eEuro, στην τελική ευθεία

by K-Admin 1

 

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συμμετέχοντες του φετινού eEuro με τα βλέμματα να είναι όλα στραμμένα στον αυριανό μεγάλο τελικό. Το τοπίο σιγά σιγά ξεκαθαρίζει και ήδη γνωρίζουμε τις 4 πρώτες ομάδες που πέρασαν απευθείας στη φάση των 8, ενώ αργότερα το απόγευμα αναμένουμε να δούμε ποιες θα είναι οι υπόλοιπες 4 ομάδες που θα πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Να υπενθυμίσουμε πως από κάθε group περνάνε 2 ομάδες. Η πρώτη απευθείας και η επόμενη μέσω δεύτερου αγώνα. Θα τα δούμε όμως παρακάτω αναλυτικά ώστε να ξεκαθαρίσει καλύτερα η κατάσταση. Η Ελλάδα, με τον Δημήτρη και τον Θοδωρή δεν έχει ακόμη καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση, στη φάση των 8. Όμως αναμένουμε τη συνέχεια σήμερα το απόγευμα.

 

 

Η φάση των 16

Όπως ήδη αναφέραμε γνωρίζουμε τις 4 πρώτες ομάδες που πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ας δούμε όμως τώρα τον τρόπο με τον οποίο το κατάφεραν.

 

Από το Group A ως πρώτη πέρασε η Σερβία.

Από το Group B ως πρώτη πέρασε η Ρουμανία.

Από το Group C ως πρώτη πέρασε η Ισπανία.

Από το Group D ως πρώτη πέρασε η Γαλλία.

 

Αναλυτικά η ροή των παιχνιδιών και τα αποτελέσματα:

Group A: Πρώτο ζευγάρι του ομίλου ήταν το Σερβία-Τουρκία με τελικό σύνολο 7-3 υπέρ της Σερβίας. Δεύτερο ζευγάρι το Πολωνία-Μαυροβούνιο με την Πολωνία να επικρατεί με σύνολο 3-2. Οι νικητές των 2 αυτών ζευγαριών αναμετρήθηκαν μεταξύ τους με τη Σερβία να επικρατεί στο σύνολο 3-2 και να περνάει πρώτη στην επόμενη φάση. Σήμερα το απόγευμα αναμένουμε την αναμέτρηση μεταξύ Τουρκίας και Μαυροβούνιου. Ο ηττημένος αποκλείεται ενώ ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Πολωνία για το ποιος θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο.

Group B: Ως πρώτο ζευγάρι ορίστηκε το Ρουμανία-Ρωσία με τη Ρουμανία να κερδίζει στο σύνολο 3-2. Δεύτερο ζευγάρι το Πορτογαλία-Κροατία και νικήτρια την Πορτογαλία με συνολικό σκορ 4-3. Οι νικητές Ρουμανία και Πορτογαλία αναμετρήθηκαν ξανά με τη Ρουμανία να βγαίνει νικήτρια με σκορ 2-1 και να περνάει πρώτη. Η Πορτογαλία τώρα περιμένει το σημερινό αποτέλεσμα μεταξύ Ρωσίας και Κροατίας για να δει από ποιον θα διεκδικήσει το εισιτήριο της φάσης των 8.

Group C: Αναμφισβήτητα το ενδιαφέρον όλων μας επικεντρώνεται στον όμιλο αυτό που βρίσκεται η Ελλάδα μας, με εκπροσώπους τον Δημήτρη και τον Θοδωρή. Πρώτο ζευγάρι ορίστηκε το Ελλάδα-Ολλανδία με τη χώρα μας να επικρατεί στο σύνολο 4-2. Δεύτερο ζευγάρι το Ισπανία-Γερμανία με τους Ισπανούς να βγαίνουν νικητές με σκορ 3-2. Η χώρα μας αντιμετώπισε την Ισπανία αλλά ηττήθηκε με σκορ 6-5 και έτσι οι Ισπανοί περνάνε ως πρώτοι στην επόμενη φάση. Η Ελλάδα τώρα αναμένει το αποτέλεσμα μεταξύ Ολλανδίας και Γερμανίας, περιμένοντας να αντιμετωπίσει τον νικητή για την επόμενη φάση.

Group D: Φτάσαμε και στο τελευταίο group με πρώτο ζευγάρι το Γαλλία -Ιταλία και τους Γάλλους να επικρατούν με σκορ 5-3. Επόμενο ζευγάρι το Ουκρανία-Ισραήλ με τον Ουκρανούς να επικρατούν με σκορ 6-4. Οι νικητές των ζευγαριών, δηλαδή η Γαλλία και η Ουκρανία αναμετρήθηκαν ξανά μεταξύ τους με τους Γάλλους να επικρατούν ξανά με σκορ 4-3 και να περνάνε απευθείας στην επόμενη φάση. Οι Ουκρανοί έμειναν και περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Ιταλία-Ισραήλ για να μάθουν τον αντίπαλο τους. Με βάση τους κανονισμούς ο ηττημένους του ζευγαριού Ιταλία-Ισραήλ αποκλείεται αυτόματα.

 

 

Όλα έτοιμα για τελικό

Η φάση των 16 ολοκληρώνεται σήμερα το απόγευμα με τις χώρες να αναμένουν να δουν αν θα καταφέρουν να πάρουν το ένα εισιτήριο που απομένει σε κάθε όμιλο. Η φάση των 8 θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι και αφού ξεδιαλύνει το τοπίο, αύριο Σάββατο 10 Ιουλίου, το απόγευμα θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός και θα μάθουμε ποιος κατάφερε να πάρει το μεγάλο έπαθλο. Βρισκόμαστε λοιπόν εν αναμονή των εξελίξεων και ανυπομονούμε για τη συνέχεια.

Στέλνουμε τη θετική μας ενέργεια στην Ελλάδα, στον Δημήτρη και τον Θοδωρή και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο αμέσως μετά τον τελικό.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη