Death Stranding Director’s Cut – Ο μαγικός κόσμος του Hideo Kojima, πιο εντυπωσιακός από ποτέ!

by Aggeliki Tsoukana

 

 

To 2019 o Hideo Kojima, γνωστός για τη θρυλική σειρά Metal Gear Solid και τον επαναπροσδιορισμό των stealth games, επέστρεψε στο προσκήνιο με έναν νέο, ιδιαίτερα αναμενόμενο τίτλο, το Death Stranding. Δύο χρόνια (παρά δύο μήνες) αργότερα και με την έλευση της νέας γενιάς consoles, ήταν αναμενόμενη και η αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού, το Death Stranding Directors Cut.

Το Death Stranding, ένα παιχνίδι μοναδικό στο είδος του, με άκρως εντυπωσιακά γραφικά και gameplay, καθώς και έναν εκτενή κόσμο με εξαιρετικά χαρακτηριστική πλοκή, οδηγεί τον παίκτη στο να απορροφηθεί αμέσως. H ιστορία διαδραματίζεται στη δική μας Γη και τη δική μας ιστορία, μερικά χρόνια αργότερα από το συμβάν του Death Stranding, το οποίο οδήγησε τις ψυχές των νεκρών στο να επιστρέφουν στον κόσμο των ζωντανών.

Στo Death Stranding Director’s Cut έχουμε αξιόλογες προσθήκες στον τεχνικό τομέα για την έκδοση του PS5, με δύο επιλογες, το performance (4K 60 FPS) και το fidelity mode (native 4K) με υποστήριξη HDR καθώς και επιλογή για widescreen mode, χρησιμοποιώντας 16:9 ratio για την προβολή εικόνας 21:9, με σχεδόν ανύπαρκτα loadings.

 

 

Στο Director’s Cut προστέθηκε επίσης μία καινούρια περιοχή, το Ruined Factory, με νέες αποστολές που ξεκλειδώνουν σταδιακά και μια σχετικά μικρή περιοχή με πλήθος αποστολών, η οποία φαίνεται να είναι ενα μικρό homage προς τα Metal Gear Solid. Στις νέες περιοχές συμπεριλαμβάνονται επίσης ένα firing range και μία πίστα αγώνων που καλείσαι να χτίσεις εσύ, τα οποία διαθέτουν μια σειρά απο δικά τους mini-games, missions και time attacks για online rankings.

Όσον αφορά το gameplay ο τίτλος φέρει αλλαγές όπως close combat skills και νέο εξοπλισμό, ο οποίος ξεκλειδώνεται σταδιακά και κάνει σίγουρα ευκολότερη τη ζωή σου, με τις πιο σημαντικές προσθήκες να είναι οι καταπέλτες που επιτρέπουν τη μεταφορά πακέτων σε μεγάλες αποστάσεις, το buddy bot και οι chiral γέφυρες. Μπορείς πλέον να καθορίσεις waypoints και routes μέσω του μενού έτσι ώστε να βρίσκεις τη βέλτιστη διαδρομή για την ολοκλήρωση της αποστολής σου και είναι πια ξεκάθαρος ο τρόπος επιλογής περιοχών μέσω fast travel. Επιπλέον επιτρέπεται πια το customisation στο ΒΒ pod και προσθήκη ενός είδους thrusters στο backpack, που σου επιτρέπει μεγάλες πτώσεις με μικρή ζημιά. Τέλος, στο soundtrack έχει γίνει προσθήκη 8 νέων κομματιών.

Η έκδοση Director’s Cut του εξαιρετικού Death Stranding για το PS5 θα αποτελέσει την αφορμή για αυτούς που έχουν ήδη εξερευνησει τον εκπληκτικό κόσμο του Hideo Kojima να τον επισκεφθούν ξανά, καθώς και για νέους παικτες οι οποίοι με τις διευκολύνσεις της έκδοσης αυτής, που βοηθούν στην παράκαμψη της επαναλαμβανόμενης μορφής των αποστολών, θα βιώσουν τη μοναδικά πλασμένη εμπειρία που είναι το Death Stranding.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη