E3 2021: Game & Watch Legend of Zelda Edition

by Aggeliki Tsoukana

 

Η Nintendo στη φετινή της παρουσίαση ανακοίνωσε το Game & Watch: The Legend of Zelda, ένα συλλεκτικό φορητό μηχάνημα Game & Watch πακέτο με τα Legend of Zelda Classics. Με ρετρό εμφάνιση το πακέτο Game & Watch: The Legend of Zelda είναι αφιέρωμα στα 35 χρόνια της σειράς Legend of Zelda.

Η περιπέτεια ξεκινά μέσω τριών εμβληματικών και κλασικών παιχνιδιών  σε μια ολοκαίνουργια έκδοση με old school χαρακτηριστικά. Παίξτε ξανά μερικά από τα πιο εικονικά παιχνίδια Legend of Zelda, ιδανικό για νέους παίκτες και συλλέκτες. Το πακέτο περιλαμβάνει τα εξής 3 παιχνίδια: The Legend of Zelda. Το αρχικό παιχνίδι Zelda του 1987 που τα ξεκίνησε όλα. Το Zelda II: The Adventure of Link. Εξερεύνησε μπουντρούμια σε ένα παιχνίδι κύλισης και έναν απέραντο υπερκόσμο σε αυτήν τη συνέχεια από το 1988. Και τέλος το The Legend of Zelda: Link’s Awakening.

Ακόμα, το πακέτο περιλαμβάνει ένα εύχρηστο ψηφιακό ρολόι και έναν χρονοδιακόπτη, με τα οποία ο παίκτης μπορεί να αλληλοεπιδράσει. Ο χρονοδιακόπτης διαθέτει σκηνές μάχης από το Zelda II: The Adventure of Link. Όρισε και ξεκίνησε το χρονόμετρο και δες πόσους εχθρούς μπορείς να εξοντώσεις. Οι αρχικές συσκευές Game & Watch κυκλοφόρησαν στην Ιαπωνία το 1980 και ήταν τα πρώτα φορητά συστήματα παιχνιδιών που δημιουργήθηκαν από τη Nintendo. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει με αγγλική και ιαπωνική έκδοση. Η διάθεση του τίτλου θα ξεκινήσει στις 12 Νοεμβρίου και η τιμή του αναμένεται στα 49,99 $. Παρακολουθήστε το τρέιλερ της ανακοίνωσης παρακάτω.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη