Εύκολο και πεντανόστιμο μαγείρεμα κάθε μέρα, με αντικολλητικά σκεύη Tefal Ingenio!

by K Admin

 

Ακόμα κι αν έχεις την πιο σύγχρονη κουζίνα, αν το σκεύος στο οποίο θα μαγειρέψεις το φαγητό δεν είναι αξιόπιστο, όχι μόνο δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά θα σπαταλήσεις χρόνο και προσπάθεια. Γι’ αυτό η Tefal το πάει ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας τη νέα αντικολλητική σειρά Tefal Ingenio, μια μοναδική συλλογή μαγειρικών σκευών που συνδυάζει το υγιεινό μαγείρεμα, τη νοστιμιά και την ευκολία.

 

Τι νέο προσφέρει η σειρά Tefal Ingenio

 

Ευέλικτα μαγειρικά σκεύη μ’ ένα μόνο κλικ

 

Ευελιξία σημαίνει να μπορείς να ‘χεις κορυφαίες κατσαρόλες και τηγάνια για ν’ αξιοποιείς πλήρως την κάθε συνταγή. Ο ευέλικτος σχεδιασμός της νέας αντικολλητικής σειράς Ingenio της Tefal σου επιτρέπει να δημιουργήσεις όλα τα αγαπημένα σου φαγητά χρησιμοποιώντας ένα, μονάχα, σκεύος!

 

Συγκεκριμένα, χάρη στην ασφαλή, αποσπώμενη λαβή Tefal Ingenio κατοχυρωμένης τεχνολογίας μπορείς να τσιγαρίσεις τα υλικά στις εστίες πριν μεταφέρεις το σκεύος στο φούρνο, για ζουμερά, τρυφερά αποτελέσματα κάθε φορά.

 

Μόλις ολοκληρωθεί το μαγείρεμα μπορείς να το μεταφέρεις στο τραπέζι και να σερβίρεις. Κι επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, τ’ αντικολλητικά σκεύη Ingenio διαθέτουν περιμετρικό χείλος για εύκολο σερβίρισμα χωρίς πιτσιλιές κι άλλα μικροατυχήματα. Επιπλέον, μπορείς να αξιοποιήσεις τα πλαστικά ή/ και τα γυάλινα καπάκια της Tefal για να φυλάξεις τα περισσεύματα των γευμάτων σου μεταφέροντας το σκεύος απ’ ευθείας στο ψυγείο.

 

Να σημειωθεί ότι η αποσπώμενη λαβή Tefal Ingenio διατίθεται, είτε μαζί με ορισμένα σετ τηγανιών και κατσαρολών Tefal Ingenio, είτε ξεχωριστά.

 

Επίστρωση εξαιρετικής αντοχής

 

Τα σκεύη της σειράς Tefal Ingenio διαθέτουν ανθεκτική, ασφαλή αντικολλητική επίστρωση με σωματίδια τιτανίου που εξασφαλίζει νόστιμα και υγιεινά αποτελέσματα, κι ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Όλα τα τηγάνια και οι κατσαρόλες Tefal Ingenio καθαρίζονται εύκολα, χωρίς να χρειάζονται επίμονο τρίψιμο, την ίδια στιγμή που πλένονται εύκολα και στο πλυντήριο πιάτων. Επιπλέον, μπορούν όλα να στοιβαχθούν μεταξύ τους και ν’ αποθηκευτούν πανεύκολα κι εργονομικά μέσα στο ντουλάπι.

 

Ομοιόμορφο κι αποδοτικό μαγείρεμα

 

Η αντικολλητική επίστρωση με σωματίδια τιτανίου είναι εξαιρετικός αγωγός της θερμότητας και προσφέρει γρήγορη, ομοιόμορφη θερμότητα για ομοιόμορφο κι αποδοτικό μαγείρεμα. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να μαγειρεύεις σε χαμηλότερη θερμοκρασία και να εξοικονομείς ενέργεια επιτυγχάνοντας παράλληλα πεντανόστιμα αποτελέσματα με ελάχιστο, ή καθόλου λάδι.

 

 

Μαγειρικά σκεύη ιδανικά για όλους τους τύπους εστιών

 

Αν έχεις επαγωγικές εστίες, τ’ αντικολλητικά σκεύη της σειράς Ingenio Expertise είναι η ιδανική επιλογή. Συγκεκριμένα, η σειρά Ingenio Expertise περιλαμβάνει κατσαρόλες και τηγάνια και είναι ευέλικτη στις ανάγκες σου καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σ’ όλους τους τύπους εστιών, συμπεριλαμβανομένων των επαγωγικών. Έτσι, θα έχεις τέλεια αποτελέσματα με όποιον τρόπο κι αν επιλέξεις να μαγειρέψεις.

 

Δείκτης Thermospot για επαγγελματικά αποτελέσματα

 

Τα τηγάνια Tefal Ingenio με δείκτη Thermospot θα σε βοηθήσουν να επιτύχεις επαγγελματικά αποτελέσματα. Όταν ζεσταίνεις το τηγάνι σου, ο κόκκινος δείκτης στη βάση του σκεύους σου υποδεικνύει πότε έχει φτάσει στην απαραίτητη θερμοκρασία. Και ο λόγος είναι ότι το μυστικό για καλομαγειρεμένο φαγητό είναι η σωστή προθέρμανση. Όταν είναι αρκετά ζεστό, ο μικρός κύκλος γίνεται ομοιόμορφα κόκκινος κι έτσι σε ειδοποιεί ότι ολόκληρο το σκεύος έχει τη σωστή θερμοκρασία. Μ’ αυτόν τον τρόπο όλες οι πλούσιες γεύσεις μένουν μέσα στο σκεύος για να ενισχύσουν το γεύμα σου.

 

Υγιεινή μαγειρική, φιλική προς το περιβάλλον

 

Τα σκεύη Tefal Ingenio δεν περιέχουν μόλυβδο, ή κάδμιο και δε χρησιμοποιείται PFOA κατά τη διάρκεια κατασκευής τους. Αυτό σημαίνει ότι είναι υγιεινά τόσο για σένα και την οικογένειά σου, όσο και για το περιβάλλον!

 

Παρακάτω σου παραθέτουμε μια πεντανόστιμη συνταγή για αλμυρή ανάποδη πίτα που χάρη στο τηγάνι Ingenio Tefal γίνεται πανεύκολα και γρήγορα!

Αλμυρή ανάποδη πίτα στο τηγάνι (για 4 άτομα)

 

Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά

Χρόνος ψησίματος: 18-20 λεπτά

 

 

Υλικά

 

  • 2 κοζάκικα λουκάνικα κομμένα σε φέτες
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • 1 κίτρινη πιπεριά κομμένη σε μπαστουνάκια
  • 10 τοματίνια κομμένα στα 4
  • 100 γραμμάρια φέτα τριμμένη
  • 50 γραμμάρια γραβιέρα τριμμένη
  • 50 γραμμάρια φρυγανιά

 

Για τη ζύμη:

 

  • 3 ασπράδια
  • 3 κρόκους
  • 75 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
  • 1 κουταλάκι baking powder

Εκτέλεση

 

Σ’ ένα μπολ τοποθετείς τ’ ασπράδια και μ’ ένα σύρμα τα χτυπάς μέχρι να δημιουργηθεί μία ελαφριά μαρέγκα. Προσθέτεις τους κρόκους, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χτυπάς με το σύρμα μέχρι να ενσωματωθούν. Ανακατεύεις το baking powder με το κοσκινισμένο αλεύρι και το προσθέτεις σιγά-σιγά ανακατεύοντας απαλά με μία μαρίζα. Τοποθετείτε ένα αντικολλητικό τηγάνι Ingenio Tefal σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά και προσθέτεις το ελαιόλαδο. Σοτάρεις τα κοζάκικα λουκάνικα για 1-2 λεπτά μέχρι να βγάλουν τα αρώματα τους και προσθέτεις την κίτρινη πιπεριά συνεχίζοντας το σοτάρισμα γι’ άλλα 1-2 λεπτά. Προσθέτεις τα φρέσκα κρεμμυδάκια, συνεχίζεις το σοτάρισμα γι’ άλλο 1 λεπτό, τοποθετείς από πάνω διάσπαρτα τα τοματίνια και πασπαλίζεις με την τριμμένη φέτα. Περιχύνεις με τη ζύμη και πασπαλίζεις από πάνω με την τριμμένη γραβιέρα και τη φρυγανιά. Αποσύρεις το Ingenio Tefal από τη φωτιά και το τοποθετείς σε προθερμασμένο φούρνο στους 160ο Κελσίου για 15-17 λεπτά. Όταν η αλμυρή πίτα είναι έτοιμη, την αποσύρεις από τον φούρνο, την γυρνάς ανάποδα σ’ ένα πιάτο και την αφήνεις λίγο να κρυώσει πριν την κόψεις.

 

Μπορείς να δεις ακόμη