Το νέο Nintendo Switch είναι γεγονός!

by K-Admin 1

 

Η ιαπωνική εταιρία κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Nintendo Switch το 2017 ενώ λίγα χρόνια αργότερα ακολούθησε η μικρότερη πιο λιτή έκδοση της κονσόλας με την ονομασία Nintendo Lite. Μετά από έντονη φημολογία, η εταιρία ανακοίνωσε τη νέα βελτιωμένη έκδοση του Nintendo Switch.

 

 

Η νέα εκδοχή της κονσόλας φέρει την ονομασία Nintendo Switch OLED model και, όπως προδίδει και το όνομα του, το κύριο νέο χαρακτηριστικό είναι η οθόνη του. Η εταιρία επέλεξε να “φορέσει” στη κονσόλα μια OLED οθόνη 7” με μεγαλύτερη ανάλυση και πιο έντονα χρώματα. Το περίγραμμα της οθόνης έχει μικρύνει αισθητά ενώ στο πίσω μέρος της συσκευής το stand έχει μεγαλώσει για πιο σταθερό κράτημα.

 

 

Ακόμα, το νέο Dock διαθέτει θύρα Ethernet για πιο σταθερή σύνδεση στο internet, 2 θύρες USB και HDMI. Μια ακόμα σημαντική αλλαγή ειναι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος ο οποίος έχει αυξηθεί στα 64 GB με τη δυνατότητα για περαιτέρω αύξηση μέσω microSD κάρτας μνήμης. Τέλος, για τους παίκτες που προτιμούν να παίζουν τα παιχνίδια τους στη ταμπλέτα, αυτή φέρει νέο καθαρότερο και πιο δυνατό ήχο για την απόλυτη εμπειρία παιχνιδιού.

 

 

Όπως και με τη πρώτη έκδοση του Nintendo Switch (αλλά όχι με το Lite), έτσι και στο OLED μοντέλο οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν να παίξουν με έναν από τους τρεις διαθέσιμους τόπους, ως φορητή κονσόλα χρησιμοποιώντας τα αποσπώμενα joycons, συνδεδεμένο στη βάση απολαμβάνοντας τα παιχνίδια σε τηλεόραση ή σταθεροποιημένο στο stand του για πολύωρη διασκέδαση μοιράζοντας τα αποσπώμενα χειριστήρια στη παρέα.

Το νέο Nintendo Switch Oled model αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα στις 08 Οκτωβρίου 2021.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη