To Netflix ετοιμάζει ταινία Gears of War και ο Dave Bautista θέλει τον πρωταγωνιστικό ρόλο

by Aggeliki Tsoukana

Δεκαέξι χρόνια έχουν περάσει από την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου της σειράς παιχνιδιών Gears or War στο Xbox 360 και παρόλο τον χαμό που γίνεται τα τελευταία χρόνια με τις μεταφορές παιχνιδιών σε άλλα μέσα, οι οπαδοί του franchise είχαν μείνει να περιμένουν. Μέχρι που η Netflix ήρθε για να δώσει αυτό που ήθελαν τόσα χρόνια οι φανς, ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με την The Coalition, την εταιρεία ανάπτυξης του τίτλου, για την παραγωγή της πρώτης live-action ταινίας Gears of War και μίας animated σειράς για ενήλικες, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό το ενδεχόμενο για ακόμα περισσότερες παραγωγές στο μέλλον.

 

 

Καθώς η Netflix δεν έδωσε καμία απολύτως πρόσθετη πληροφορία, ούτε για την ταινία, ούτε για την animated σειρά, δεν άργησαν να βγουν στο διαδίκτυο και οι πρώτες εικονικές διανομές των ρόλων. Ανάμεσα στους οπαδούς του παιχνιδιού όμως, είναι και ο ίδιος ο Dave Bautista, ο γνωστός ηθοποιός από τα Guardians of The Galaxy της Marvel, ο οποίος θα ήθελε να είναι εκείνος που θα ενσαρκώσει τον πρωταγωνιστή του franchise, τον Marcus Fenix.

Και για να δείξει πόσο πολύ το θέλει, έκανε μία χαρακτηριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, με ένα βίντεο με τον ίδιο ντυμένο με πλήρη εξάρτηση Gears of War και τη λεζάντα: “Δεν μπορώ να σας το κάνω πιο εύκολο”. Να σημειώσουμε εδώ πάντως, πως η εμφάνισή του δεν ήταν καινούργια, ούτε τυχαία, αφού ο ηθοποιός είχε συμμετάσχει στην προώθηση του Gears of War 5, καθώς είχε προστεθεί στο παιχνίδι ως playable χαρακτήρας.

 

 

Εσύ μπορείς να σκεφτείς κάποιον καλύτερο για τον ρόλο;

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη