Βάλε στην καθημερινότητά σου φυσικούς χυμούς.. με τους αποχυμωτές Philips

by K Admin

 

Σε μια εποχή όπου η συνιστώμενη καθημερινή κατανάλωση φρούτων και λαχανικών αποτελεί συχνά δύσκολο στόχο, οι σπιτικοί χυμοί είναι ένας έξυπνος τρόπος πρόσληψης των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών για την καλή υγεία του οργανισμού μας.

Οι χυμοί από φρέσκα φρούτα και λαχανικά, δεν είναι μόνο νόστιμοι, δροσεροί και αναζωογονητικοί, αλλά επίσης παρέχουν στον οργανισμό πολύτιμα θρεπτικά συστατικά – υδατάνθρακες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία – απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη και λειτουργία του. Πέρα από αυτό, οι χυμοί και τα smoothies σε βοηθούν να καταναλώσεις φρούτα και λαχανικά που στην κανονική τους μορφή ίσως να μην τα έτρωγες.

Το να φτιάξεις φρέσκους χυμούς στο σπίτι είναι πολύ απλό και εύκολο. Χάρη στις εξελιγμένες συσκευές της Philips μπορεί ο καθένας από εμάς να παρασκευάσει γευστικά και υγιεινά ροφήματα με το πάτημα ενός πλήκτρου!

Βάλε στη ζωή σου τους φυσικούς χυμούς  για να έχεις:

 

Εύκολο και γρήγορο τρόπο παρασκευής χυμών

Γιατί να αγοράσεις έτοιμους χυμούς όταν μπορείς να τους φτιάξεις σε λίγα μόλις λεπτά στο σπίτι με φρέσκα φρούτα και λαχανικά; Οι αποχυμωτές και τα μπλέντερ της Philips σού παρέχουν γρήγορους, εύκολους και νόστιμους τρόπους για να ετοιμάσεις υγιεινούς χυμούς, smoothies, παγωμένα ροφήματα ή ακόμα και σούπες με όλα τα θρεπτικά συστατικά από τα φρούτα και τα λαχανικά για σένα και την οικογένειά σου.

 

Υγιεινούς και γευστικούς χυμούς και smoothies από φρούτα και λαχανικά.

Με τις συσκευές της Philips μπορείς να ενισχύσεις τη διατροφή σου παρασκευάζοντας καθημερινά φρέσκους χυμούς και smoothies στο σπίτι, χωρίς συντηρητικά ή ζάχαρη, επιλέγοντας τα φρούτα και τα λαχανικά της αρεσκείας σου. Επιπλέον, η Philips φροντίζει να μην ξεμείνεις ποτέ από ιδέες για την ένταξη των φρούτων και των λαχανικών στην καθημερινότητά σου. Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή Philips Healthy Drinks app και βρες απολαυστικές συνταγές χυμών που θα σε εμπνεύσουν! Μάθε τα πάντα για τα αντιοξειδωτικά και ενεργειακά ροφήματα, όπως και για αυτά που συμβάλλουν στον ποιοτικό βραδινό ύπνο.

 

Υψηλή θρεπτική αξία παρασκευασμάτων.

Τα φρούτα και τα λαχανικά έχουν βιταμίνες και ανόργανα συστατικά που δεν παραμένουν σταθερά σε όλες τις συνθήκες θερμοκρασίας και αέρα. Για παράδειγμα, η βιταμίνη C χάνεται όταν εκτίθεται σε θερμότητα ή αέρα. Ως εκ τούτου, ο καλύτερος τρόπος για να λάβεις τα οφέλη των περισσοτέρων φρούτων και λαχανικών, είναι να τα απολαμβάνεις σε μορφή χυμού, φρέσκα. Γι’ αυτό και οι συσκευές της Philips είναι σχεδιασμένες για να σου προσφέρουν υγιεινά και νόστιμα ροφήματα με όλα τα στοιχεία και την θρεπτική αξία των φρούτων και των λαχανικών.

 

Αύξηση της ημερήσιας πρόσληψης βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

Η ευκολία και η ταχύτητα που προσφέρουν οι αποχυμωτές και τα μπλέντερ της Philips στην καθημερινή λήψη των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που βρίσκονται σε φρούτα και λαχανικά είναι μοναδική. Πίνοντας καθημερινά ένα ποτήρι φρέσκο χυμό ενισχύεις σε μεγάλο βαθμό την ημερήσια πρόσληψη βιταμινών και ιχνοστοιχείων.

 

Εύκολο και γρήγορο καθάρισμα των συσκευών

Σε αντίθεση με τα «παραδοσιακά» μπλέντερ και αποχυμωτές, οι καινοτόμες λύσεις της Philips  σε απαλλάσσουν από το χρονοβόρο -και πολλές φορές δύσκολο- καθάρισμα της συσκευής. Συγκεκριμένα, οι συσκευές της Philips έρχονται με μοναδικό σχεδιασμό που επιτρέπει την εύκολη αποσυναρμολόγηση για εύκολο καθαρισμό των αποσπώμενων μερών, τα οποία μπορείς να πλύνεις με ασφάλεια και στο πλυντήριο πιάτων. Επιπλέον, χάρη στη μοναδική λειτουργία Quick Clean μπορείς να καθαρίσεις εύκολα και γρήγορα τον αποχυμωτή σου μόνο με λίγο νερό.

 

 

Επίλεξε την κατάλληλη συσκευή για σένα

Αποχυμωτής ή μπλέντερ; Η καλύτερη συσκευή είναι σίγουρα αυτή που μπορεί να καλύψει τις δικές σου ανάγκες! Αν θέλεις, για παράδειγμα, εκτός από φρέσκους χυμούς, να απολαμβάνεις σούπες, να φτιάχνεις σάλτσες, ή να θρυμματίζεις πάγο για κρύα ροφήματα, τότε η καλύτερη λύση για σένα είναι το μπλέντερ. Σε κάθε περίπτωση, η Philips διαθέτει μια ευρεία γκάμα αποχυμωτών και μπλέντερ για να επιλέξεις τη συσκευή που σου ταιριάζει.

 

Αποχυμωτές

  • Οι αποχυμωτές Philips HR1919/70 και HR1855/70 είναι η ιδανική λύση για μια μέγιστη ποσότητα καθαρού χυμού ανά πάσα στιγμή. Το κόψιμο των φρούτων δεν είναι απαραίτητο. Ο χυμός διαχωρίζεται από τον πολτό εξαιτίας της φυγόκεντρου δύναμης. Επίσης, με τον αποχυμωτή HR1919/70 χάρη στην τεχνολογία FiberBoost μπορείς να επιλέξεις την υφή χυμού που προτιμάς, από ένα δροσιστικό καθαρό χυμό έως έναν πιο παχύρρευστο χυμό με 50% επιπλέον ίνες.
  • Ο αποχυμωτής αργής σύνθλιψης Philips HR1888/80 είναι ένα καινοτόμο προϊόν το οποίο απομακρύνει αργά το χυμό από τα φρούτα και τα λαχανικά και απελευθερώνει όλα τα χρήσιμα θρεπτικά συστατικά, χρησιμοποιώντας μέχρι και το 80% του φρούτου. Το αποτέλεσμα είναι άκρως γευστικό καθώς ο χυμός είναι πιο συμπυκνωμένος διατηρώντας περισσότερες ίνες.

 

Μπλέντερ

Τα μπλέντερ της Philips HR2100/00 και HR3556/00 είναι κατάλληλα για ομοιόμορφη ανάμιξη, για την παρασκευή χυμών και smoothies διατηρώντας όλες τις ίνες των φρούτων και των λαχανικών. Τα μπλέντερ χρησιμοποιούνται επίσης για σάλτσες και σούπες. Επιπλέον, το ισχυρό μπλέντερ HR3556/00 είναι ιδανικό και για θρυμματισμό πάγου ώστε να δημιουργείς εύκολα τα κρύα ροφήματα σου δίνοντας ακόμα περισσότερη ποικιλία στις συνταγές σου.

 

Προτάσεις για θρεπτικούς χυμούς

Η Philips έχει και ένα site με  συνταγές & ιδέες για απολαυστικούς χυμούς και smoothies που θα σου δώσουν ιδέες για να απολαμβάνεις συνεχώς διαφορετικές θρεπτικές γεύσεις. Εμείς επιλέξαμε 2 από αυτούς και στους προτείνουμε παρακάτω για να πάρεις μια γεύση για το τι θα δεις στο makeithealthy.gr

 

Μπανάνα Πεπόνι με ξανθό λιναρόσπορο για topping

 

[row]
[col col=6]

Υλικά
  • 200 ml Γάλα αμυγδάλου
  • 2 Μπανάνες (ξεφλουδισμένες)
  • ½ Πεπόνι (ξεφλουδισμένο και χωρίς σπόρους)
  • 50 gr Ξανθό λιναρόσπορο

[/col]
[col col=6]

[/col]
[/row]

[row]
[col col=6][/col]
[col col=6]

Υλικά
  • 400 ml Γάλα αμυγδάλου
  • 2 Σέλερι
  • 4 Σύκα
  • 200 gr Κόκκινα Σταφύλια

[/col]
[/row]

 

Απόκτησε τώρα έναν αποχυμωτή ή μπλέντερ της Philips και πάρε μια δωροεπιταγή έως €50 για επόμενη αγορά! 

Μπορείς να δεις ακόμη