου είναι το “Δευτερο Σπίτι“. Μπορείς και εσύ να χαρίσεις τη συσκευή σου σε μια οικογένεια που έχει ανάγκη, προσφέροντάς της χαρά τα φετινά Χριστούγεννα.

 

 

Ανακύκλωσε τη μικρή και μεγάλη συσκευή σου και προστάτεψε το περιβάλλον

Ο Κωτσόβολος είναι ο μεγαλύτερος ανακυκλωτής μικρών και μεγάλων συσκευών στην Ελλάδα. Κάθε κατάστημα Κωτσόβολος είναι ουσιαστικά ένας σταθμός ανακύκλωσης, για να καταλήγουν όλες οι συσκευές που πλέον δεν έχουν κάποια χρησιμότητα εκεί που πρέπει, δίχως να μολύνεται το περιβάλλον.

 

Μείωσε το food waste με έξυπνα tips

Πολλές φορές αυτό που νομίζεις ότι δεν σου χρειάζεται από φρούτα, λαχανικά ή άλλες πρώτες ύλες μαγειρικής, ίσως έχει πολλαπλές χρησιμότητες που δεν φαντάζεσαι καν. Για αυτό πριν πετάξεις κάτι σκέψου το διπλά. Δες εδώ κάποιες καθημερινές πρακτικές που μπορείς να ακολουθήσεις για να έχεις οικονομικό όφελος και να βοηθήσεις τον πλανήτη.

 

Μαζί, φέρνουμε διασκέδαση σε κάθε σπίτι

Για πολλούς οι γιορτές είναι η κατάλληλη ευκαιρία να βυθιστούν στον καναπέ ή στο κρεβάτι βλέποντας σειρές και ταινίες. Άλλοι προτιμούν τα πάρτι στο σπίτι με τη μουσική να δονεί τους τοίχους και κάποιοι στήνονται με τις ώρες μπροστά από την οθόνη παίζοντας video games, προσπαθώντας να νικήσουν το boss ή να κάνουν ρεκόρ χρόνου σε αγώνες ταχύτητας. Ήρθε η στιγμή να προσφέρεις απλόχερα χαρά σε όσους προτιμούν τη διασκέδαση στη ζεστασιά του σπιτιού τους.

 

Επιλογές για αξέχαστη διασκέδαση

Για όποιον ξέρει πως να διασκεδάζει, μπορεί να το κάνει με τρόπο που να τον γεμίζει τόσο εντός, όσο και εκτός του σπιτιού. Οι επιλογές για διασκέδαση στο σπίτι είναι απεριόριστες, αρκεί βεβαίως να έχει κανείς τα απαραίτητα μέσα, που θα αναβαθμίσουν την ποιότητα της ψυχαγωγίας. Μια τηλεόραση προσφέρεται όχι μόνο για την παρακολούθηση των συμβατικών καναλιών, αλλά και για “λιώσιμο” με ταινίες και σειρές από πλατφόρμες όπως το Netflix, το Disney+, το Prime Video κλπ. Ένα ζευγάρι ηχεία ή μια ηχόμπαρα θα μπορέσει να συνδεθεί ακόμα και με ένα smartphone, για να μετατραπεί το σαλόνι ή το δωμάτιο στο επίκεντρο του πάρτι της χρονιάς. Ένα ποδοσφαιράκι ή ένα μπιλιάρδο θα ξυπνήσουν αναμνήσεις στους μεγαλύτερους και στους νεότερους εναλλακτικούς τρόπους ψυχαγωγίας. Ό,τι και αν σκεφτείς, στον Κωτσόβολο θα το βρεις.

 

 

Gaming δίχως όρια

Τα video games είναι ένας σύγχρονος τρόπος διασκέδασης, που μπορεί να φέρνει κοντά τις παρέες, όσο μακριά και αν βρίσκονται. Είτε σε κονσόλα, είτε σε υπολογιστή, υπάρχουν χιλιάδες παιχνίδια που μπορούν να κρατήσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα απασχολημένα με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, παίζοντας είτε μόνοι, είτε με φίλους στο διαδίκτυο. Ακόμα και ολόκληρες οικογένειες μπορούν να μαζευτούν στο σαλόνι και να διασκεδάσουν παρέα, με κάποιον από τους αμέτρητους τίτλους για πολλαπλούς παίκτες που θα βρεις κυρίως για κονσόλες. Πριν καλά, καλά το καταλάβουν θα έχει σημάνει η ώρα για την αλλαγή του χρόνου.

 

Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε χαρά σε όλους

Τα φετινά Χριστούγεννα, ντύσε το δώρο σου με μια γιορτινή σακούλα από τα καταστήματα Κωτσόβολος και πρόσφερε τη χαρά και το χαμόγελο στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Αν θέλεις να παίξεις με τον Fifanoid και να σκοράρεις υπερ της κοινωνικής προσφοράς έλα μαζί μας. Όσο πιο πολλές νίκες κάνεις, τόσο μεγαλύτερο το ποσό που θα χαρίσει ο Κωτσόβολος στο χαμόγελο του παιδιού.

 

 

Μαζί, φροντίζουμε κάθε σπίτι

Η προσεγμένη εμφάνιση σίγουρα μετράει. Ρούχα που λάμπουν από καθαριότητα και φινέτσα είναι πλέον μια κατάσταση που όλοι μπορούνε να έχουν στην ντουλάπα τους, πολύ γρήγορα, δίχως κόπο. Πατώματα καθαρά χωρίς τρίχες από κατοικίδια, καναπέδες δίχως σκόνη λες και είναι καινούριοι, αποτελούν το εισιτήριο για να απολαμβάνεις τη θαλπωρή που προσφέρει το σπίτι. Αυτό σίγουρα το γνωρίζεις, οπότε φέτος χάρισε στα αγαπημένα σου πρόσωπα χαρά με απαλά ρούχα και σπίτι απόλυτα καθαρό.

 

Καθαρά ρούχα χωρίς κόπο

Τα σύγχρονα πλυντήρια ρούχων με δεκάδες επιλογές πλύσης, φροντίζουν ακόμα και τα πιο ευαίσθητα ρούχα, γρήγορα δίχως κόπο, διατηρώντας την γκαρνταρόμπα σε άψογη κατάσταση για όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ακόμα και αν κάποιος δεν έχει χρόνο ή το νοικοκυριό του έχει ανάγκη για μια συσκευή που θα τον απαλλάξει από το άπλωμα, έχοντας ρούχα έτοιμα για σιδέρωμα, στον Κωτσόβολο θα βρεις όλες τις συσκευές για να αλλάξεις την καθημερινότητά του προς το καλύτερο.

 

 

Άνετο και γρήγορο σιδέρωμα

Ένα από τα βασικά παράπονα σε κάθε νοικοκυριό είναι ο χρόνος που απαιτείται για το σιδέρωμα των ρούχων. Είτε επιλέξεις να δωρίσεις ένα απλό σίδερο, είτε ένα ολοκληρωμένο σύστημα σιδερώματος, όλα διαθέτουν τεχνολογίες που θα βοηθήσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα να απαλλαγούν γρήγορα από τις στοίβες των ρούχων. Με τη δύναμη του ατμού και συστήματα αυτόματης ρύθμισης της θερμοκρασίας, όλοι γλιτώνουν από τη βαρετή διαδικασία να ξεχωρίζουν τα ρούχα ανάλογα με τον τύπο του υφάσματος. Έτσι, έχουν ακόμα περισσότερο χρόνο για να ασχοληθούν με πιο παραγωγικές εργασίες.

 

 

Πατώματα που λάμπουν

Το καθαρό σπίτι από το πάτωμα φαίνεται. Πλέον δεν χρειάζεται ούτε σκούπισμα με παραδοσιακά μέσα, ούτε σφουγγάρισμα στα γόνατα που καταπονούν σχεδόν όλο το σώμα. Δώσε την ευκαιρία στους δικούς σου ανθρώπους να απολαύσουν εκπληκτικά αποτελέσματα καθαριότητας, για πατώματα απαλλαγμένα από σκόνη, τρίχες κατοικίδιων και βακτήρια, ακόμα και στα πλέον δύσκολα σημεία. Οι περισσότερες συσκευές διαθέτουν και ειδικά εξαρτήματα για έπιπλα όπως καναπέδες και πολυθρόνες, δυσπρόσιτα σημεία, ακόμα και για τοίχους.

 

Μαζί, μπορούμε να προσφέρουμε τη χαρά της καθαριότητας σε όλους

Πολλές οικογένειες δεν έχουν τους οικονομικούς πόρους για να αγοράσουν μια συσκευή καθαριότητας. Εσύ μπορείς να τους δώσεις τη δυνατότητα, προσφέροντάς τους απεριόριστη χαρά αυτές τις γιορτές, δωρίζοντάς τους τη συσκευή που πλέον δεν χρειάζεσαι.

Αν η συσκευή σου σταμάτησε να λειτουργεί και δεν επισκευάζεται, μην την πετάξεις στο καλάθι των άχρηστων. Βάλε και εσύ το δικό σου λιθαράκι για την προστασία του περιβάλλοντος, φέρνοντάς τη για ανακύκλωση σε ένα κατάστημα Κωτσόβολος. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο.

 

 

Μαζί, φροντίζουμε τους αγαπημένους μας και τον εαυτό μας

Η προσωπική περιποίηση είναι δείγμα όχι μόνο του σεβασμού που δείχνουμε για τον εαυτό μας, αλλά και για τους υπόλοιπους που μας βλέπουν. Για μια λαμπερή εμφάνιση χρειάζεται όχι μόνο να φροντίζουμε το πρόσωπό μας, αλλά και ολόκληρο το σώμα μας. Υπάρχουν πολλά δώρα για όλους τους αγαπημένους σου που βάζουν σε προτεραιότητα τη φροντίδα του εαυτού τους.

 

Προσωπική περιποίηση για κάθε περίπτωση

Η προσωπική περιποίηση ξεκινάει από την κορυφή και καταλήγει στα νύχια. Στο site και στα καταστήματα του Κωτσόβολου μπορείς να βρεις μια μεγάλη γκάμα προϊόντων προσωπικής περιποίησης, για να κάνεις δώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα τα φετινά Χριστούγεννα. Από μηχανές ξυρίσματος, μέχρι συστήματα αποτρίχωσης, συσκευές καθαρισμού και απολέπισης προσώπου, ηλεκτρικά βουρτσάκια για πλύσιμο των δοντιών, χτένες, φακούς, λαβίδες, υπάρχουν επιλογές για την ικανοποίηση κάθε ανάγκης.

 

 

 

Γυμναστική και υγιεινή διατροφή

Η γυμναστική και η υγιεινή διατροφή βοηθάνε στη διατήρηση μιας καλλίγραμμης σιλουέτας και ενός οργανισμού που δεν φοβάται τις αρρώστιες. Φέτος, μπορείς να δώσεις χαρά στους αγαπημένους σου με όργανα γυμναστικής όπως διάδρομοι, ποδήλατα, βαράκια, πάγκοι ασκήσεων, μονόζυγα και πολλά άλλα, για να τους βοηθήσεις να διατηρούνται σε φόρμα. Παράλληλα, ένα air fryer είναι η ιδανική συσκευή για παρασκευή υγιεινών φαγητών, με την ίδια νοστιμιά που επιτυγχάνεται με τους παραδοσιακούς τρόπους μαγειρέματος.

 

Προστάτευσε το περιβάλλον ανακυκλώνοντας τις μικρές συσκευές

Όλοι μαζί μπορούμε να προστατεύσουμε το περιβάλλον. Ο Κωτσόβολος σου δίνει όλα τα μέσα και τις επιλογές για να ανακυκλώσεις τις μικρές συσκευές σου. Έλα μαζί μας για να δώσουμε την ευκαιρία στις επόμενες γενιές να ζήσουν σε έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που παραλάβαμε.

 

 

Μαζί, φέρνουμε ζεστασιά σε κάθε σπίτι

Γιορτές σημαίνει να γυρίζεις στο σπίτι κατάκοπος από τη δουλειά και οι μπαταρίες σου να ανανεώνονται άμεσα βλέποντας την οικογένειά σου, σε μια ατμόσφαιρα με τέλεια θερμοκρασία για θαλπωρή. Φέτος, μπορείς να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα τη χαρά της ζεστασιάς, για να μην ξεκολλάνε από το σπιτικό τους.

 

Ζεστό σπίτι με μέγιστη οικονομία

Το κρύο είναι ο εχθρός όσων θέλουν να απολαμβάνουν τη θαλπωρή του σπιτιού τους, μια ανάγκη που γίνεται ακόμα πιο επιτακτική τις γιορτές. Υπάρχουν πολλαπλοί τρόποι να χαρίσεις στους αγαπημένους σου φίλους και συγγενείς τη χαρά της θερμικής άνεσης, τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα. Με ένα air condition, έναν θερμοπομπό, ένα καλοριφέρ, ένα θερμαντικό πάνελ, μια σόμπα, ένα αερόθερμο, το κλίμα κάθε δωματίου αλλάζει πολύ γρήγορα, για να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει τις αγαπημένες του δραστηριότητες εντός του σπιτιού, δίχως το δυσάρεστο συναίσθημα του κρύου. Οι σύγχρονες συσκευές θέρμανσης διαθέτουν μεγάλη γκάμα ρυθμίσεων για τη θερμοκρασία και λειτουργία ECO, για εξοικονόμηση χρημάτων, δίχως εκπτώσεις στη θερμική άνεση.

 

Προστάτευσε το περιβάλλον και εξοικονόμησε ενέργεια

Στο blog του Κωτσόβολου μπορείς να βρεις μια σειρά από άρθρα που θα σε καθοδηγήσουν για το πως θα μπορέσεις να θερμάνεις το σπίτι σου αποτελεσματικά, με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος.

Καταναλώνοντας λιγότερη ενέργεια, κάνεις και εσύ τη δική σου προσπάθεια για εξοικονόμηση πολύτιμων πόρων. Όλα όσα προσφέρει η φύση δεν είναι ανεξάντλητα, οπότε θα πρέπει πάντοτε να έχεις στο μυαλό σου τη φράση, “Προσέχουμε για να Έχουμε”.

 

Μαζί, φέρνουμε δώρα σε κάθε σπίτι

Η χαρά που ζωγραφίζεται στο πρόσωπο των αγαπημένων σου προσώπων κάθε φορά που ανοίγουν τα δώρα σου, είναι κάτι που δύσκολα περιγράφεται με λόγια. Έτσι καταλαβαίνεις ότι τους προσφέρεις ανεπανάληπτες στιγμές και αυτό μπορείς να το επαναλάβεις και τις φετινές γιορτές.

 

 

Βρες το κατάλληλο δώρο για όλους

Το να επιλέγεις το κατάλληλο δώρο για όλους κάθε φορά είναι ένα χάρισμα, όμως αν δεν το ‘χεις ή δεν προλαβαίνεις, αλλά θέλεις να προσφέρεις απλόχερα χαρά σε όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα, είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε. Για τον σκοπό αυτό, ο Κωτσόβολος έχει δημιουργήσει έναν αυτοματοποιημένο οδηγό, που θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις ακόμα και τους πλέον απαιτητικούς αγαπημένους σου.

 

 

Μαζί, φέρνουμε τεχνολογία σε κάθε σπίτι

Η τεχνολογία, εφόσον χρησιμοποιείται σωστά, μπορεί όχι μόνο να καλύψει μια σειρά από ανάγκες, αλλά και να διευκολύνει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν διαφόρων ειδών προβλήματα να ανταπεξέλθουν σε καθημερινές δραστηριότητες. Με τη δύναμη της τεχνολογίας, μπορείς να χαρίσεις αξέχαστες στιγμές σε όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

 

Τεχνολογία για όλους

Οι ευκολίες της σύγχρονης τεχνολογίας απλοποιούν τη χρήση όλων σχεδόν των συσκευών, ακόμα και για ανθρώπους που έχουν την εντύπωση ότι θα τους δυσκολέψουν. Η χρήση ενός smartphone ή ενός tablet από άτομα μεγάλων ηλικιών δεν είναι πλέον δύσκολη υπόθεση. Έτσι μπορούν εύκολα να επικοινωνούν με τα παιδιά και τα εγγόνια τους που ζούνε μακριά, κάνοντας γιορτές λες και βρίσκονται δίπλα τους.

Η νέα γενιά αλλά και όλοι σχεδόν οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν σταθερούς υπολογιστές και laptops για πολλούς και διάφορους λόγους, όπως η δουλειά, η παρακολούθηση ταινιών και σειρών, η ακρόαση μουσικής, η συμμετοχή σε μια τηλεδιάσκεψη, το gaming, η συζήτηση και επικοινωνία μέσα από πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης και πολλά άλλα.

Η ρομποτική, το “έξυπνο” σπίτι, η ηλεκτροκίνηση, είναι μόνο ορισμένα από τα ευεργετικά αποτελέσματα της ορθής υλοποίησης της τεχνολογίας.

Φέτος, έλα στον Κωτσόβολο και μαζί θα βάλουμε τις βάσεις για να απολαύσουν οι αγαπημένοι σου μια άνετη ζωή με σύντροφο την τεχνολογία.

 

 

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου

Ο Κωτσόβολος είναι πρωτοπόρος στην προώθηση των τεχνολογιών που εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες όλων των ανθρώπων. Μέσω της πρωτοβουλίας “Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια” φροντίζει η τεχνολογία να είναι προσβάσιμη σε όλους, διευκολύνοντας άτομα με ειδικές ανάγκες να έχουν μια καλύτερη ζωή.

 

 

Πρόγραμμα Trade-In

Με το πρόγραμμα Trade-In του Κωτσόβολου, μπορείς να φέρεις το παλιό σου smartphone σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας. Εκεί θα εκτιμηθεί η τρέχουσα αξία του από ειδικούς και θα λάβεις το ποσό που αναλογεί για να αγοράσεις νέα συσκευή σε χαμηλότερη τιμή. Η παλιά σου συσκευή έχει αξία και εμείς μεταφέρουμε τα δεδομένα σου στο smartphone που θα επιλέξεις.

 

 

Μαζί, στολίζουμε κάθε σπίτι

Γιορτές σημαίνει να στολίσεις το σπίτι για να συγκεντρωθούνε οι φίλοι και η οικογένεια σε ένα χαρούμενο περιβάλλον. Με Χριστουγεννιάτικα στολίδια, λαμπάκια, αυτοκόλλητα, φιγούρες, γούρια, δεντράκια, σκούφους και πολλά άλλα που θα βρεις στον Κωτσόβολο, μπορείς να κάνεις τα φετινά Χριστούγεννα μοναδικά και ιδιαίτερα για όλους.

 

Επιλογές για Χριστουγεννιάτικο σπίτι

Όλα όσα θέλεις για να βάλεις το σπίτι σου σε γιορτινούς ρυθμούς θα τα βρεις στον Κωτσόβολο. Παντός είδους στολίδια για να κάνεις είτε ολόκληρο το σπίτι σου, είτε μια μικρή φιλόξενη γωνιά τον ιδανικό προορισμό για όλους τα φετινά Χριστούγεννα. Δώσε χαρά στους δικούς σου ανθρώπους χαρίζοντας τους στολίδια για να δώσουν εορταστικό τόνο και στο δικό τους σπιτικό. Με λίγη φαντασία θα μπορέσετε όλοι μαζί να φτιάξετε τις δικές σας συνθέσεις και το βέβαιο είναι ότι δεν θα θέλετε να ξεμυτίσετε από το κατώφλι. Απέχεις μόλις μερικά κλικ από τη μεγάλη γιορτή του στολισμού, που μόνο ο Κωτσόβολος μπορεί να σου προσφέρει.

 

Γράψε την ευχή σου στο 3D αστέρι και μοίρασε χαμόγελα στα παιδιά ευχής του Make a Wish

Είναι Χριστούγεννα. Έχεις έρθει να πάρεις το δώρο σου. Γιατί να μην πάρεις μία σακούλα για το δώρο σου, και ταυτόχρονα να στηρίξεις κι εσύ τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ;

Σίγουρα το δώρο σου θέλεις να έχει και μία ευχή. Μπορείς να πάρεις τη συγκεκριμένη κάρτα, να γράψεις την ευχή σου και να βοηθήσεις να πραγματοποιηθούν οι ευχές των παιδιών του Make a Wish.

Καθώς η περίοδος των Χριστουγέννων πλησιάζει, ας αφιερώσουμε ένα λεπτό για να αναλογιστούμε τη σημασία αυτής της γιορτής πέρα από τα δώρα και τις λαμπρές διακοσμήσεις. Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή για να δείξουμε ευγνωμοσύνη και να μοιραστούμε τη χαρά με τους γύρω μας, αλλά είναι επίσης μια ευκαιρία να στηρίξουμε έμπρακτα τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, με την προσφορά ανιδιοτελούς βοήθειας. Ας αξιοποιήσουμε αυτή την εποχή για να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους και ευχόμαστε το νέο έτος να φέρει ειρήνη, χαρά και ευημερία σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Μπορείς να δεις ακόμη