Eco Quick Drop: Παράδοση Παραγγελιών με Ηλεκτρικό ποδήλατο

by K-Admin 1

 

Η «Κωτσόβολος», πάντα πρωτοποριακή και έχοντας ως γνώμονα την παροχή υπηρεσιών φιλικών προς το περιβάλλον, σου συστήνει τη νέα πρωτοποριακή, καινοτόμα μέθοδο παραδόσεων Eco Quick Drop. Πρόκειται για αυθημερόν παραδόσεις με ηλεκτρικά ποδήλατα, προς το παρόν μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά με μελλοντικές βλέψεις να επεκταθεί η υπηρεσία και σε άλλες περιοχές.

Από αυτό τον μήνα λοιπόν, εντάσσει στον στόλο διανομής της και σου συστήνει τα πρωτοποριακά ηλεκτρικά ποδήλατα της Kineo, τα οποία αφήνουν μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα στην ατμόσφαιρα, συμβάλλοντας σε μία πόλη με καθαρότερο περιβάλλον. Έτσι, μπορείς πλέον να απολαμβάνεις αυθημερόν παράδοση με οικολογική συνείδηση!

Μέσω εκπαιδευμένων διανομέων η εταιρεία θα πραγματοποιεί αυθημερόν παραδόσεις προϊόντων στο κέντρο της Αθήνας, δίνοντας άμεσες λύσεις στους πελάτες της.

 

 

Όπως σίγουρα έχεις ακούσει, γίνεται μεγάλη εκστρατεία και προσπάθεια για να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα στην ατμόσφαιρα από όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις και βιομηχανίες. Η προστασία του περιβάλλοντος αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη και όχι προαιρετική δράση. Κάθε βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση, όσο μικρό κι αν φαίνεται, συμβάλλει ουσιαστικά στον περιορισμό της μόλυνσης της ατμόσφαιρας.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι ένα από τα φιλικότερα προς το περιβάλλον μέσα μετακίνησης. Καταναλώνει ελάχιστη ενέργεια – 150 φορές λιγότερη από εκείνη που χρησιμοποιεί ένα αυτοκίνητο για να διανύσει την ίδια απόσταση. Και κάτι που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ότι τα ηλεκτρικά ποδήλατα κατασκευάζονται αποκλειστικά από ανακυκλώσιμα υλικά, επομένως και η ίδια τους η κατασκευή είναι φιλική προς το περιβάλλον.

 

 

Η «Κωτσόβολος» καινοτομεί για ακόμη μια φορά και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία υπηρεσία τέτοιου είδους με οικολογική συνείδηση. Τα ηλεκτρικά ποδήλατα διαθέτουν έναν όμορφο και πρακτικό χώρο, όπου τοποθετούνται τα προϊόντα προς παράδοση και κινούνται με μέση ταχύτητα 23 χλμ/ώρα, κάτι που τα καθιστά πολύ γρηγορότερα από ό,τι ίσως φαντάζεσαι. Μειώνεται, λοιπόν, η χρήση βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων (αυτοκίνητα και μηχανάκια), που ευθύνονται μέχρι και για το 25% της μόλυνσης του περιβάλλοντος, ιδίως μέσα στο κέντρο της πόλης.

 

 

Έτσι κι εσύ, μπορείς να είσαι περήφανος που κάνεις ένα ακόμα βήμα για την προστασία του περιβάλλοντος ενώ απολαμβάνεις τις αγορές σου με παράδοση την ίδια μέρα.

Με την προστασία του περιβάλλοντος να είναι μονόδρομος, προκειμένου να εξασφαλίσουμε το μέλλον του πλανήτη μας, οι καινοτόμες και πρωτοποριακές ιδέες όπως αυτή της «Κωτσόβολος», που μειώνουν τη χρήση οχημάτων και ενθαρρύνουν την εναλλακτική μετακίνηση στο κέντρο της πόλης, είναι εξαιρετικά σημαντικές και οφείλουμε να τις αγκαλιάσουμε και να τις ενθαρρύνουμε.

Μπορείς να δεις ακόμη