Hotel Transylvania : Scary Tale Adventures – Ένα παιχνίδι για ολόκληρη την οικογένεια

by Aggeliki Tsoukana

 

 

Η Outright Games, κορυφαίος παγκόσμιος εκδότης διαδραστικής ψυχαγωγίας φιλικής προς την οικογένεια, σε συνεργασία με την Sony και την Sony Pictures Consumer Products, μας εισάγει στον κόσμο του Hotel Translylvania με την Mavis, τον Dennis, τον Drac και ολόκληρη την τρομακτική παρέα τους σε μία “φάντασμαγορική” περιπέτεια με το Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures!

Το Scary-Tale Adventures θα είναι ένα 3D platformer που διαδραματίζεται στο σύμπαν των ταινιών και θα προσφέρει πολλές τρομακτικές περιπέτειες, φιλικές προς τους μικρούς φίλους των ταινιών, που θα τους ενθουσιάσουν! Η πλοκή θέλει τους παίκτες να συμμετέχουν σε κλασικά παραμύθια όπως η Κοκκινοσκουφίτσα και τα Νέα Ρούχα του Αυτοκράτορα, αλλά με μία τρομακτική ανατροπή.

Ο Δράκουλας Drac, η κόρη του η Mavis και το εγγονάκι του ο Dennis θα είναι πρωταγωνιστές στην ιστορία και θα σου κρατάνε συντροφιά μαζί με τους υπόλοιπους αγαπημένους σου χαρακτήρες από το τρομακτικό ξενοδοχείο, καθώς θα εξερευνάς τους εντυπωσιακούς κόσμους των παραμυθιών! Στα παραμύθια αυτά θα περιηγείσαι στους χώρους σε στυλ 3D platformer καθώς θα βρίσκεις τρόπους να προχωράς την ιστορία, βρίσκοντας πολλά και διάφορα μυστικά στην πορεία!

Αξιοποιώντας, λοιπόν, τις ικανότητες του κάθε χαρακτήρα, θα καταφέρεις να προχωρήσεις σε νέα μέρη και θα συναντήσεις παλιούς καθώς και θα γνωρίσεις νέους χαρακτήρες που θα σου προσφέρουν αστείες παρατηρήσεις! Το Hotel Transylvania είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise ταινιών της Sony Pictures Animation μέχρι σήμερα, με τις τρεις πρώτες ταινίες να έχουν συνδυασμένο box-office άνω του 1,3 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Η επερχόμενη τελευταία ταινία της σειράς, το Hotel Transylvania: Transformania πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2022.

Αν έχεις παιδιά που αγαπούν το franchise, ή και αν ακόμα εσύ είσαι φαν, το Scary-Tale Adventures θα είναι ένα τέλειο δώρο. Το Hotel Transylvania: Scary Tale Adventures κυκλοφορεί σε PC, PS4, Xbox One και Switch.

Βυθιστείτε έτσι στα μυστικά των ιστοριών και απολαύστε τη μοναδική αφήγηση κλασικών παραμυθιών ενώνοντας ταυτόχρονα τους αγαπημένους σου χαρακτήρες.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 4, Nintendo Switch, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη