Το 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις κυριότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

Στις 25 Φεβρουαρίου 2022 η κυκλοφορία του GRID Legends

Η Electronic Arts και η Codemasters ανακοίνωσαν ότι το GRID Legends θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Origin).

Θα μπορέσεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο εκδόσεις, τη Standard και τη Deluxe. Εκτός από το παιχνίδι, η δεύτερη περιλαμβάνει τέσσερα πακέτα περιεχομένου που θα γίνουν διαθέσιμα μετά το λανσάρισμα και αποτελούν μέρος του Mechanic Pass, τα Voklswagen Golf GTI και Audi R8 1:1 αλλά και αποκλειστικά Challenges.

Αν προπαραγγείλεις οποιαδήποτε από τις δύο εκδόσεις θα λάβεις ως δώρο το “Seneca & Ravenwest Double Pack”, που προσφέρει τέσσερα έξτρα αυτοκίνητα για τα Career events: Aston Martin Vantage GT4, Porsche 962C, Ginetta G55 GT4 και Koenigsegg Jesko. Ακόμα, υπάρχουν αποκλειστικά Career events που επικεντρώνονται στη Ravenwest, όπως επίσης team icons, liveries και banners της Seneca and Ravenwest.

 

 

Η διαδρομή Deep Forest Raceway επιστρέφει στο Gran Turismo 7

Μια από τις πλέον γνωστές διαδρομές της σειράς Gran Turismo, το “Deep Forest Raceway” επιστρέφει στο επερχόμενο Gran Turismo 7, όπως ανακοίνωσαν η Sony Interactive Entertainment και η ομάδα ανάπτυξης Polyphony Digital. Στη συνέχεια θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις το σχετικό video. Αν εξαιρεθεί το Gran Turismo Sport, η εν λόγω διαδρομή έχω δώσει το “παρών” σε κάθε κυκλοφορία του δημοφιλούς franchise.

 

 

Επίσης αποκαλύφθηκε ότι η Porsche Vision Gran Turismo θα είναι ένα από τα αυτοκίνητα που θα έχεις την ευκαιρία να οδηγήσεις στο παιχνίδι.

Το Gran Turismo 7 θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου 2021, για PlayStation 4 και PlayStation 5.

 

 

Uncharted: Legacy of Thieves Collection

Πλησιάζει η ημερομηνία κυκλοφορίας του Uncharted: Legacy of Thieves Collection. Η συλλογή που αποτελείται από τα Uncharted 4: A Thief’s End και Uncharted: The Lost Legacy θα κυκλοφορήσει πρώτα για PlayStatio 5 στις 28 Ιανουαρίου 2022 και στη συνέχεια για PC, δίχως προς το παρόν να γνωρίζουμε το πότε. Όπως ανακοίνωσαν η Sony Interactive Entertainment και η ομάδα ανάπτυξης Naughty Dog θα υπάρχουν τρεις επιλογές για την ποιότητα της απεικόνισης:

Fidelity Mode – Ανάλυση 4Κ με ρυθμό ανανέωσης στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Performance Mode – Με ρυθμό ανανέωσης που φτάνει έως τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο

Performance+ Mode – Για πρώτη φορά σε παιχνίδι του PlayStation θα μπορέσεις να παίξεις στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο (εφόσον έχεις τηλεόραση ή monitor που υποστηρίζει κάτι τέτοιο), σε ανάλυση 1080p.

Οι τεχνολογίες μιας σύγχρονης κονσόλας όπως το PlayStation 5 θα σου προσφέρουν αρκετά επιπλέον πλεονεκτήματα, που θα αναβαθμίσουν σημαντικά την εμπειρία σου. Πρώτα απ’ όλα η ταχύτητα του δίσκου SSD έχει σχεδόν μηδενίσει τους χρόνους φόρτωσης, οπότε δεν θα υπάρχουν διακοπές στη δράση. Ακόμα, με χρήση συσκευών που υποστηρίζουν Spatial 3D Audio δεν θα χάνεις κανέναν ήχο και θα καταλαβαίνεις από που ακριβώς προέρχονται οι σφαίρες. Όσο για το DualSense wireless controller, το haptic feedback και τα adaptive triggers, έχουν χρησιμοποιηθεί με τρόπο τέτοιο που θα δημιουργείται στα χέρια σου η πραγματική αίσθηση των κινήσεων που κάθε φορά πραγματοποιείς.

Αν έχεις ήδη αγοράσει το Uncharted 4: A Thief’s End, το Uncharted: The Lost Legacy ή το Uncharted 4: A Thief’s End & Uncharted: The Lost Legacy Digital Bundle θα έχεις την επιλογή να αναβαθμιστείς στο Uncharted: Legacy of Thieves Digital Version πληρώνοντας μόνο 10€. Το δικαίωμα αυτό θα ενεργοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2022. Σημειώνεται ότι μετά την αναβάθμιση, κάθε φορά που θέλεις να ασχοληθείς με ένα από τα δύο παιχνίδια ή να τα κατεβάσεις, θα πρέπει να τοποθετείς στην κονσόλα το δισκάκι που έχεις ήδη στην κατοχή σου, εκτός αν είχες αγοράσει ψηφιακή έκδοση. Η προσφορά δεν ισχύει αν είχες αποκτήσει το Uncharted 4: A Thief’s End μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας PlayStation Plus.

Τέλος, το multiplayer mode των Uncharted 4: A Thief’s End και Uncharted: The Lost Legacy δεν αποτελεί μέρος της συλλογής.

 

 

H Sony αναλύει τα χαρακτηριστικά της έκδοσης του God of War για PC

Το νέο trailer του God of War προσφέρει πληροφορίες για την έκδοση του τίτλου σε PC, που θα γίνει διαθέσιμη στις 14 Ιανουαρίου 2022. Η Sony Interactive Entertainment και η ομάδα ανάπτυξης Sony Interactive Entertainment Santa Monica Studio έχουν φροντίσει ώστε να απολαύσεις μια μοναδική εμπειρία στον υπολογιστή σου.

Ανάλογα με τις δυνατότητές του συστήματός σου, θα μπορέσεις να απολαύσεις ποιότητα γραφικών που φτάνει σε ανάλυση τα 4Κ, χωρίς τον οποιονδήποτε περιορισμό στον ρυθμό ανανέωσης. Επιπλέον υπάρχει υποστήριξη για σκιάσεις υψηλής ποιότητας, βελτιωμένα screen space reflections, GTAO, SSDO και πολλά άλλα. Οι τεχνολογίες NVIDIA DLSS και Reflex Support υπόσχονται ότι με την ισχύ που παρέχει το NVIDIA Deep Learning Super Sampling (DLSS) δεν θα υπάρχουν εκπτώσεις στην ποιότητα για χάρη των επιδόσεων και παράλληλα ο χρόνος απόκρισης θα είναι άμεσος.

Από άποψη χειρισμού, θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις ασύρματα χειριστήρια όπως το DualShock 4 και το DualSense, συν μια μεγάλη γκάμα από gamepads άλλων εταιρειών. Τέλος θα υποστηρίζεται το παραδοσιακό μοντέλο χειρισμού με mouse και keyboard, για όσους δεν αλλάζουν εύκολα συνήθειες.

 

 

Κυκλοφόρησε για κονσόλες νέας γενιάς το Serious Sam 4

O publisher Devolver Digital και η developer Croteam ανακοίνωσαν ότι το Serious Sam 4 κυκλοφόρησε για Xbox Series X, PlayStation 5 και Xbox Series S. Επίσης προστέθηκε στον κατάλογο της υπηρεσίας Xbox Game Pass για PC και κονσόλες. Μπορείς να αποκτήσεις το παιχνίδι στο πλαίσιο του Serious Sam 4 Launch Bundle, που αποτελείται από τα Serious Sam HD: The First Encounter, Serious Sam HD: The Second Encounter και Serious Sam 3: BFE μαζί με τα DLCs The Legend of the Beast και Jewel of the Nile.

Για μια ακόμα φορά η ανθρωπότητα βρίσκεται ένα βήμα πριν τον αφανισμό. Οι ορδές της Mental έχουν κατακλύσει τον κόσμο, εξοντώνοντας ό,τι έχει μείνει από τον ανθρώπινο πολιτισμό. Η Earth Defense Force είναι η τελευταία ελπίδα του ανθρώπινου γένους, το τελευταίο οχυρό αντίστασης και η τύχη της Γης βρίσκεται στα χέρια του Sam “Serious” Stone και των ασυνήθιστων καταδρομέων του.

 

 

Ο Garfield προτέθηκε στο Nickelodeon All-Star Brawl

Η GameMill Entertainment σε συνεργασία με τις ομάδες ανάπτυξης Ludosity και Fair Play Labs, ανακοίνωσαν ότι ο Garfield θα προστεθεί στο Nickelodeon All-Star Brawl υπό μορφή δωρεάν DLC. Ο δημοφιλής χαρακτήρας είναι ήδη διαθέσιμος στις εκδόσεις του παιχνιδιού για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC, ενώ οι κάτοχοι Nintendo Switch θα πρέπει να κάνουν λίγη ακόμα υπομονή. Ο Garfield είναι ο πρώτος από τους δύο χαρακτήρες που έχει ήδη ανακοινωθεί πως θα προστεθούν δωρεάν με αρκετούς άλλους να αναμένονται τους προσεχείς μήνες, αλλά επί πληρωμή.

 

 

Νέο trailer και πληροφορίες για την ανάπτυξη του The Last Oricru.

Η Prime Matter και η ομάδα ανάπτυξης GoldKnights έδωσαν στη δημοσιότητα ένα developer diary και ένα overview trailer, για το third-person action RPG The Last Oricru.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε έναν εγκαταλελειμμένο πλανήτη που μαστίζεται από συνεχείς πολέμους. Οι αποφάσεις που θα λάβει ο πρωταγωνιστής είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν τη ροή των καταστάσεων, επηρεάζοντας την τελική έκβαση των συγκρούσεων. Θα χορτάσεις μάχες και μέσα από αυτές θα μπορέσεις να αναβαθμίσεις τα στατιστικά, του χαρακτήρα σου. Προσοχή όμως, πριν ριχτείς στα βαθιά θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσεις ότι έχεις όλες τις απαραίτητες δυνάμεις και εφόδια.

Το The Last Oricru θα λανσαριστεί εντός του 2022 για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC μέσω Steam.

 

 

 

Κυκλοφόρησε για PC το Transiruby

Το side-scrolling action game Transiruby κυκλοφόρησε για PC, όπως ανακοίνωσαν η Flyhigh Works και οι ομάδες ανάπτυξης Skipmore και Esquadra. Εντός του 2022 αναμένεται και η αντίστοιχη έκδοση για Nintendo Switch.

Ξαφνικά εμφανίστηκε μια παράξενη ήπειρος, από διαφορετική διάσταση, την ώρα που έτυχε να περνάει από το σημείο η Siruby, ένα νεαρό cyborg που ταξιδεύει στο διάστημα. Συντροφιά με τον συνεργάτη της “Ne-com”, προϊόν τεχνητής νοημοσύνης, αποφασίζει να εξερευνήσει αυτό τον άγνωστο τόπο. Εκεί θα συναντήσει ένα ακόμα cyborg, τη Yamato και τον κυνηγό θησαυρών Douglas, που θα τη συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια της περιπέτειάς της.

 

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη