E3 2017: Το Age of Empires επιστρέφει με 4K ανάλυση

by K-Admin 1

 

Δε θυμόμαστε και εμείς πότε κυκλοφόρησε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς Age of Empires, μιας από τις καλύτερες σειρές παιχνιδιών στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο της Microsoft που άφησε εποχή.

Μέσα στη χρονιά όμως, η Microsoft θα προχωρήσει σε μια πολύ σημαντική κίνηση, αναβιώνοντας τον αρχικό τίτλο αυτή τη φορά με την ονομασία Age of Empires: Definitive Edition. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC με Windows 10, με τα γραφικά να έρχονται στη σύγχρονη εποχή και να υποστηρίζουν την 4Κ ανάλυση. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι παίκτες θα πρέπει να περιμένουν πολύ πιο λεπτομερή γραφικά, ενώ οι υπόλοιπες βελτιώσεις αφορούν τον ήχο, την αφήγηση, νέα επίπεδα zoom αλλά και υποστήριξη multiplayer παιχνιδιών μέσω του Xbox Live αυτή τη φορά.

Η Microsoft κρύβει περισσότερες εκπλήξεις γύρω από τη γνωστή σειρά, με τις φήμες να αναφέρουν ήδη ότι ένας πραγματικά νέος τίτλος Age of Empires, βρίσκεται στα σχέδια της εταιρείας, με την έκθεση Gamescom να είναι ο τόπος που αυτό θα ανακοινωθεί στα τέλη Αυγούστου. Όσοι θέλουν πάντως να συμμετάσχουν στη beta έκδοση του παιχνιδιού, θα πρέπει να επισκεφθούν το ageofempires.com.

 

Μπορείς να δεις ακόμη