Το 7ήμερο του gaming

by Aggeliki Tsoukana

 

Το 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τα σημαντικότερα νέα από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

 

H Ubisoft ανακοίνωσε το Assassin’s Creed Infinity

Το Assassin’s Creed Infinity θα είναι το επόμενο παιχνίδι της δημοφιλούς σειράς. Ιδιαίτερες λεπτομέρειες δεν υπάρχουν και οι σκέψεις όλων στρέφονται σε μια πλατφόρμα που θα λειτουργεί υπό μορφή live service. Δηλαδή θα ξεκινήσει να λειτουργεί με συγκεκριμένο περιεχόμενο και σταδιακά θα προστίθενται νέες ιστορίες και πρωταγωνιστές. Πιθανό να πρόκειται για ένα μοντέλο όπως αυτό που ακολουθεί η Bungie στο Destiny 2. Την ανάπτυξη του έχει αναλάβει μια νέα ομάδα, που προέκυψε από στελέχη των Ubisoft Montreal και Ubisoft Quebec. Σκοπός της εταιρείας είναι να ξεφύγει από τη μία κυκλοφορία παιχνιδιού μετά την άλλη ανά δύο χρόνια, προσφέροντας στους παίκτες μία ενιαία πλατφόρμα.

 

Νέο gameplay trailer για το Dying Light 2: Stay Human

Η Techland δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer για το Dying Light 2: Stay Human με τίτλο “Monsters” αλλά και το δεύτερο επεισόδιο της σειράς “Dying 2 Know”, που παρουσιάζει πληροφορίες για την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Το Dying Light 2: Stay Human έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 7 Δεκεμβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC.

 

 

 

Νέο trailer για το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD παρουσιάζει τις βελτιώσεις της αναβαθμισμένης έκδοσης

To The Legend of Zelda: Skyward Sword HD κυκλοφορεί στις 16 Ιουλίου 2021 και η Nintendo δημοσίευσε ένα νέο trailer, μέσω του οποίου παρουσιάζει τις βελτιώσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην αναβαθμισμένη έκδοση του τίτλου. Το The Legend of Zelda: Skyward Sword HD θα λανσαριστεί αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

 

 

Το Project Relic υπόσχεται μία πρωτόγνωρη εμπειρία

Η Project Cloud Games ανακοίνωσε το Project Relic, ένα νέο multiplayer action game που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023, για PlayStation, Xbox και PC. Θα έχεις την ευκαιρία να εξερευνήσεις έναν νέο κόσμο, βιώνοντας μοναδικές εμπειρίες. Για να πάρεις μια ιδέα από το τι σε περιμένει, δεν έχεις παρά να παρακολουθήσεις το trailer που ακολουθεί.

 

 

Εντυπωσιακό video διάρκειας επτά λεπτών για το remake του System Shock

To remake του System Shock είναι μία από τις πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες των επόμενων μηνών. Σταδιακά, η developer Nightdive Studios δίνει νέες πληροφορίες και πλάνα από το παιχνίδι. Αυτή τη φορά θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις ένα νέο trailer, διάρκειας επτά λεπτών, με τον πρωταγωνιστή να βρίσκεται στο επίπεδο Research του Citadel Station. Αν μη τι άλλο, ό,τι έχει να κάνει με τον οπτικό τομέα δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακό.

 

 

Στις 27 Ιουλίου το λανσάρισμα του Blightbound

Ο publisher Devolver Digital και η developer Ronimo Games Dark ανακοίνωσαν ότι το multiplayer dungeon crawler Blightbound θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One και PC στις 27 Ιουλίου 2021.

Στο Blightbound τρεις ήρωες θα πρέπει να κατέβουν από το καταφύγιό τους στο βουνό, για να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις του φαινομένου Blight, μιας μυστηριώδους ομίχλης που έχει περικυκλώσει τον τόπο της και διαφθείρει τους πάντες. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους θα πρέπει να διασχίσουν σκοτεινά μπουντρούμια και να παλέψουν με τρομακτικά τέρατα. Η ανταμοιβή τους θα είναι λάφυρα και κάθε μέλος της ομάδας έχει μοναδικό και συγκεκριμένο ρόλο.

Περισσότερα στο trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 

 

Άκρως ατμοσφαιρική η εισαγωγή του Lost Judgment

O publisher Sega και η developer Ryu Ga Gotoku Studio δημοσίευσαν την εισαγωγή του Lost Judgment, που περιλαμβάνει το τραγούδι Rasen. Το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4 και Xbox One.

 

To Φθινόπωρο του 2022 η κυκλοφορία του The Lord of the Rings: Gollum

Ο Gollum είναι ένας από τους πλέον αγαπητούς χαρακτήρες της σειράς βιβλίων The Lord of The Rings του JRR Tolkien. Τόσο, που θα πρωταγωνιστήσει στο The Lord of the Rings: Gollum, που όπως ανακοίνωσαν η Nacon και η Daedalic Entertainment, θα λανσαριστεί το Φθινόπωρο του 2022, για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC. Μάλιστα δόθηκε στη δημοσιότητα και ένα νέο video, όπου αναλύονται οι μηχανισμοί stealth και parkour του τίτλου.

Πέρα από κομμάτια της ιστορίας του Gollum που έχουν ήδη αφηγηθεί μέσα από την τριλογία The Lord of The Rings, θα έχεις τη δυνατότητα να μάθεις λεπτομέρειες και για πτυχές της που δεν έχουν γίνει ιδιαίτερα γνωστές, όπως η περίοδος που φυλακίστηκε και βασανίστηκε από τα orks στο Dark Tower και η εποχή που βρέθηκε στο Mirkwood, κοντά στα Elves.

 

 

To Test Drive Unlimited πατάει το γκάζι ως το τέρμα

Το Test Drive Unlimited Solar Crown θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC στις 22 Σεπτεβρίου 2020, όπως ανακοίνωσαν ο publisher Nacon και η developer KT Racing. Η δράση μεταφέρεται στο Hong Kong σε χάρτη κλίμακας ένα προς ένα και επιλογή μεταξύ δύο διαφορετικών “διαδρομών” στην ιστορία Street ή Sharp.

Σκοπός της ομάδας ανάπτυξης είναι να μεταφέρει στη σύγχρονη εποχή, όλα εκείνα τα στοιχεία που έκαναν δημοφιλή τη σειρά Test Drive. Θα έχεις την ευκαιρία να καθορίσεις ο ίδιος τον τρόπο που θα προχωρήσεις στο σενάριο, με το στοιχείο του classic open championship να επιστρέφει. Έστω και σε ψηφιακό κόσμο, θα μπορέσεις να βρεθείς πίσω από το τιμόνι πολυτελών, ταχύτατων αυτοκινήτων των Ferrari, Lamborghini, Porsche, Koenigsegg, Apollo, Dodge και Bugatti, τα οποία θα μπορέσεις να διαμορφώσεις όπως επιθυμείς.

Μέσα από το παρακάτω trailer θα πάρεις μια πρώτη γεύση από τον ίλιγγο της ταχύτητας

 

 

Ο διάσημος RoboCop επιστέφει με το RoboCop: Rogue City

O RoboCop είναι ένας από τους πλέον αναγνωρίσιμους πρωταγωνιστές των ταινιών δράσης της δεκαετίας του ’80. Επιστρέφει σε ένα νέο παιχνίδι, το RoboCop: Rogue City, που όπως ανακοίνωσαν ο publisher Nacon και η developer Teyon θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, για PC και κονσόλες.

Μισός άνθρωπος, μισός ρομπότ, ο RoboCop θα κληθεί για μια ακόμα φορά να πατάξει το έγκλημα και να επαναφέρει την τάξη στους δρόμους του πολυτάραχου Old Detroit. Εξοπλισμένος με το Auto-9 και δύναμη που ξεπερνάει τα ανθρώπινα όρια, είναι αποφασισμένος να τα βάλει με όλα τα εγκληματικά στοιχεία, έχοντας τη δυνατότητα να επιλέξει το πως θα ολοκληρώσει κάθε αποστολή.

 

 

Gameplay video για το φουτουριστικό Bright Memory: Infinite

Το Bright Memory: Infinite έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 για Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Θα ακολουθήσει η αντίστοιχη έκδοση για PlayStation 5. Κατά τη διάρκεια του Game Charging Night 2021 event, ο developer Playism και η ομάδα ανάπτυξης FYQD-Studio παρουσίασαν ένα νέο gameplay video για τον τίτλο.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται το, όχι και τόσο μακρινό, 2036. Οι επιστήμονες προσπαθούν να εξηγήσουν ένα μυστηριώδες φαινόμενο στον ουρανό. Τη διερεύνησή του έχουν αναλάβει πράκτορες της Supernatural Science Research Organization, που πολύ γρήγορα διαπιστώνουν ότι κάτι αρχαίο έχει “ξυπνήσει” και τότε ξεκινάει μια ιστορία που ενώνει δύο κόσμους.

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη