League of Legends Recall: Συνεχίζουν “χέρι-χέρι” WLGaming και Ανόρθωση

by Zikou Stella

Μαζί στην κορυφή για ακόμα μια εβδομάδα θα μείνουν WLGaming και Anorthosis Famagusta Esports. Αμφότερες επέκτειναν τα νικηφόρα σερί τους (8-1) και εξακολουθούν να οδηγούν την “κούρσα” του GLL Summer Split 2023. Στην 3η θέση έπεσε ο PAO Luminox μετά τις ήττες από τις PTR και HELL. Όλα ανοιχτά για το 4ο “εισιτήριο” που οδηγεί στα Playoffs.

 

Η κάτοχος του τίτλου WLGaming επικράτησε των Gamespace και PTR για να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι πρωταθλητές του Spring Split “τα χρειάστηκαν” απέναντι στην Pentagon η οποία έφτασε κοντά στο να βάλει τέλος στο νικηφόρο σερί τους. Παρά το κακό early game οι “κόκκινοι” έμειναν ψύχραιμοι και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη μέσα από τα χέρια της αντιπάλου τους. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τα kills ήταν 22-11 υπέρ των ηττημένων!

 

 

Με νίκες προχώρησε και η έτερη πρωτοπόρος Anorthosis Famagusta Esports. H ομάδα του Spooky νίκησε για δεύτερη φορά φέτος τις HELL Zerolag και Team Phantasma και έφτασε στο 8-1 που την διατηρεί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η τέσσερις φορές πρωταθλήτρια του Greek Legends βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνει σε κάθε ευκαιρία πως θέλει να επιστρέψει στους τίτλους.

 

 

Κάκιστη εβδομάδα για τον PAO Luminox που γνώρισε απρόσμενες ήττες από Pentagon Rejects και Wild Panthers. Ο PAO δεν έπιασε τη συνηθισμένη του απόδοση με αποτέλεσμα να κλείσει την week 4 χωρίς νίκη και να χάσει έδαφος στο κυνήγι της κορυφής. Οι ήττες αυτές έριξαν την ομάδα του Lotus από την κορυφή που πλέον βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 6-3.

 

Μια νίκη και μια ήττα για την Gamespace MCE που με σκορ 4-5 παραμένει στην 4η θέση που οδηγεί στα Playoffs. Οι “μπλε” φαίνεται να έχουν ένα μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στην post-season όμως οι ανεβασμένες Pentagon Rejects & Team Phantasma (3-6) σκοπεύουν να της βάλουν δύσκολα. Ισοβαθμία στην τελευταία θέση με τις Wild Panthers Esports και Hell Zerolag να έχουν από 2 νίκες και από 7 ήττες.

 

Tα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Wild Panthers Esports vs. Team Phantasma 0-1
Gamespace MCE vs. WLGaming 0-1
Pentagon Rejects vs. PAO Luminox 1-0
HELL Zerolag vs. Anorthosis Esports 0-1

Tα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Wild Panthers Esports vs. Gamespace MCE 0-1
HELL Zerolag vs. PAO Luminox 1-0
Pentagon Rejects vs. WLGaming 0-1
Team Phantasma vs. Anorthosis Esports 0-1

 

H βαθμολογία μετά από 9 αγωνιστικές

1. WLGaming 8-1
2. Anorthosis Esports 8-1
3. PAO Luminox 6-3
4. Gamespace MCE 4-5
5. Pentagon Rejects 3-6
6. Team Phantasma 3-6
7. Wild Panthers Esports 2-7
8.HELL Zerolag 2-7

 

To GLL Summer Split 2023 μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια του Gamers Lounge (Twitch & YouTube).

 

Photo: Greek Legends League

 

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

 

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Μπορείς να δεις ακόμη