Τα καταστήματα «Κωτσόβολος» υποδέχονται τα Χριστούγεννα και σε περιμένουν στα πιο πρωτότυπα events!

by Aggeliki Tsoukana

Η εορταστική περίοδος έφτασε. Ημέρες γιορτής, χαράς και ξεκούρασης. Όπως όλοι, έτσι κι εσύ, σίγουρα θα νιώθεις την ανάγκη να βγεις περισσότερο, να διασκεδάσεις, να δεις φίλους και συγγενείς και να κάνεις βόλτα στα στολισμένα μαγαζιά!

Αν βρεθείς στην Αθήνα ή στη Θεσσαλονίκη, θα χαρούμε να σε δούμε σε ένα από τα επιλεγμένα καταστήματα «Κωτσόβολος»! Εκτός από την ευκαιρία να επιλέξεις δώρα για εσένα και τους αγαπημένους σου μέσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας, σε περιμένουν και τα πιο πρωτότυπα events της εορταστικής σεζόν. Επίλεξε όποιο σου αρέσει περισσότερο ή ακόμα καλύτερα, έλα σε όλα!

Σε περιμένουμε από αυτό το Σάββατο 17/12 με τα παρακάτω μοναδικά happenings.
Scroll για να δεις λεπτομέρειες και να βρεις το αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις εκδηλώσεις!

 

 

Gaming Tournament

Έλα να συμμετάσχεις στο τουρνουά του League of Legends! Το παγκόσμιο φαινόμενο που συναρπάζει μικρούς και μεγάλους, και έχει αποκτήσει τεράστια και φανατική gaming κοινότητα, σε περιμένει είτε να παίξεις, είτε να παρακολουθήσεις το τουρνουά, με τη δράση και την αδρεναλίνη να ανεβαίνουν στα ύψη! Η πραγματική χαρά του παιχνιδιού και μοναδικά δώρα είναι εδώ και σε περιμένουν!
 

Απόλυτη εμπειρία Barbering & Styling


Έλα μια βόλτα στον Κωτσόβολο και βγες… κουρεμένος! Πώς θα σου φαινόταν εκτός από δώρα για τους αγαπημένους σου να κάνεις και ένα δώρο στον εαυτό σου; Και τί καλύτερο από μια εμπειρία BARBERING & STYLING από τα χέρια κορυφαίων hair experts με επώνυμα προϊόντα WAHL, DEMELISS, GAMA & DIVA! Μην το χάσεις!

 

 

 

Letter To Santa

Ποιος είπε ότι μόνο τα παιδιά μπορούν να στείλουν γράμμα στον Αϊ Βασίλη; Στον Κωτσόβολο όλοι μπορούν! Ημέρες γιορτής και χαράς και ο Αϊ Βασίλης μοιράζει δώρα τεχνολογίας στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Μην τον κάνεις να περιμένει!

 

 

 

 

Christmas Treat

Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να απολαμβάνεις τη βόλτα σου, να επιλέγεις δώρα, να περιπλανιέσαι στους διαδρόμους με τα πιο εξελιγμένα προϊόντα τεχνολογίας και να σε κερνάνε και καφέ; E όχι, δεν υπάρχει. Έλα λοιπόν να σε κεράσουμε ζεστό, γευστικό καφεδάκι. Σε περιμένουμε και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μας πεις πώς τον πίνεις.

 

 

 

 

Christmas Recipes

Είσαι λάτρης της γαστρονομίας; Σου αρέσουν οι εμπειρίες γευσιγνωσίας; Λατρεύεις τη μαγειρική και θαυμάζεις τους ταλαντούχους σεφ; Έλα να σε ταξιδέψουμε σε μυρωδιές, αναμνήσεις και λαχταριστά συναισθήματα που θα σου ξυπνήσουν με τις χριστουγεννιάτικες συνταγές που θα μαγειρέψουν ζωντανά οι σεφ μας στην κουζίνα.

 

 

Δες το αναλυτικό πρόγραμμα:

 

 

 

Σε περιμένουμε με χαρά!

Καλές γιορτές!

Δες τους όρους για το letter Santa εδώ.

Μπορείς να δεις ακόμη