Διαθέσιμη η εφαρμογή του Twitch για Nintendo Switch

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Μία ακόμα σημαντική εφαρμογή ήρθε να προστεθεί στη λίστα εκείνων που μπορείς να κατεβάσεις στο αγαπημένο σου Nintendo Switch, καθώς πριν από μερικές μέρες έγινε διαθέσιμο στο Nintendo Switch eShop, το app του Twitch.tv. Η εφαρμογή εμφανίστηκε χωρίς να γίνει κάποια ιδιαίτερη ανακοίνωση είτε από πλευράς της Nintendo, είτε από πλευράς της υπηρεσίας και σου δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείς στον λογαριασμό σου και  να παρακολουθήσεις τα αγαπημένα σου livestreams είτε σε handheld, είτε σε tabletop, είτε σε TV Mode.

Μπορείς επίσης να ψάξεις στην υπηρεσία για να ανακαλύψεις νέους streamers και φυσικά να παρακολουθήσεις όλα τα VOD και τα clips που είναι διαθέσιμα στο προφίλ του κάθε streamer. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η εφαρμογή δεν επιτρέπει την ταυτόχρονη παρακολούθηση του live chat. Έτσι αν επιθυμείς να λάβεις μέρος στην οποιαδήποτε ζωντανή συζήτηση θα πρέπει να το κάνεις σκανάροντας ένα κωδικό QR από το smartphone σου. Επίσης, η εφαρμογή δεν επιτρέπει να κάνεις ο ίδιος streaming παιχνίδια του Switch στην πλατφόρμα, επομένως δεν καταργείται η ανάγκη της χρήσης κάποιας εξωτερικής capture card για αυτό το σκοπό.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη