E3 2019: Οι ανακοινώσεις της Nintendo

Το φετινό E3 Nintendo Direct είχε πολλές εκπλήξεις για τους κατόχους Nintendo Switch. Aνακοινώσεις νέων παιχνιδιών, τους επόμενους DLC characters για το Super Smash Bros. Ultimate, ενώ είδαμε για πρώτη φορά το Animal Crossing για Switch σε δράση.

 

Το sequel για το The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Το sequel του The Legend of Zelda: Breath of the Wild βρίσκεται κι επίσημα υπό ανάπτυξη, με την Nintendo να teas-άρει τους θεατές με απίστευτα ατμοσφαιρικά σκηνικά. Στο trailer ο Link και η Zelda εξερευνούν μια σπηλιά μέχρι που έρχονται αντιμέτωποι με ένα τρομακτικό πλάσμα. Αυτές ήταν κι οι μόνες πληροφορίες που είχαμε στα χέρια μας για τον πολύ-αναμενόμενο τίτλο που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Nintendo Switch. Ελπίζουμε στο επόμενο Nintendo Direct να αποκαλυφθούν περισσότερα για τη νέα περιπέτεια του Link.

 

Νέο βίντεο και ημερομηνία κυκλοφορίας για το Animal Crossing: New Horizons

Μετά την ανακοίνωση της έκδοσης του Animal Crossing για το Nintendo Switch τον περασμένο Σεπτέμβριο, η εταιρεία κράτησε σιγή ιχθύος για το παιχνίδι μέχρι σήμερα. Γνωρίζουμε ωστόσο ότι το επόμενο κεφάλαιο της σειράς έχει τίτλο Animal Crossing: New Horizons κι ότι θα είναι άκρως εντυπωσιακό και χαριτωμένο. Ο τίτλος τοποθετείται σε ένα τροπικό νησί, στο οποίο οι παίκτες θα φτάσουν εκεί μέσω της νέας επιχείρησης του Tom Nook. Στο νέο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο πλαίσιο της Ε3 2019, είδαμε κάποιους βασικούς μηχανισμούς crafting και την ικανότητα του χαρακτήρα να πηδάει πάνω από μικρά ποτάμια με ένα ραβδί.

Ωστόσο, πέρα από το χαριτωμένο βίντεο, η Nintendo δεν είχε να ανακοινώσει και τόσο καλά νέα για τους φίλους της σειράς, αφού το Animal Crossing: New Horizons δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν από τις 20 Μαρτίου του 2020.

 

Αποκαλύφθηκε το νέο DLC Characters του Super Smash Bros. Ultimate

Μέχρι στιγμής είχαμε την κυκλοφορία δύο DLC characters για το Super Smash Bros. Ultimate. Στο τελευταίο Nintendo Direct, η εταιρεία του Κιότο άνοιξε το δρόμο για τις επόμενες δύο προσθήκες χαρακτήρων.

Ο πρώτος χαρακτήρας είναι ο Hero από το Dragon Quest ΧΙ, συμπληρώνοντας τη συλλογή ηρώων από όλη τη σειρά Dragon Quest. Όλοι οι χαρακτήρες έχουν τις ίδιες ικανότητες (συνδυάζοντας επιθέσεις με σπαθί και μαγεία), ενώ διαθέτουν μια πληθώρα από κοσμητικά skins. Ο Hero από το Dragon Quest αναμένεται να διατεθεί αυτό το καλοκαίρι.

Η δεύτερη προσθήκη χαρακτήρων είναι στην πραγματικότητα δύο-σε-ένα. Το Banjo-Kazooie παρουσιάστηκε μέσα από ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο οποίο εμφανίζεται κι η συμμορία Donkey Kong. Οι δύο χαρακτήρες από το Banjo-Kazooie φέρνουν μαζί τους όλες τις ικανότητες που γνωρίσαμε στο δημοφιλές platforming franchise, όπως μεταξύ άλλων η εκτόξευση αυγών και το super jump. Οι χαρακτήρες του Banjo-Kazooie θα προστεθούν στο Smash Bros. Ultimate αυτό το φθινόπωρο.

 

Το Dragon Quest XI S έρχεται στο Nintendo Switch

Το δημοφιλές RPG επιστρέφει ακόμα πιο όμορφο και εντυπωσιακό μέσα από το Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition. Χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες, η Nintendo ανακοίνωσε ότι η νέα έκδοση του τίτλου αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch στις 27 Σεπτεμβρίου.

 

Το The Witcher 3 έρχεται και επίσημα στο Nintendo Switch

Η Nintendo επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τον τίτλο της CD Projekt να έρχεται στο Nintendo Switch με τον πιο πανηγυρικό τρόπο, ανακοινώνοντας το The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition. Η εταιρεία δημοσίευσε ένα μικρό teaser το οποίο ασφαλώς και δεν αρκεί για να πάρουν -όσοι δεν έχουν παίξει τον πρωτότυπο τίτλο- μια ιδέα από τον επικό κόσμο του παιχνιδιού.

Προφανώς και δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για το The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι κάτοχοι του Nintendo Switch θα μπορούν να απολαύσουν την τελευταία περιπέτεια του Geralt of Rivia και εν κινήσει.

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Τhe Legend of Zelda: Link’s Awakening

Το πραγματικό sequel του Breath of the Wild είναι μάλλον ακόμα μερικά χρόνια μακριά πριν το δούμε σε φυσικά και ψηφιακά ράφια, αλλά το πανέμορφο remaster του Link’s Awakening σίγουρα θα απαλύνει τον «πόνο» της αναμονής. Ειδικά τώρα που απόκτησε και ημερομηνία κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, η Nintendo ανακοίνωσε ότι το Τhe Legend of Zelda: Link’s Awakening θα κυκλοφορήσει στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Στη νέα έκδοση του τίτλου, που κυκλοφόρησε αρχικά για το Game Boy το 1993, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν στο Koholint Island και να δημιουργήσουν τα δικά τους μπουντρούμια.

 

 

Νέο υλικό από το Luigi’s Mansion 3

Ο αδερφός του Mario επιστρέφει στην στοιχειωμένη έπαυλη και όπως βλέπουμε και στο ολοκαίνουργιο βίντεο του Luigi’s Mansion 3, θα φέρει μαζί του νέο εξοπλισμό στον οποίο περιλαμβάνεται ένα νέο όπλο που ρουφάει και κρατάει τα φαντάσματα, ενώ διαθέτει και διάφορες λειτουργίες βολής. Το νέο κεφάλαιο της σειράς, εισάγει και το Gooigi function, το γλοιώδες alter ego του πρωταγωνιστή που μπορεί να γλιστράει μέσα από φράχτες και στενά περιβάλλοντα. Επιπρόσθετα, ο τίτλος υποστηρίζει και συνεργατικό παιχνίδι, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διασκέδαση. Το Luigi’s Mansion 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή το 2019 αποκλειστικά στο Nintendo Switch.

 

Ανακοινώθηκε το The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics

Η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του Netflix, The Dark Crystal, δε θα είναι η μόνη παραγωγή που θα αναβιώσει το μύθο του Jim Henson, αφού φέτος πρόκειται να κυκλοφορήσει και το The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics για το Nintendo Switch. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί την κλασική ισομετρική προοπτική άλλων παιχνιδιών turn based RPG, όπως το Final Fantasy Tactics, με τη διαφορά ότι εμπλουτίζεται από τα πλάσματα του σύμπαντος του Dark Crystal.

Δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας για το Age of Resistance Tactics, ωστόσο γνωρίζουμε ότι θα έρθει εντός του 2019.

 

Έρχεται το No More Heroes 3 για το Nintendo Switch

Ο Travis Touchdown έχει ήδη αποκτήσει το δικό του spin-off με το Travis Strikes Again, αλλά φαίνεται ότι αυτό ήταν μόνο το «ορεκτικό» της υπόθεσης.

Το No More Heroes 3 είναι πλέον γεγονός και έρχεται αποκλειστικά για το Nintendo Switch μέσα στο 2020. Δεν αποκαλύφθηκαν πολλές πληροφορίες για το παιχνίδι, αλλά γνωρίζουμε ότι αναπτύσσεται από τις Marvelous και Grasshopper Manufactre, τα στούντιο που βρίσκονται πίσω από την ανάπτυξη του πρωτότυπου τίτλου.

 

 

Trailer για το Contra Rogue Corps

Οι ήρωες της σειράς Contra επιστρέφουν μέσα από το Contra Rogue Corps για το Nintendo Switch. Το νέο συνεργατικό παιχνίδι δράσης τοποθετείται μετά τα γεγονότα του Contra III Alien Wars και όπως όλα τα παιχνίδια της σειράς, υπόσχεται καταιγιστική δράση την οποία μπορείς να απολαύσεις στην τηλεόρασή σου ή εν κινήσει με τη φορητή κονσόλα.

Το Contra Rogue Corps αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Σεπτεμβρίου.

 

 

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Spyro Reignited Trilogy

Μετά τα PlayStation 4 και Xbox One, ο διάσημος δράκος βρίσκει το δρόμο του και στην υβριδική κονσόλα της Nintendo. Οι επανασχεδιασμένοι τίτλοι της τριλογίας θα αξιοποιούν στο έπακρον τις δυνατότητες του Nintendo Switch όπως τα Joy Cons και, φυσικά, τη δυνατότητα για φορητό gaming.

Η έκδοση του Spyro Reignited Trilogy για το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στις 3 Σεπτεμβρίου.

 

Το Alien Isolation εισβάλει και στην κονσόλα της Nintendo

SEGA και Nintendo ανακοίνωσαν τη μεταφορά του πολυβραβευμένου survival horror της Creative Assembly στο Nintendo Switch. Ο λόγος φυσικά για το Alien Isolation το οποίο διαδραματίζεται το 2137, 15 χρόνια μετά τα γεγονότα του Alien. Επικεντρώνεται στην κόρη της Ellen Ripley, Amanda, η οποία ερευνά την εξαφάνιση της μητέρας της. H Amanda καλείται να πάει στο διαστημικό σταθμό Sevastopol με σκοπό να ανακτήσει τα δεδομένα που θα μπορούσαν να την βοηθήσουν να εντοπίσει τη μητέρα της, μη γνωρίζοντας ότι ένα Alien βρίσκεται στο σταθμό.

Οι κάτοχοι της υβριδικής κονσόλας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το κορυφαίο ίσως παιχνίδι Alien, τόσο στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής τους όσο και εν κινήσει. Η έκδοση του Alien Isolation για το Nintendo Switch αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2019.

 

Πρώτο trailer για το φαντασμαγορικό Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

Ο Mario, o Sonic και η παρέα τους επιστρέφουν για ακόμα μια φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θα αναμετρηθούν σε κλασικά και νέα αγωνίσματα προσφέροντας ατελείωτες ώρες αγνής διασκέδασης και χαράς. Το Mario & Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 αναμένεται να κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Nintendo Switch τον Νοέμβριο του 2019.

 

 

Μπορείς να δεις ακόμη