E3: H EA ανακοίνωσε το FIFA 18, Star Wars Battlefront 2 και πολλά άλλα

by K Admin

 

Μπορεί οι πύλες της E3, της μεγαλύτερης έκθεσης βιντεοπαιχνιδιών στον κόσμο, να ανοίγουν επίσημα στις 13 του μηνός, όμως ήδη η Electronic Arts κάνει την αρχή με πλήθος ανακοινώσεων από την εκδήλωση EA Play. Το οπλοστάσιο της EA για τους επόμενους μήνες είναι γεμάτο με μεγάλη ποικιλία τίτλων, χωρίς να λείπουν οι εκπλήξεις.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις που ξεχώρισαν από τη σημερινή παρουσίαση της EA που διεξήχθη πριν μερικές ώρες είναι οι εξής:

 

FIFA 18

Με τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, τον Cristiano Ronaldo στο εξώφυλλο, η φετινή έκδοση ενός από τα καλύτερα παιχνίδια ποδοσφαίρου στον κόσμο, θα φέρει μικρές και σημαντικές βελτιώσεις στα γραφικά, νέες χαρακτηριστικές κινήσεις παικτών και όπως πάντα συναρπαστικό διαδικτυακό παιχνίδι με αντιπάλους από ολόκληρο τον κόσμο.

Στη φετινή έκδοση θα δούμε και τη συνέχεια της ιστορίας του Alex Hunter, του ποδοσφαιριστή που χειρίζεστε με στόχο να τον κάνετε έναν από τους καλύτερους στον κόσμο, αντιμετωπίζοντας όλες τις δυσκολίες που θα βρεθούν στο δρόμο σας.  Όπως αναφέρθηκε και στην παρουσίαση της EA, ο Hunter καλείται φέτος να επιλέξει την επόμενη μεγάλη του ομάδα, και να εδραιωθεί στον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Το FIFA 18 θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου σε αρκετές πλατφόρμες και συγκεκριμένα στο Xbox 360, PS3, Xbox One, PS4, PC καθώς και στο ολοκαίνουριο Nintendo Switch.

 

NBA Live 18

Η φετινή έκδοση του NBA Live, του γνωστού παιχνιδιού μπάσκετ της EA δίνει έμφαση φέτος στη δημιουργία ενός νέου mode καριέρας με την ονομασία “The One”. Επιλέγοντάς το, ο παίχτης μπορεί να δημιουργήσει τον δικό του καλαθοσφαιριστή, αλλάζοντας όπως θέλει την εμφάνισή του, ενώ ανάλογα με την πορεία του στο πρωτάθλημα και τις επιδόσεις του, θα μπορεί να αγοράσει νέο εξοπλισμό.

Ακόμα θα μπορεί να «κερδίσει σεβασμό» παίζοντας όχι μόνο εντός γηπέδων του NBA αλλά και εκτός αυτών που βρίσκονται σε διάφορες περιοχές. Το demo του παιχνιδιού αναμένεται τον Αύγουστο για το PlayStation 4 και το Xbox One, ενώ τον Σεπτέμβριο αναμένεται η πλήρης έκδοση.

 

Star Wars Battlefront 2

Ένα από τα παιχνίδια που κέρδισαν τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια της παρουσίασης EA Play, ήταν αναμφισβήτητα η συνέχεια του Star Wars Battlefront που στηρίζεται φυσικά στο επιτυχημένο σύμπαν ταινιών του «Πολέμου του Διαστήματος». Η EA μετά από τη γενική «κατακραυγή», φέρνει τη δυνατότητα για single player παιχνίδι. Ακόμα αναμένονται σημαντικές αλλαγές και στο multiplayer κομμάτι του παιχνιδιού, το οποίο θα είναι πιο πλούσιο και θα παρουσιάζει μάλιστα αρκετές ομοιότητες με το Battlefield.

Στο εντυπωσιακό trailer που δημοσίευσε η EA, ξεχωρίζουν τα εκπληκτικά γραφικά και οι μάχες με μπόλικες εκρήξεις, ενώ ανάμεσα στους χαρακτήρες που θα κληθεί ο παίχτης να χειριστεί είναι οι Yoda, Chewbacca και Kylo Ren. Επιπλέον η EA υπόσχεται δωρεάν νέο περιεχόμενο για το παιχνίδι τους μήνες που θα ακολουθήσουν την κυκλοφορία του, όπως δύο νέοι χαρακτήρες από την τελευταία ταινία The Force Awakens, τον Finn και την Captain Phasma.

Το Star Wars Battlefront 2 θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

 

Battlefield 1: In the Name of the Tsar

 

Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων ετών για την EA, το Battlefield 1, αποκτά ένα νέο expansion τον προσεχή Σεπτέμβριο. Σε αυτό μεταφερόμαστε στη Ρωσία και στην πρώτη γραμμή του μετώπου κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου. Κρίνοντας και από το trailer, το νέο expansion του Battlefield 1 είναι το μεγαλύτερο που θα κυκλοφορήσει ποτέ για το παιχνίδι, με εκπληκτικά γραφικά και εντυπωσιακές μάχες.

 

Need for Speed Payback

 

Το νέο επεισόδιο στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών racing, φέρνει συναρπαστικό gameplay με ταχύτητες πάντα εκτός ορίων αλλά και ένα story mode που θυμίζει αρκετά τις ταινίες Fast and the Furious. Στο NFS Payback, καλείστε να αντιμετωπίσετε τους House, μια εγκληματική ομάδα που έχει τον έλεγχο της πόλης Fortune Valley. Ήδη γνωρίζουμε ότι το νέο Need for Speed παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου για το PlayStation 4, το Xbox One και για PC.

_____

Άλλα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν στο EA Play και θα κάνουν την εμφάνισή τους την επόμενη χρονιά είναι το A Way Out στο οποίο καλείστε να δραπετεύσετε από τη φυλακή μαζί με την παρέα σας, καθώς και το Anthem της BioWare που υπόσχεται αρκετούς εξωγήινους και μάχες στο διάστημα.

Σημειώστε ακόμα ότι οι κάτοχοι Xbox One θα μπορούν από σήμερα και έως τις 18 Ιουνίου να έχουν δωρεάν και πλήρη πρόσβαση σε πολλά παιχνίδια της συνδρομητικής υπηρεσίας EA Access. Το ίδιο ισχύει και για κατόχους PC που μπορούν από σήμερα και για μία εβδομάδα να παίξουν δωρεάν τα παιχνίδια της υπηρεσίας Origin ενώ οι κάτοχοι PS4 θα έχουν πρόσβαση σε δωρεάν δοκιμαστικές εκδόσεις παιχνιδιών.

 

Μπορείς να δεις ακόμη