E3 2021: Contraband

by Aggeliki Tsoukana

 

Το ολοκαίνουριο Contraband ανακοίνωσε η Microsoft σε συνεργασία με την Avalanche Studios στη φετινή παρουσίαση της Ε3 μεταξύ άλλων. Πρόκειται για ένα φιλόδοξο και πολύ θεαματικό παιχνίδι που όπως τόνισε η Microsoft αποτελεί τον παράδεισο του λαθρεμπορίου. Το Contraband, ένας co-op τίτλος, βρίσκεται στον φανταστικό κόσμο της Bayan στη δεκαετία του 1970. Έτσι ύστερα από αρκετά χρόνια συζητήσεων και εργασιών πάνω στο παιχνίδι η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του με μεγάλες βλέψεις για την εταιρία.

Όπως δήλωσε η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού μέσα από τη δημιουργία του τίτλου κατάφεραν τόσο να βγάλουν τη δημιουργικότητα τους όσο και να εκμεταλλευτούν και να αναδείξουν πλήρως τις μοναδικές δυνατότητες του Xbox Series X | S. Ανέφερε επίσης πως πήραν όλη την τεχνογνωσία που έχουν μαζέψει τα τελευταία 18 χρόνια αναπτύσσοντας παιχνίδια ανοιχτού κόσμου και την εφάρμοσαν στο Contraband.

Το Contraband αποτελεί exclusive τίτλο του Xbox και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη κιόλας μέρα μέσω του Xbox Game Pass.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη