eEuro, τελικός και ετοιμασίες

by K-Admin 1

 

Σε πυρετώδης ρυθμούς βρίσκονται οι ομάδες του eEuro καθώς προετοιμάζονται για τη μεγάλη συνέχεια. Η διοργάνωση που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, το Euro, ήρθε σε μια ψηφιακή μορφή για να καταπλήξει και τους λάτρεις των υπολογιστών και γενικά της ψηφιακής πραγματικότητας. Όσοι είναι γνώστες του αθλήματος μπορούν να καταλάβουν την ανταγωνιστικότητα και τη θέληση για νίκη ακόμη και σε αυτό το παιχνίδι. Μεγάλη βαρύτητα λοιπόν δίνεται από όλες τις μεριές προκειμένου να φτάσουν όλοι στην πολυπόθητη νίκη και φυσικά στον μεγάλο τελικό. Πέρα από το χρηματικό έπαθλο, που είναι ιδιαίτερα αξιόλογο, οι συμμετέχοντες παίκτες στην ουσία ανταγωνίζονται τον εαυτό τους και επιχειρούν να τον φτάσουν μερικά βήματα παρακάτω.

 

Φάση των 16, των 8 και… τελικός

Το eEuro το γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από προηγούμενες αναφορές μας στην εν λόγω διοργάνωση. Μια μεγάλη γιορτή ποδοσφαίρου που ενώ εκτυλίσσεται στις οθόνες μας σε καθημερινή βάση με χιλιάδες τηλεθεατές να την παρακολουθούν με αγωνία, ταυτόχρονα σε μια άλλη πραγματικότητα, την ψηφιακή, οι 55 χώρες του EURO ξεκίνησαν και ένα διαδικτυακό ταξίδι. Ανταγωνιστικότητα, δίψα για νίκη, θέληση για το έπαθλο αλλά και αγάπη για το άθλημα που έχει καταφέρει να συγκινήσει εκατομμύρια κόσμου, το ποδόσφαιρο.

Τη διοργάνωση του eEuro όμως την αναλύσαμε αρκετά σε προηγούμενη αναφορά μας και είχαμε φτάσει μέχρι και τη φάση των 16 όπου είχαν οριστεί τα νέα groups. Να υπενθυμίσουμε πως η Ελλάδα και ο Δημήτρης με τον Θοδωρή συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους και περιμένουν τον επόμενο αγώνα.

Ας θυμηθούμε όμως παρακάτω πως έχουν διαμορφωθεί τα νέα groups εν αναμονή της επόμενης φάσης:

Group A: Σερβία, Μοντενέγκρο, Πολωνία, Τουρκία

Group Β: Ρουμανία, Κροατία, Πορτογαλία, Ρωσία

Group C: Ισπανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Γερμανία

Group D: Γαλλία, Ισραήλ, Ουκρανία, Ιταλία

 

 

Εν αναμονή της φάσης των 8 και του τελικού

Και αφού θυμηθήκαμε ξανά τα νέα groups που έχουν διαμορφωθεί και είδαμε περίπου ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει ποια, ας δούμε λοιπόν τους κανονισμούς που ισχύουν σε αυτή τη φάση. Την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021 αναμένεται να δούμε τη μεγάλη συνέχεια. Με βάση τα στοιχεία την Πέμπτη και ώρα 14:40 η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Ολλανδία και την ίδια ώρα η Ισπανία την Γερμανία. Οι νικητές των δύο αυτών ζευγαριών θα δώσουν έναν δεύτερο αγώνα, την ίδια ημέρα λίγο αργότερα, προκειμένου να πάρουν το μεγάλο εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι ηττημένοι των παραπάνω ζευγαριών που αναφέρθηκαν θα αγωνιστούν την επόμενη ημέρα, Παρασκευή για να κριθεί το ποιος θα περάσει τους 8. Ο ηττημένος του ζευγαριού αυτού αποκλείεται αυτόματα από τη διοργάνωση και τη διεκδίκηση του επάθλου. Με βάση τα όσα γνωρίζουμε το Σάββατο 10 Ιουλίου θα γίνει και η φάση των 8 και λίγες ώρες αργότερα ο μεγάλος τελικός και η διεκδίκηση του επάθλου των 100.000 ευρώ. Ας ευχηθούμε για ακόμη μια φορά καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα, στον Δημήτρη και στον Θοδωρή και αναμένουμε τη συνέχεια…

Ας θυμηθούμε μαζί μερικές από τις καλύτερες φάσεις από τα παιχνίδια του Δημήτρη.

 

 

 

 

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη